‘Jonas Brothers Family Roast’ op Netflix: de grootste onthullingen

Inhoudsopgave:

‘Jonas Brothers Family Roast’ op Netflix: de grootste onthullingen
‘Jonas Brothers Family Roast’ op Netflix: de grootste onthullingen
Anonim

Netflix organiseerde een ouderwets familiegebraad voor de geliefde Jonas Brothers! De Jonas Brothers Family Roast zat vol met gastoptredens, gekke videopakketten en veel gelach. Joe, Nick en Kevin kwamen samen om te doen waar een familie van broers goed in is: elkaar roosteren. Misschien was het beste deel van het hele evenement toen elk van de betere helften van de broers opstonden en hun eigen stuk zeiden. Priyanka Chopra, Sophie Turner en zelfs de minder bekende Danielle Jonas waren het hoogtepunt van de show!

Niemand kent u beter dan uw echtgenoot en elke dame heeft een smaakvol gebraad bezorgd. Andere branders waren Lily Singh, Pete Davidson, John Legend en zelfs gastheer Kenan Thompson deed mee. Nadat iedereen aan de beurt was, werd de microfoon overgedragen aan de Jonas Brothers zelf! Laten we eens kijken naar alle hoogtepunten van de Jonas Brothers Family Roast.

7 Priyanka Chopra's BFF Lily Singh

Lily trapte het braadstuk af voor de man van haar beste vriend en zijn twee broers. Ze is een zeer getalenteerde komiek en bracht haar A-game naar het gebraad. Singh zei: "Kevin is eigenlijk mijn favoriete Jonas-broer. Omdat hij je laat geloven dat iedereen een popster kan zijn. Als je een foto van hem naast Nick en Joe ziet, denk je altijd: 'Wauw, Nick en Joe zijn heel close met hun accountant.'" Ze voegde eraan toe: "Hallo, Joe. Ik ben je niet vergeten. Ik bedoel, van 2008 tot 2015, maar niet vanavond."

6 Pete Davidson verschijnt uit de menigte

Het is geen braadstuk zonder Pete Davidson. De komiek zei: "Toon wat respect. Nick is nu een legitieme acteur. Hij heeft alles gewonnen, van een Kids' Choice Award tot een Teen Choice Award. Nick had zelfs een hit genaamd 'Jealous'. Hoewel het niet veel geloofwaardiger zou zijn als Kevin het zong." Arme Kevin.

5 John Legend roostert de Jonas Brothers in lied

John Legend gebruikte zijn muzikale geniale geest om een hysterisch lied te schrijven opgedragen aan de Jonas Brothers. Niemand zou erin slagen een hele band te roosteren en tegelijkertijd zo'n pakkend deuntje te schrijven.

4 Priyanka Chopra roostert haar echtgenoot Nick Jonas

Priyanka plaagde, "Heeft mijn man en zijn broers een lekker gebraad meegebracht voor het avondeten? Voordelen van een Jonas zijn?"

De actrice maakte van deze gelegenheid gebruik om haar man Nick Jonas te laten denken dat ze in verwachting waren… alleen om te onthullen dat ze bedoelde "vannacht dronken te worden". Zij zijn het enige Jonas-paar dat samen geen kinderen heeft, dus dat was een herinnering aan alle ouders die er zijn dat ze nog steeds plezier hebben. Priyanka sprak toen over hun leeftijdsverschil van 10 jaar en zei: "Maar serieus, ik hou van dit hele gezin. Nick, Joe, Kevin, jullie zijn geweldig. Nick heeft mijn leven veranderd. Ik zou niet willen babysitten - ik bedoel, getrouwd zijn met - iemand anders, ooit."

3 Danielle Jonas roostert haar man Kevin

Danielle grapte met het bijschrift: "Het is oké schat, ik hou nog steeds van je?"

Helaas verloor Daniella Jonas haar stem, dus kwam Kenan Thompson tussenbeide en las haar zeer hilarische kaarten voor. "Kevin is echt de beste vader, en zoals de meeste mensen weten onze dochters niet eens dat hij beroemd is." Ouch, die gaat prikken van de moeder van je kinderen!

2 Sophie Turner neemt het standpunt in

The Game of Thrones-ster heeft haar man en haar zwagers geroosterd voor hun tienerzuiverheidsringen. Turner zei: "Ik denk dat we hier het record moeten rechtzetten. Nee, de ringen waren geen goed idee. Ja, als gebaar zijn ze lachwekkend, teenkrullend kreupel. Maar onthoud: dit ging over meer dan een gebaar," begon ze."Dit ging over geloof! Dit ging over principe! Dit ging over een standpunt innemen en een voorbeeld stellen! Kijk, Joe Jonas stak niet alleen zijn vingers in een paar domme metalen ringen. Hij stak zijn vingers in costars, actrices en zelfs een supermodel of twee." Joe moet daarna misschien naar huis lopen.

1 De beurt van de Jonas Brothers

Joe lacht Nick uit voor een nep-gefotoshopte foto van hem met enorme tepels.

Kevin roosterde zijn kleine broertje omdat hij egocentrisch was en zei: "Nick was zo opgewonden om de gastheer van SNL te zijn, als zowel de gastheer als de muzikale gast. Nick kon eindelijk samenwerken met zijn favoriete persoon: Nick Jonas. " Joe beantwoordde de gunst aan zijn oudere broer en zei: "Kevin, je bent altijd de eerste geweest in alles. Kevin was het eerste kind. Hij was de eerste die de school afmaakte. Hij was de eerste die trouwde. Hij was ook de eerste om uit de band gegooid te worden." Nick sloot zich aan bij de kar en zette zijn oudste broer op zijn kop met dit gebraad: "Je zat in een hele aflevering van Celebrity Apprentice. Tot Donald Trump je ontsloeg. En dat is eigenlijk het enige wat Donald Trump en ik gemeen hebben."

Als je de Jonas Brothers Family Roast nog niet hebt gezien, kun je de hysterische aflevering vinden op Netflix.

Aanbevolen: