Fans reageren op Shane Dawson die naar Colorodo verhuist na de aankoop van een herenhuis van $ 2,2 miljoen

Fans reageren op Shane Dawson die naar Colorodo verhuist na de aankoop van een herenhuis van $ 2,2 miljoen
Fans reageren op Shane Dawson die naar Colorodo verhuist na de aankoop van een herenhuis van $ 2,2 miljoen
Anonim

Een jaar nadat ze op YouTube zijn "geannuleerd", hebben Shane Dawson en zijn verloofde Ryland Adams officieel een deal gesloten om hun "droomhuis" van $ 2,2 miljoen in Colorado te kopen.

Het stel, dat op het YouTube-kanaal van Adams veel te horen heeft gekregen over hun wens om Los Angeles te verlaten, heeft hun nieuwe huis gekocht en is van plan om in de komende weken te verhuizen.

Volgens rapporten was er zoveel vraag naar het huis van 5.000 vierkante meter dat het paar ermee instemde nog eens $ 500.000 te betalen boven de vraagprijs van $ 1,7 miljoen, zodat ze gegarandeerd het gezellige huis zouden krijgen.

Dawson en Adams zullen zeker genieten van de ruime wieg, die drie slaapkamers, een schuur, een tokkelbaan, een enorme vijver in de achtertuin en een biljartkamer omvat.

“Ik had nooit gedacht dat ik Californië zou willen verlaten. Ik ben hier opgegroeid. Maar wanneer ik naar Colorado ga, ben ik zo blij, en ik voel me gewoon zoveel beter van binnen ', gutste Dawson in de recente YouTube-video van zijn verloofde.

Shane Dawson thuis
Shane Dawson thuis
Shane Dawson thuis 2
Shane Dawson thuis 2

twitter.com/_brenm/status/1430671566954708997

Adams groeide op in Colorado en zegt dat hij ernaar uitkijkt om dichter bij zijn familie te zijn nu ze officieel de stap zetten, en het zal het paar zeker een pauze geven van het drama waarin ze zich sindsdien bevinden 2019.

Adams en Dawson, die momenteel in Calabasas, Californië wonen, hebben een behoorlijk uitdagende tijd gehad in het zonnige So-Cal, aangezien de laatste verontwaardiging veroorzaakte toen enkele van zijn oude video's weer boven water kwamen, waarin Dawson mensen van kleur bespotte en seksualiseerde een toen 11-jarige Willow Smith.

YouTube zei afgelopen zomer in een verklaring dat ze de advertentie-inkomsten van Dawson voor onbepaalde tijd stopzetten in het licht van het aantal schandalen dat tot verontwaardiging op sociale media had geleid.

Nu Dawson nu $ 2,2 miljoen heeft uitgegeven aan een nieuw huis in Colorado, zijn mensen verbaasd dat hij zelfs nog zoveel geld over heeft, aangezien hij de afgelopen 12 maanden grotendeels ondergedoken heeft gezeten.

Shane Dawson thuis 3
Shane Dawson thuis 3

Dawson heeft niet aangegeven dat hij van plan is binnenkort officieel terug te keren naar YouTube, maar misschien zal zijn verhuizing naar Colorado hem inspireren om terug te keren naar zijn passie om content te maken voor zijn 20+ miljoen fans.

Aanbevolen: