Matthew Lewis van Harry Potter riep Air Canada op omdat hij hem van de eerste klas had gestoten, en Twitter koos zijn kant

Inhoudsopgave:

Matthew Lewis van Harry Potter riep Air Canada op omdat hij hem van de eerste klas had gestoten, en Twitter koos zijn kant
Matthew Lewis van Harry Potter riep Air Canada op omdat hij hem van de eerste klas had gestoten, en Twitter koos zijn kant
Anonim

Harry Potter ster Matthew Lewis is vooral bekend door het vertolken van Neville Longbottom in de franchise, een verlegen en nerveuze jongen die er altijd in slaagde om dapper en openhartig te zijn als het erop aankwam. Het lijkt op Twitter van de acteur dat Lewis, net als het personage dat hij een aantal jaren speelde, er niet voor terugdeinst om zich uit te spreken wanneer hij een onrecht waarneemt, iets waar zijn volgers hem om bewonderen. Meest recentelijk ging de acteur naar zijn Twitter om Air Canada te bekritiseren omdat ze hem uit First Class hadden gestoten.

Matthew Lewis noemde Air Canada "de slechtste luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika"

Op 26 augustus 2022 twitterde Matthew Lewis naar zijn volgers: "Bevestigd. @AirCanada is de slechtste luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika. En dat zegt wat."

Aanvankelijk was er geen verklaring voor de tweet totdat een volger opmerkte: "Wat is er gebeurd? Ik was van plan om volgend jaar met hen te vliegen om een vriend in Calgary te bezoeken, maar als je zegt dat het het ergste is."

Lewis beweert dat Air Canada zijn eersteklasticket bij de gate 'zonder een woord te zeggen' 'verscheurde' en wat de Britse acteur het meest van streek leek te maken, was het nutteloze en zogenaamd onbeleefde karakter van de luchtvaartmaatschappij; de Harry Potter-ster kreeg geen verontschuldiging of de kans om zijn vlucht om te boeken.

"Me uit de eerste klas naar de achterkant van het vliegtuig schoppen is wat het is, maar doe het bij de gate. Letterlijk mijn ticket verscheuren. Geen andere uitleg dan 'volledige vlucht' Zei dat als ik het wilde regelen, ik het zou moeten doen ga naar de klantenservice. Ik vroeg waar dat was. 'Toronto.' Ik ben in Orlando."

"Eerlijk gezegd nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben eerder gestoten", schreef Lewis op Twitter. "Komt met het grondgebied. Maar bij de gate, minder dan twee minuten om aan boord te gaan en zonder uitleg of verontschuldiging? Nooit. Ze zeiden zelfs dat als ik wil klagen of mijn geld terug wil krijgen, ik contact met ze moet opnemen!"

Twitter nam de kant van Matthew Lewis

Veel Twitter-gebruikers gebruikten de tweet van Matthew Lewis om hun ervaringen te delen en Matthew te steunen nadat hij had uitgelegd wat er aan de hand was.

"Vliegen in Canada is gewoon klote", merkte een Twitter-gebruiker op. "Het is duur, onbetrouwbaar en je krijgt het gevoel dat het een gunst is in plaats van een dienst."

"100% mee eens", twitterde een andere persoon. "Ik ben halverwege de jaren 80 gestopt met met ze te vliegen."

"Ze waren slecht vóór covid en zijn nu erger", twitterde een andere persoon nadat verschillende Twitter-gebruikers hadden gezegd dat covid een grote rol had gespeeld in het nadeel van de luchtvaartmaatschappij.

Een andere geschokte Twitter-gebruiker reageerde op Matthew's tweet en zei: "En ze hebben het ticket verscheurd! Dat lijkt een beetje onnodig… Maar aan de positieve kant, welkom in Toronto! Ondanks wat een vreselijke ervaring je hebt gehad hadden geprobeerd om hier te komen, we zijn leuk en lief. Ik zweer het."

Waarop Lewis vriendelijk antwoordde: "Hou je me voor de gek? Zoals mijn favoriete land om te bezoeken. Loooove."

Matthew was niet de enige die een negatieve ervaring had met Air Canada. Een Twitter-gebruiker deelde zijn verhaal en zei dat Air Canada hem en zijn vrouw in premium had opgesplitst omdat een andere groep bij elkaar wilde zitten.

"We kregen geen uitleg", zei de Twitter-gebruiker, "alleen dat we blijkbaar minder premium zijn dan de andere groep. Waarom betalen voor premium als je gehackt wordt?"

"Ze zijn de slechtste", zei een andere Twitter-gebruiker. "Ze weigerden mijn bagage in Londen mee te nemen, moesten $ 500 betalen om het naar Toronto te laten verzenden. Nog steeds reageren ze niet op mijn e-mails."

Heeft Air Canada gereageerd op Matthew Lewis?

Air Canada heeft gereageerd op de tweet van Matthew Lewis, een schijnbaar verstandige keuze nadat meer Twitter-volgers de luchtvaartmaatschappij bekritiseerden.

"Hallo Matthew", twitterde Air Canada terug, "het spijt ons dit te horen. Stuur ons alstublieft een DM met meer details over het probleem, we zullen zien of we u van hieruit kunnen helpen."

Maar degenen die een negatieve ervaring hebben gehad met Air Canada en geen antwoord hebben gekregen, waren teleurgesteld toen ze zagen dat Matthew Lewis er een kreeg. Een Twitter-gebruiker merkte op: "Ik zie dat een beroemd iemand een probleem heeft, ze krijgen een antwoord. Jammer dat de rest van ons geen deel uitmaakte van de Harry Potter-franchise."

Maar een andere Twitter-gebruiker antwoordde: "Helaas is dat bericht standaard voor iedereen die twittert dat ze zuigen. Dit bevestigt dus dat we allemaal dezelfde behandeling krijgen: EEN SLECHTE."

Het is niet bekend of Matthew Lewis via Twitter contact heeft opgenomen met de luchtvaartmaatschappij of dat het probleem volledig is opgelost, maar hij is wel teruggevlogen met dezelfde luchtvaartmaatschappij.

"Gelukkig met ze naar huis vliegen", tweette Matthew. "Behalve een verlies van de romp, kan ik niet zien hoe het veel erger zou zijn tbh."

Maar ondanks de negatieve ervaring bij het aan boord gaan van zijn vlucht, leek het erop dat Matthew een geweldige tijd had in Toronto, waar hij fans bezocht op Fan Expo Canada. Hoewel Matthew Lewis "geen wens heeft om terug te keren naar Harry Potter", lijkt het erop dat hij er altijd zal zijn en tijd zal hebben voor zijn fans.

Aanbevolen: