Big Bang Theory': hoe Johnny Galecki de reden was waarom Sara Gilbert haar seksualiteit realiseerde

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory': hoe Johnny Galecki de reden was waarom Sara Gilbert haar seksualiteit realiseerde
Big Bang Theory': hoe Johnny Galecki de reden was waarom Sara Gilbert haar seksualiteit realiseerde
Anonim

Sara Gilbert was in staat om een behoorlijke carrière voor zichzelf op te bouwen, met een vermogen van $ 35 miljoen. Ze floreerde op tv, vooral dankzij sitcoms als 'Roseanne' aan het begin van haar carrière, en later zou ze zich bij goede vriend Johnny Galecki voegen in 'The Big Bang Theory'.

De twee hadden een hechte relatie en ze zouden zelfs beginnen te daten. Het was echter tijdens hun tijd dat ze samen aan het daten was dat Gilbert merkte dat er iets niet klopte met haar seksualiteit.

We zullen precies ingaan op wat er tussen de twee is gebeurd en hoe Gilbert haar ware interesses realiseerde.

Daarnaast zullen we kijken naar Gilberts eerste kus met een vrouw, laten we zeggen dat het was met een populaire actrice.

Sara Gilbert en Johnny Galecki gedateerd tijdens 'Roseanne'

Ze verscheen al vroeg in films en Kool-Aid-commercials, maar het was op 13-jarige leeftijd dat Sara Gilbert een baanbrekende rol kreeg in 'Roseanne'. Het veranderde ook haar levensstijl, Gilbert onthulde samen met EW dat ze opgelucht was om een creatieve uitlaatklep te hebben in de show, die geen school was, Ik zou niet zeggen dat ik erg volwassen was, hoewel ik dacht dat ik als een volwassene was, zoals de meeste 13-jarigen doen.

"Eerlijk gezegd vond ik het niet echt leuk om op de reguliere school te zitten, dus alles wat me in een creatievere omgeving bracht, was een pluspunt."

Tijdens haar tijd in de show, zou Gilbert een relatie aangaan met een bepaald iemand die fans heel goed kennen, Johnny Galecki.

Het blijkt dat, ondanks het feit dat de twee het goed met elkaar konden vinden, het tijdens haar tijd met Galecki was dat Gilbert echt begon te leren over zichzelf en seksualiteit. Vooral toen de twee intiem werden, wist ze heel goed dat er iets niet klopte.

Gilbert realiseerde haar seksualiteit terwijl ze intiem werd met Galecki

Het was tijdens 'The Talk' dat Sara Gilbert onthulde hoe ze haar seksualiteit realiseerde. Toen ze met Galecki aan het daten waren, klikte het echt tussen de twee, maar toen het tijd was om intiem te worden, voelde Gilbert dat er iets mis was.

"Ik vond hem super schattig en was verliefd op hem", zei ze destijds over haar gevoelens. "We begonnen te daten, en hij zou langskomen en we zouden graag vrijen, en dan zou ik depressief worden."

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Galecki destijds volledig achter hem stond.

"Uiteindelijk vertelde ik hem dat ik dacht dat het over mijn seksualiteit ging, en hij was er superlief over", herinnert Gilbert zich.

Tot op de dag van vandaag is Galecki nog steeds zo ondersteunend, omdat de twee erin slaagden heel dichtbij te blijven.

"Hij zei: 'Natuurlijk. Ik hou van je, en ik denk dat het heel belangrijk is en ik ben zo trots op je. Als je wilt, zal ik er zijn, en ik zal je hand vasthouden,' "Gilbert deelde. "Het was zo lief, en weet je, dit verhaal laat Johnny er echt goed uitzien."

Galecki hield Gilberts seksualiteit geheim gedurende haar hele carrière, wat een groot pluspunt was omdat Sara zich zorgen maakte over wat het met haar carrière zou doen.

"Ik voelde me altijd zo bang. Als het uit zou komen, wat zou er dan kunnen gebeuren? Zou ik mijn carrière kunnen verliezen? Zal ik ooit nog een heterorol kunnen spelen?"

Uiteindelijk is het allemaal gelukt en zouden de twee zich een paar jaar later herenigen.

Sara Gilbert en Johnny Galecki herenigd op 'The Big Bang Theory'

De beslissing om over haar seksualiteit te praten, weerhield Gilberts carrière er niet van. In plaats daarvan bleven de rollen binnenkomen, terwijl ze zich weer bij Galecki voegde op 'The Big Bang Theory'. Ze was niet alleen bekend met Johnny, maar ze werkte ook samen met de maker van de show, Chuck Lorre, tijdens hun dagen samen op 'Roseanne'.

Gilbert zou zich gaandeweg meer op haar gemak voelen met haar seksualiteit en later zou ze zelfs openhartig zijn over haar eerste kus samen met een andere vrouw. Het was een mooi moment dat ze nooit zal vergeten, samen met niemand minder dan Drew Barrymore.

"Mijn eerste meisjeskus was met Drew. Ik ben niet iemand die kust en vertelt, maar ik moet zeggen, nu ga ik blozen. Drew was de coolste persoon die ik ooit heb ontmoet. En dat is wat is er gebeurd."

Wat haar persoonlijke leven betreft, kondigde Gilbert eindelijk haar scheiding aan met Linda Perry, een proces dat twee jaar duurde. Ondanks de scheiding blijven de twee op vriendschappelijke voet.

"Ik ben nog steeds op een ongelooflijk avontuur met Sara. Ik hou van haar. Ik ben dol op haar", vertelde Perry vorig jaar ook aan Page Six. "We hebben samen een prachtig kind. Dus die reis is niet ten einde, het is geëvolueerd naar iets anders."

Aanbevolen: