Chrissy Teigen-fans bekritiseren degenen die denken dat ze net haar zwangerschap heeft aangekondigd

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen-fans bekritiseren degenen die denken dat ze net haar zwangerschap heeft aangekondigd
Chrissy Teigen-fans bekritiseren degenen die denken dat ze net haar zwangerschap heeft aangekondigd
Anonim

Chrissy Teigen heeft zojuist prachtige foto's gedeeld met echtgenoot John Legend en hun nieuwe pup Pearl - maar fans denken dat er een verborgen aanwijzing in het bijschrift zat.

Het model en de televisiepersoonlijkheid plaatsten vijf foto's met zangeres Legend, met wie ze in 2013 trouwde.

Het paar heeft samen twee kinderen, Luna en Miles. In 2020 kreeg Teigen een doodgeboorte terwijl ze zwanger was van hun derde kind. Ze opende de pijnlijke ervaring op haar socials.

Chrissy Teigen-fans denken dat ze net heeft aangekondigd dat ze zwanger is

Fans van Teigen vielen in zwijm bij de foto's van haar en Legend, samen met hun nieuwe puppy Pearl.

Het stel poseert op het gazon terwijl ze bijpassende crèmewitte outfits dragen en er gelukkig en verliefd uitzien. Teigen is onlangs overgestapt naar Instagram als haar favoriete sociale platform nadat ze een pauze had genomen van Twitter in het licht van haar bekentenis dat ze een toenmalige tiener Courtney Stodden had gepest.

“worstelde echt met welke ik als eerste in de carrousel moest zetten, echt zo lang dat ik me realiseerde dat ik blij ben dat ik twee keer per week therapie heb en misschien laten we het naar drie verhogen”, schreef Teigen vandaag (9 augustus)).

Volgens sommige van haar volgers zit er een verborgen aanwijzing in de laatste regel. "Bump it to three" zou een verwijzing kunnen zijn naar Teigen en Legend die nog een kind verwachten.

“Bump to threeeeeee zeker zwanger !!!” een fan schreef.

"Ik hoop echt dat ze dat is", reageerde een andere fan.

Teigen heeft eerder onthuld dat ze misschien geen ander kind kan dragen

Ondanks hun beste bedoelingen kunnen deze fans het bij het verkeerde eind hebben, aangezien Teigen had onthuld dat ze na haar doodgeboorte misschien geen ander kind zou kunnen dragen.

“Ik weet dat jullie aardig zijn en het niet slecht bedoelen, maar Chrissy heeft gezegd hoe verdrietig ze is dat ze nooit meer zwanger zal zijn na wat ze heeft meegemaakt, dus het kan een beetje verontrustend zijn voor haar om dit soort opmerkingen te lezen, zelfs als het vriendelijk bedoeld is, zei een andere volger.

Het verwerken van het niet meer kunnen dragen is nog steeds erg moeilijk voor mij omdat ik me zo gezond voel. Ik heb zoiets van, waarom? vertelde ze aan People in april van dit jaar.

"Maar dan denk ik erover na omdat mijn baarmoeder gewoon niet meewerkt - en het is geen mislukking, " vervolgde ze.

Teigen en Legend verwelkomden hun eerste twee kinderen via IVF, waarbij Teigen andere methoden aankaartte om in de toekomst nog een kind te krijgen.

“Ik denk er gewoon aan in termen van hoe gezegend ik al ben, en er zijn tegenwoordig zoveel manieren om een kind te krijgen … of het nu draagmoederschap of adoptie is,” zei ze.

Aanbevolen: