Kimye beschuldigd van 'op zoek naar publiciteit' als Kanye zijn liefde voor Kim verklaart

Kimye beschuldigd van 'op zoek naar publiciteit' als Kanye zijn liefde voor Kim verklaart
Kimye beschuldigd van 'op zoek naar publiciteit' als Kanye zijn liefde voor Kim verklaart
Anonim

Kim Kardashian en Kanye West waren opnieuw verenigd toen ze outfits matchten tijdens het tweede Donda-streamingevenement van de rapper.

Net als het eerste lanceringsevenement vorige maand, werd het tweede gehouden in het Mercedes-Benz Stadion. Het zag Kim en haar vervreemde echtgenoot gekleed in dezelfde kleur. Deze keer kozen ze in plaats van rood voor zwart.

Kanye wiegde met een bijpassend masker van zwart gaas dat zijn hele gezicht bedekte.

Zijn outfit was helemaal zwart, met uitzondering van een gouden ketting en het woord: "DONDA" geschreven aan beide kanten van zijn topje in het wit.

West woont sinds twee weken in het Mercedes Benz Stadium in Atlanta. De perfectionist heeft dag en nacht gewerkt aan zijn tiende album.

Opnieuw keek Kim, 40, vanaf de tribune toe hoe Kanye, 44, zijn nummer "Love Unconditionally" uitvoerde, waarin hij haar smeekte om "bij hem terug te komen".

Hij introduceerde ook een nieuw nummer waarin hij haar ophitste: "Tijd en ruimte is een luxe, maar je kwam hier om te laten zien dat je nog steeds verliefd op me bent."

Kim heeft in februari een scheiding aangevraagd.

Een uur na de geplande starttijd van 18.30 uur arriveerde een gemaskerde Kanye in het midden van het stadion in een zwarte Donda-thermische top, een wijde broek en zwarte gevechtslaarzen.

Om het luisterfeest af te sluiten, steeg West naar de hemel - met een beetje hulp van een ophangkoord. Het dramatische einde kwam toen het laatste nummer ten einde liep.

Kim was te zien in het publiek van het evenement van donderdag terwijl ze met haar en Kanye's achtjarige dochter North aan het chatten was.

Nadat de beelden van Kimye viraal gingen, hadden velen het gevoel dat het paar - maar vooral Kim - honger had naar de publiciteit.

"Nee Kanye, ze is dol op de publiciteit die ze krijgt als ze komt opdagen. Vind je haar echt zo? Maak gewoon een goede voogdijovereenkomst en ga verder. Jullie zijn allebei clowns en nogal walgelijk IMO," een louche opmerking gelezen.

"Ze is er niet voor jou, Kanye. Ze is er voor zichzelf. Schaamteloze narcist," las een andere duistere opmerking.

"Ik dacht echt dat de oude Kanye terug was, maar dit klinkt nu allemaal als een zorgvuldig geplande PR-actie van Kris Jong Un", voegde een tweede eraan toe.

Kim wil nog steeds Kanye's vrouw zijn, niet omdat ze van hem houdt, maar omdat Kanye haar in bepaalde kringen plaatst waar ze normaal gesproken niet in zou komen.

Aanbevolen: