The Bachelor': Clayton Echard onthulde tijdens zijn seizoen geconfronteerd met drama 'Mijnenvelden

Inhoudsopgave:

The Bachelor': Clayton Echard onthulde tijdens zijn seizoen geconfronteerd met drama 'Mijnenvelden
The Bachelor': Clayton Echard onthulde tijdens zijn seizoen geconfronteerd met drama 'Mijnenvelden
Anonim

Clayton Echard is al een tijdje uitgeroepen tot The Bachelor. Hoewel Bachelor Nation nog steeds moeite heeft om zijn casting te verwerken, doet de nieuwe hoofdrolspeler zijn best om de fans ervan te overtuigen dat hij een goede keuze was - ondanks zijn dramatische seizoensteaser die ons anders vertelt.

Clayton, een voormalige deelnemer aan Michelle Young's seizoen van The Bachelorette, had nauwelijks veel schermtijd, dus fans hadden geen kans om meer over hem te weten te komen. Een teaser-trailer voor zijn seizoen (die in het nieuwe jaar in première gaat) is onlangs uitgebracht en volgt hem op zijn "reis" om liefde te vinden - wat nogal succesvol lijkt omdat Clayton op de laatste momenten bekende dat hij verliefd is op drie vrouwen en heeft met twee van hen intiem geweest.

Dat feit vraagt om drama, waarschijnlijk anders dan alles wat The Bachelor ooit heeft gezien. In een nieuw interview met Access Hollywood legde Echard uit dat hij tijdens zijn seizoen door drama "mijnenvelden" navigeerde.

Clayton's seizoen wemelt van drama

Echard werd verrassend vroeg uitgeschakeld tijdens The Bachelorette, en was niet in staat om een diepe connectie met Michelle te maken. De bachelor was nieuw voor hem, en hij had geen "eerder ervaring" waaruit hij kon putten die hem zou kunnen helpen zich voor te bereiden op wat er in de ABC-realityshow gebeurt.

Sprekend om toegang te krijgen tot Hollywood, zei The Bachelor: "Er was geen eerdere ervaring voor mij waar ik ooit uit zou kunnen trekken die me zelfs maar op deze momenten zou voorbereiden."

Echard vergeleek zijn reis ook met wandelen in een mijnenveld. "Meer dan een paar keer merkte ik dat ik in een mijnenveld liep… ik dacht 'Oh, ik wist niet dat ik vastzat op een bom.'"

Hij ging verder en zei dat wanneer zoveel mensen samen in één huis woonden, er onvermijdelijk drama zou zijn. Ondanks zijn vele uitdagingen in het streven naar liefde, is Clayton ervan overtuigd dat hij zijn best heeft gedaan - zelfs als het betekende dat hij een aantal gevechten moest verliezen.

"Ik heb mijn best gedaan om alles te navigeren, maar ik ben onderweg misschien over een paar landmijnen gestruikeld", bekende hij.

Echard besprak ook zijn reactie op het verliefd worden op drie vrouwen, ondanks dat hij zichzelf beloofde dat hij dat niet zou doen.

"Toen ik de reis voor het eerst binnenliep, dacht ik: 'Ik zal niet verliefd worden op meer dan één vrouw.' … Ik heb daar zeker mijn voet in mijn mond gestopt, " onthulde hij en beschreef dat hij "geschokt" was door de connecties die hij maakte.

The Bachelor gaat in première op ABC op 3 januari 2022.

Aanbevolen: