Selling Sunset' Christine Quinn ha alt uit naar 'zieke' fans die beweren dat ze haar zwangerschap heeft vervalst

Inhoudsopgave:

Selling Sunset' Christine Quinn ha alt uit naar 'zieke' fans die beweren dat ze haar zwangerschap heeft vervalst
Selling Sunset' Christine Quinn ha alt uit naar 'zieke' fans die beweren dat ze haar zwangerschap heeft vervalst
Anonim

Selling Sunset's Christine Quinn was zwanger tijdens seizoen vier, dat net uitkwam op Netflix. Quinn was negen maanden zwanger toen het seizoen aan het filmen was en ze had haar zoon, Christian, een paar afleveringen binnen.

Christine Quinn was een van die zwangere vrouwen die heel goed droegen en haar lichaam kwam meteen weer in vorm nadat de baby was geboren. Sommige trollen sprongen snel door Quinns keel en beschuldigden haar ervan te liegen over haar zwangerschap en in plaats daarvan een surrogaat te gebruiken.

Christine deelde een van de verachtelijke dm's met de tekst: "Waarom heb je je zwangerschap gefingeerd? Het is helemaal oké om toe te geven dat je een draagmoeder hebt, maar stel geen onrealistische verwachtingen voor PP-moeders als je niet eens de baby zelf", zou de Instagram-gebruiker aan Christine hebben verteld."Het is bedrieglijk en een schande."

De luxe makelaar sloot snel deze valse beweringen af met de mededeling: "Jullie zijn allemaal verdomd ziek." Helaas kopen sommige online pestkoppen het nog steeds niet sinds Quinn yoga deed op Selling Sunset nadat ze beweerde dat ze een zeer traumatiserende keizersnede had.

Christine ging naar Twitter om deze valse beweringen te stoppen

Een trol merkte op: "Geen enkele dokter bij hun volle verstand zou je het OK geven om net zo intensief te trainen als je deed als je een spoedkeizersnede had en bijna stierf." Er klopt iets niet."

Sommigen kwamen ter verdediging van Christine door te schrijven: "Je kunt een foto van de bevalling posten en deze samenzweringsmensen zullen je nog steeds niet geloven. Een beetje ziek", merkte een volgeling op, waarop Christine antwoordde: "Hah zo waar schat."

Alles wat je op televisie ziet, is niet hoe het zich in re altime afspeelt. Reality-televisie wordt gesneden, geschraapt, gefabriceerd en bedoeld om in een tijd van veertig minuten te passen.

Helaas voor deze reality-sterren hebben ze te maken met de kritische blik van kijkers van de buitenwereld en op de een of andere manier kan een van de meest traumatiserende ervaringen in iemands leven uit elkaar worden gehaald en belachelijk worden gemaakt.

Christine Quinn verklaarde: "Het herbeleven van het trauma op Selling Sunset over mijn geboorte-ervaring, was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan; Ik ben niet vaak publiekelijk kwetsbaar, omdat ik de verantwoordelijkheid voel om een dappere gezicht, ondanks dat ik me op dat moment nog steeds hopeloos, doodsbang en tot op de dag van vandaag getraumatiseerd voelde. Zowel ikzelf als baby Christian hebben het geluk dat ze nog leven."

Christine werd openhartig over haar traumatische bevallingservaring

"Ik dank God elke dag voor mijn zegeningen en mijn wonderbaby."

Selling Sunset seizoen vier staat momenteel op Netflix!

Aanbevolen: