Hier is waarom Jim Parsons en Johnny Galecki een onhandige 'Big Bang Theory'-auditie hadden

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Jim Parsons en Johnny Galecki een onhandige 'Big Bang Theory'-auditie hadden
Hier is waarom Jim Parsons en Johnny Galecki een onhandige 'Big Bang Theory'-auditie hadden
Anonim

De casting voor 'The Big Bang Theory' onderging al vroeg een paar veranderingen. Aanvankelijk bestond het Penny-personage van Kaley Cuoco niet. De rol was een heel andere, bekend als Katie, die niet bepaald aardig speelde met anderen. Alle veranderingen werkten echt tot in de perfectie, want de show veranderde in een iconische sitcom, die 12 seizoenen duurde en meer dan tien jaar duurde. De dingen konden niet heel anders zijn geweest. Heck, Johnny Galecki had mogelijk als Sheldon kunnen worden gecast, als hij niet van gedachten was veranderd over welke rol hij wilde. Galecki besprak zijn beslissing met Variety: "Het was een zeer egoïstisch verzoek van mijn kant. Ik was niet in staat geweest om die verhalen van het hart te doorkruisen. Ik ben vaak gecast als de beste vriend of de homo-assistent van welk personage dan ook om die relaties te verkennen. Ik zei dat ik liever deze man zou spelen, die een toekomst van romantische triomfen en moeilijkheden lijkt te hebben."

Het kwam allemaal ten goede, maar tijdens het castingproces voelde Sheldon aka Jim Parsons zich een beetje ongemakkelijk. Terwijl hij zijn teksten samen met Johnny Galecki werkte, was het een raar soort primeur voor Parsons, zoals hij uitlegde met EW.

Een primeur voor Parsons

Het was een raar soort primeur voor Jim Parsons. Volgens zijn opmerkingen naast EW had hij nog nooit auditie gedaan samen met iemand die hij eerder aan het werk had gezien. Jim was bekend met Galecki's werk uit zijn tijd op 'Roseanne', "Ik wist al wie Johnny was van Roseanne. Dat was raar, want ik denk niet dat ik ooit auditie heb gedaan naast iemand die ik eerder had zien acteren. Ik las met andere mensen, maar het was heel duidelijk dat niemand anders de rol zich meer eigen maakte dan Johnny. Hij wist wat hij deed en deed het op een sterke manier. Ik had niet het gevoel dat hij mijn hulp nodig had. Ik had niet het gevoel dat hij in mijn werk bloedde. Hij was zijn eigen ding."

screenshot van de oerkn altheorie
screenshot van de oerkn altheorie

Blijkbaar had iedereen zijn eigen unieke auditie-ervaringen en dat geldt ook voor Kaley Cuoco. Kaley herinnert zich dat hij Jim Parsons in de wachtkamer had ontmoet, de twee hadden een leuk gesprek: "Tijdens de auditie zag ik Jim daar alleen zitten, en we waren de enige twee daar. Hij was erg stil en had een BlackBerry in zijn hand, hij speelt ermee. Hij kijkt me aan en zei: "Je weet niet hoe je met dit ding moet werken, hè? Ik snap het gewoon." Hij was heel schattig hoe hij het zei. Ik dacht dat hij Sheldon helemaal kon spelen. Charmant en onschuldig.'

Alles werkte zoals het zou moeten. We kunnen ons echt niemand anders voorstellen in de rol van Sheldon en dat kunnen we ook van Leonard zeggen. Ondanks een paar haperingen, kwam alles ten goede.

Aanbevolen: