T.I. Beschuldigt Instagram van het pesten van Boosie nadat hij zijn pagina had afgebroken

Inhoudsopgave:

T.I. Beschuldigt Instagram van het pesten van Boosie nadat hij zijn pagina had afgebroken
T.I. Beschuldigt Instagram van het pesten van Boosie nadat hij zijn pagina had afgebroken
Anonim

Boosie BadAzz heeft miljoenen fans over de hele wereld, en is geliefd en gerespecteerd voor de ongelooflijke muziek die hij uitbrengt aan zijn bewonderende volgers, maar hij wint zeker geen populariteitswedstrijden met de grote pruiken op Instagram. Sterker nog, ze lijken hem onterecht te hebben aangevallen en ze blijven redenen vinden om zijn Instagram-pagina af te breken. Het is al eerder gebeurd, en het is net weer gebeurd, met zijn vriend en vocale supporter, T. I. om naar voren te komen met beschuldigingen van pesten tegen het platform.

Aanvankelijk werd de pagina van Boosie verwijderd met de mensen op Instagram die beweerden dat hij hun naaktheidsbeleid had genegeerd, en nu lijkt het erop dat het zonder geldige reden is verwijderd.

Boosie wordt gepest

Nadat hij deze situatie echt zat was en een kans zag om zijn vriend te verdedigen, T. I. is naar voren gekomen om Instagram-functionarissen te bestempelen als 'pestkoppen', terwijl hij luid aan de slag ging voor Boosie, in een blijk van steun.

T. I.beweert dat Instagram zich onterecht op zijn vriend richt, en wil begrijpen hoe ze weg kunnen komen door zo discretie te geven over het afbreken van de pagina's van sommige artiesten, terwijl anderen de grenzen verleggen, zonder helemaal geen straffen.

Dit lijkt een voortdurend probleem te zijn voor Boosie, wat suggereert dat de hogere mensen op Instagram een beetje te veel aandacht besteden aan wat hij doet, en zonder duidelijke reden op hem mikken.

Deze specifieke keer dat zijn pagina werd afgebroken, viel toevallig samen met Boosie's promotie van zijn aanstaande biopic getiteld Mijn strijd. Hij gelooft dat, net toen hij op het punt stond wat geld te verdienen aan de biopic, Instagram niet-zo-toevallig zijn pagina heeft afgebroken, waardoor hij kreupel werd zonder een actief publiek.

Het onmiskenbare patroon

Er is een onmiskenbaar patroon als het gaat om de slappe regelgeving van Instagram, en het feit dat ze de pagina van Boosie lijken te isoleren als bijzonder problematisch, zonder echte reden om dit te doen.

Vorig jaar beweerde Instagram dat ze de pagina van Boosie hadden verwijderd omdat hij hun beleid inzake naaktheid niet naleefde. Deze afbeeldingen waren echter veel minder onthullend dan een hele reeks andere berichten die algemeen beschikbaar waren en nooit werden weggelaten. Boosie vestigde destijds de aandacht op het feit dat de inhoud van Kim Kardashian veel erger was dan die van hem, maar op de een of andere manier bleef ze ongedeerd.

Dit gebeurt steeds met Boosie, en noch hij, noch T. I. zijn bereid deze situatie zonder meer te accepteren. T. I. kwam naar buiten om te zeggen; “Kunnen ze niet zien dat de cultuur heeft gesproken en hem heeft aangesteld als onze officiële vertegenwoordiger van culturele authenticiteit??? Geen respect voor hem is een gebrek aan respect voor de VS‼️ FreeDaRep StopBullyingBoosie.”

Boosie kwam zelf ook naar voren met een tweet, waarmee hij fans aanmoedigde hem te blijven steunen, ondanks de inmenging die Instagram op zijn leven probeerde te krijgen.

Aanbevolen: