Emma Watson realiseerde zich niet hoe beroemd ze was totdat dit gebeurde

Inhoudsopgave:

Emma Watson realiseerde zich niet hoe beroemd ze was totdat dit gebeurde
Emma Watson realiseerde zich niet hoe beroemd ze was totdat dit gebeurde
Anonim

Emma Watson is misschien wel een van de meest gevraagde actrices in Hollywood. Emma werd beroemd toen ze tien jaar oud was, toen ze de rol van Hermelien Griffel in de Harry Potter-franchise op zich nam.

Watsons geweldige prestatie in de veelgeprezen films zorgde ervoor dat veel Hollywood-filmmakers jeukten om met haar samen te werken.

Dankzij haar onmiskenbare acteertalent en enorme sterrenkracht heeft Watson de zeldzame kans gehad om in meerdere megahitfilms te spelen, waaronder Noah, The Bling Ring en Little Women.

The A-lister heeft haar bekendheid ook gebruikt voor sociaal activisme en om de feministische beweging te promoten. Schokkend genoeg had Watson geen idee dat ze haar roem in deze mate kon benutten totdat de Harry Potter-films waren ingepakt. Dus, wanneer realiseerde Watson zich eindelijk hoe beroemd ze was?

Emma Watson realiseerde zich niet hoe beroemd ze was totdat de Harry Potter-films eindigden

Emma Watson groeide praktisch op in de schijnwerpers. Vanwege haar betrokkenheid bij de Harry Potter-franchise was de productieve actrice al een begrip toen ze negen was.

Watsons populariteit bleef stijgen, zelfs nadat de Harry Potter-franchise zijn beloop had gehad. Met dit in gedachten zou het moeilijk zijn om je een tijd voor te stellen waarin Watson geen idee had hoe beroemd ze was. Het blijkt dat de Noah-ster zich het eerste decennium van haar carrière niet bewust was van haar roem.

In een interview met GQ onthulde Watson dat ze haar roem pas ten volle op prijs stelde toen de Harry Potter-films in 2010 werden ingepakt.

"We hebben [de Harry Potter]-films gemaakt in deze rare luchtbel", onthulde Watson. "Het is pas nadat de films zijn afgelopen, en ik herinner me dat ik een reis naar LA maakte en mijn agent zei: 'Je zou echt wat vergaderingen moeten houden, je zou mensen moeten ontmoeten.’ Pas toen drong het echt tot me door, en het was behoorlijk overweldigend toen het gebeurde, maar elk studiohoofd van elke grote studio in Hollywood gaf zijn tijd op en kwam me persoonlijk ontmoeten. Ik begreep echt niet dat ik zoveel macht had. Dat deed ik echt niet.'

Waarom Emma Watson zo lang niet op de hoogte bleef van haar roem

Het lijkt ondenkbaar dat Emma Watson zich zo lang niet bewust was van haar roem. Volgens de Beauty and the Beast-ster had ze echter zelden te maken met publiciteit tijdens het filmen van Harry Potter.

“Ik leefde dit zeer beschutte leven, waar ik een chauffeur zou hebben die me kwam ophalen om me naar de studio's te brengen,” legde ze uit aan GQ. “Ik zou alleen deze zeer specifieke groep mensen zien met wie ik deze films deed. Ik zou terug in mijn auto stappen en naar huis gaan en de volgende dag hetzelfde doen.”

Watsons opvoeding zou ook een van de redenen kunnen zijn waarom ze zo lang zo gelukkig onbewust van haar roem kon blijven. Ik denk dat mijn ouders erg gefocust waren om me nuchter te houden, gaf de Noah-ster toe aan GQ.

“Het grootste compliment dat ik ooit heb gehad, me klaarmaken voor een première of wat dan ook, is dat ik me goed opruim. Ik weet het niet. Ik begreep niet helemaal wat het allemaal betekende. Ik had er echt geen zicht op. Ik was eigenlijk gewoon ongelooflijk naïef over de hele zaak.”

Emma Watson vertrouwt niet te zwaar op haar roem om rollen te verdienen

Hoewel Watson haar bekendheid heeft kunnen gebruiken om haar carrière voort te stuwen en goede doelen te verdedigen, wil ze geen gevoel van recht ontwikkelen.

“Ik zou nooit denken dat ik recht had op dat soort privileges of macht zonder het echt verdiend te hebben. Ik voel me net een bedrieger als ik actrice ben. Net zoals iemand me elk moment kan vinden. Ik heb nooit toneel gestudeerd. Ik schaam me dat ik naar vergaderingen ga en naar referentiefilms van regisseurs, en ik heb er geen van gezien."

Ondanks haar keuze uit projecten, werkt Watson nog steeds hard om elke rol die ze krijgt te verdienen.

“Ik geloof echt dat je dingen moet verdienen. Ik voel me pas op mijn gemak als ik heel hard heb gewerkt", vertelde ze aan GQ. "Ik heb hard gewerkt om Hermione te krijgen, en mijn moeder heeft een video die ik maakte voor de eerste auditie, en ze laat me steeds weer dezelfde opname doen, ongeveer 27 keer van negen uur 's ochtends tot vijf uur 's middags, en ik was gewoon meedogenloos. Ik wist niet zeker of ik wel wilde acteren, maar ik wist zeker dat ik deze rol wel wilde.”

Aanbevolen: