The Bachelor': de eerste roos die Clayton Echard ooit geeft, wordt afgewezen

Inhoudsopgave:

The Bachelor': de eerste roos die Clayton Echard ooit geeft, wordt afgewezen
The Bachelor': de eerste roos die Clayton Echard ooit geeft, wordt afgewezen
Anonim

Waarschuwing: Bevat spoilersDe première van het nieuwe seizoen van 'The Bachelor' begon niet bepaald met een knaller voor vrijgezel Clayton Echard. Niet alleen werd de eerste roos die hij aanbood afgewezen, maar tegen het einde van de aflevering waren twee van zijn potentiële vrijers al naar huis gegaan.

Clayton, die enthousiast aan de show was begonnen door met de camera's zijn hoge verwachtingen van het vinden van een vrouw te delen, was, begrijpelijkerwijs, nogal leeggelopen door de gebeurtenissen.

Clayton vertelde kijkers: 'Dit is niet de manier waarop ik hoopte te beginnen aan mijn reis om liefde te vinden'

Neergeslagen, vertrouwde hij de kijkers toe: "De eerste roos die ik heb uitgedeeld als bachelor werd afgewezen. Dit is niet de manier waarop ik hoopte mijn reis om liefde te vinden te beginnen."

De redenering van Salley - de robotoperator voor wervelkolomchirurgie die de roos weigerde - was echter gemakkelijk in te leven. De diepbedroefde deelnemer onthulde dat ze dat weekend met haar voormalige verloofde zou trouwen, een mijlpaal die haar hoofd op hol had gebracht.

Niet in staat om haar verdriet te verbergen, besloot Salley in tranen te bekennen aan Clayton. "Dit weekend was extreem moeilijk voor mij, ik was in het verleden verloofd en ik zou gisteren gaan trouwen. Een deel van mij wordt naar huis getrokken, maar ik wilde niet volledig tot die beslissing komen totdat ik je ontmoette."

“En je ziet er echt goed uit. Ik heb niets dan goede dingen over je gehoord. Ik voel me raar om hier het weekend van mijn bruiloft te zijn."

De blondine stortte in en zei: "Ik dacht dat ik klaar was voor zoiets als dit en ik weet niet… ik weet niet of mijn hart er klaar voor is."

Ooit de heer, troostte Clayton zijn aanbidder voordat hij commentaar gaf op hun gedeelde chemie: "Ik denk echt dat er potentieel iets is."

Voordat Clayton zijn roos kreeg afgewezen, verklaarde hij 'Er is zeker chemie'

Na een moment te zijn verdwenen, kwam Echard terug en keek alsof hij iets achter zijn rug hield. Hij verklaarde: "Eerlijk gezegd, we praten, er is zeker chemie … Het geeft me echt het gevoel dat er iets speciaals kan zijn en daarom wil ik je hier echt heel erg graag hebben."

“Zozeer zelfs dat ik dat wil bewijzen. En dus Salley, wil je deze roos accepteren?"

Verrast zei Salley dat ze tijd nodig had om over haar antwoord na te denken. Een tijdje later had ze haar besluit genomen en tegen Clayton getuigd: "Ik wil die roos accepteren… Mijn hart zit gewoon niet op de plek waar ik dat kan. En daar voel ik me zo slecht over. Mijn hart is er gewoon nog niet klaar voor."

Ze verliet toen de show en liet een teleurgestelde Clayton achter zich.

Aanbevolen: