Hebben de beroemde ouders van Mia Rose Frampton haar tot acteren gedwongen?

Inhoudsopgave:

Hebben de beroemde ouders van Mia Rose Frampton haar tot acteren gedwongen?
Hebben de beroemde ouders van Mia Rose Frampton haar tot acteren gedwongen?
Anonim

Er is geen tekort aan toneelouders en het lijdt geen twijfel dat ze schadelijk kunnen zijn voor de levens van de jonge mensen die ze beïnvloeden. Sommige sterren, zoals Reba's nu-MIA Scarlett Pomers, leden zelfs aan een aantal echt ernstige problemen die mogelijk zijn beïnvloed door op zo'n jonge leeftijd aan het werk te moeten gaan. Dan is er Ariel Winter van Modern Family, die nog steeds een vreselijke relatie heeft met haar gewelddadige toneelmoeder. Maar dan zijn er alternatieven, zoals Robert De Niro die zijn zoon niet leek te dwingen een acteercarrière na te streven. Maar waar komen muzieklegende Peter Frampton en zijn ex, Christina Elfers, terecht als het om hun dochter Mia gaat?

Mia Rose Frampton is misschien het best bekend om haar kleine maar hilarische rol in Bridesmaids, evenals Tammy en Make It Or Break It. Bovendien heeft ze in nogal wat indiefilms gespeeld. Maar was acteren echt haar droom of werd ze ertoe gedwongen door haar ouders?

Hebben Peter Frampton en Christina Elfers Mia Rose Frampton gedwongen om acteur te worden?

Hoewel er zeker veel beroemde toneelouders zijn, lijdt het geen twijfel dat Mia's ouders dat NIET zijn. Niet alleen heeft Mia een ongelooflijk hechte band met haar moeder en haar beroemde rockster-vader, maar ze hebben er ook alles aan gedaan om Mia aan te moedigen haar dromen te volgen. In een interview met IconVSIcon in 2014 legde Mia Rose Frampton uit hoe ze de acteermicrobe kreeg en waarom ze besloot om in de eerste plaats een carrière na te streven.

"Ik acteer al sinds ik ongeveer zeven jaar oud was," legde Mia uit. "Ik verhuisde naar Californië [van Nashville, Tennessee] toen ik ongeveer elf was. Ik moet zeggen dat die zin niets anders is dan waar --- er is veel afwijzing. Wat ik zeg tegen mensen die erover nadenken om in het bedrijf te stappen, ben jij je moet er van houden Je moet je niet voorstellen dat je iets anders doet. Het moet het enige zijn waar je aan denkt en als je het niet deed, zou je niet dezelfde persoon zijn. Dat is hoe ik me voel. Ik zou nooit ander werk kunnen doen. Het bedrijf maakt me tot wie ik ben en acteren is een deel van mij."

Hoewel ze beweert dat haar vader haar keuze om acteur te worden steunde, hielp haar moeder haar in haar managementteam om haar te beschermen. Maar, in tegenstelling tot veel andere moeders in het management, is Christina Elfers geen 'podiummoeder'.

"Ze is de anti-stage moeder. Ze zegt altijd: 'Als je eruit wilt, laten we gaan! We zullen al onze spullen inpakken en het komt goed!'"

Toch was Christina degene die met haar dochter verhuisde toen ze gebeten werd door de acteermicrobe. Het is dus duidelijk dat Mia haar volledige steun heeft en altijd heeft gehad.

Dit is wat er is gebeurd met de acteercarrière van Mia Rose Frampton

Tijdens een interview met Close Up Culture in 2018 over haar rol in de film The Row (een horrorfilm voor studentenverenigingen), legde Mia uit hoe haar afstuderen aan de Chapman University haar naar de volgende stap van haar acteercarrière en leven in algemeen. Naar de universiteit gaan als een typische jonge volwassene leverde ook veel problemen op voor Mia's acteercarrière.

"Het was zeker niet gemakkelijk! Ik zou van Orange County naar LA moeten rijden en dan terug voor audities. Het was ongeveer 3 uur heen en terug met de auto, maar ik zou eerlijk gezegd niet anders hebben gewild "Ik heb zoveel geleerd toen ik bij Dodge was, de filmschool van Chapman. Ik denk dat de afgelopen vier jaar mijn carrière niet hebben belemmerd, maar me op een duidelijker pad hebben gezet voor hoe ik het wil vormgeven," legde Mia uit aan Close Up Culture. "Mijn ervaring op de universiteit heeft me laten zien dat ik niet alleen gepassioneerd ben door acteren, maar dat ik ook dol ben op het schrijven van scripts en het maken van een miljoen korte films over final cut pro. Ik heb Chapman te danken dat hij me heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben. als mijn ouders omdat ze me de mogelijkheid hebben gegeven om naar de school van mijn dromen te gaan. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft."

Een paar jaar na dat Close Up Culture-interview lijkt het alsof Mia haar carrière een heel andere richting heeft ingeslagen. Hoewel ze nog steeds veel acteert en haar eigen content creëert, werd ze ook makelaar bij Nourmand & Associates. Ze helpt zelfs een van de eigendommen van haar beroemde vader te verkopen. …Ja… ze nam een heel andere carrière op zich.

"Tussen audities door verkoop ik nu huizen! Met de beste mentor @gaylemweiss sellingsunset2.0" schreef Mia in een Instagram-onderschrift.

Natuurlijk geloven Mia's fans, evenals haar critici, dat ze helemaal klaar is met acteren. Maar misschien heeft deze carrièreswitch minder te maken met het feit dat ze geen interesse meer heeft in acteren en meer met het feit dat ze veel verschillende passies heeft die ze wil nastreven. En haar naam en acteer-cv stellen haar in staat een pauze te nemen om op andere interesses voort te bouwen en laat de deur open voor haar om terug te komen.

Hoe dan ook, het lijkt alsof Mia's familie haar nooit heeft gepusht om iets te worden wat ze niet wilde zijn. In plaats daarvan gaven ze haar de kans om te ontdekken wie ze was. Een kans om tal van carrièrepaden te verkennen en naar school te gaan. Dit is iets dat niet iedereen wordt geboden, maar zeker iets dat gevierd en bewonderd moet worden.

Aanbevolen: