Malik Beasley ontploft terwijl hij zijn vervreemde vrouw smeekt om hem terug te nemen

Malik Beasley ontploft terwijl hij zijn vervreemde vrouw smeekt om hem terug te nemen
Malik Beasley ontploft terwijl hij zijn vervreemde vrouw smeekt om hem terug te nemen
Anonim

Minnesota Timberwolves shooting guard Malik Beasley is getrolld nadat hij publiekelijk om vergiffenis van zijn vrouw had gesmeekt.

De 24-jarige basketballer verliet zijn vrouw Montana Yao begin april 2021 voor de voormalige vriend van de Kardashian-familie, Larsa Pippen.

De wervelende romance duurde vijf maanden.

Op zondagavond ging Beasley naar Instagram met een foto van Montana en zichzelf nadat hun zoon Makai was geboren naast de kruiperige verontschuldiging.

Hij ondertitelde de foto en zei: "Het spijt me dat ik je in de situatie heb gebracht waarin je de laatste paar maanden zat.. mijn hoofd was niet waar het hoorde te zijn.."

"Ik was op zoek naar meer toen het al die tijd hier was.. Ik vertel de wereld en jou dat er geen lichaam zoals jij voor mij is.. voor de goede orde, ik was degene die mijn laatste eindigde relatie af van het feit dat er niemand is zoals jij.."

De professionele atleet vervolgde: "Ook voor de goede orde, ik wilde mijn eigen ding doen, want ik heb jullie net verlaten en ik ben absoluut niet het type om foto's op te zetten in het winkelcentrum n ish.."

Larsa en Malik Beasley hand in hand
Larsa en Malik Beasley hand in hand

Beasley verwees naar de beelden van 23 november van Larsa en hemzelf die samen wandelen in een winkelcentrum in Miami - hun eerste openbare waarneming samen.

Toevoegen op zijn Instagram-bericht: "Omdat dat een beetje kinderachtig is en ik probeer individueel te groeien en een gezin te stichten.. een echt gezin… Ik wil niet beoordeeld worden, ik zoek vergeving.."

Malik Beasley Larsa Pippen
Malik Beasley Larsa Pippen

"Om me te vergeven dat ik mijn familie pijn heb gedaan zoals ik deed. Aan het eind van de dag ben ik een loverboy en ik mis het om jullie vast te houden.. Ik hou van je mu shi.. Ik hou van je kai Kai. Mijn familie over ding…"

Hij heeft al zijn andere eerdere Instagram-berichten verwijderd.

Montana, 22, heeft nog niet publiekelijk gereageerd, maar fans waren niet onder de indruk van Beasley's publieke verontschuldiging.

"Schop hem tegen de stoeprand! Wat een varken! Montana, je gaat vooruit en ontmoet iemand die jou en je zoon met respect zal behandelen", schreef iemand online.

Malik Beasley Echtgenote
Malik Beasley Echtgenote

"Absoluut niet! Persoonlijk ben ik er helemaal voor dat het huwelijk een bijna onbreekbaar contract is, maar alleen als de partijen niet alle grenzen overschrijden die deze man overschrijdt. Ze moet de helft nemen en iemand beter vinden, "een tweede toegevoegd.

"Typische man bedriegt en vervuilt de zijkuikens en verontschuldigt zich en zodra ze hem terugneemt, zal hij het opnieuw doen. Zielig, " viel een derde in.

"'Ik wil niet beoordeeld worden, ik zoek vergeving.' Dus je zou vergeven moeten worden, maar we mogen niet zeggen waarvoor, want dat zou veroordelend zijn. LOL, "schreef een vierde.

Aanbevolen: