Rita Moreno gedateerd Elvis Presley als wraak op vreemdgaande ex Marlon Brando

Inhoudsopgave:

Rita Moreno gedateerd Elvis Presley als wraak op vreemdgaande ex Marlon Brando
Rita Moreno gedateerd Elvis Presley als wraak op vreemdgaande ex Marlon Brando
Anonim

Rita Moreno heeft het circuit bewerkt door van het ene mediakanaal naar het andere te gaan om haar aankomende documentaire te promoten. Rita Moreno: Just A Girl Who Decided To Go For It, gepland voor release door Netflix, wordt lang verwacht en belooft een diepe duik in haar leven en strijd te maken bij het nastreven van een succesvolle carrière in Hollywood. Er wordt gezegd dat het een soort rauw waarheidsserum is, de verschillende obstakels en schokkende ervaringen die ze tegenkwam, zullen allemaal aan haar publiek worden overgebracht.

Nu ze wordt geïnterviewd door verschillende verkooppunten die meer willen weten over het echte drama dat ze heeft meegemaakt, en Rita verspilde geen tijd aan het onthullen van enkele zeer sappige details over twee legendarische mannen met wie ze is uitgegaan. In een voorbeeld van wraak van het hart, schetst Moreno hoe ze een relatie met Elvis Presley nastreefde - gewoon om Marlon Brando terug te pakken omdat hij haar had bedrogen.

Problemen in het paradijs met Marlon Brando

Daten met Marlon Brando was een groot probleem voor de jonge versie van Rita Moreno. Ze was gebiologeerd door zijn charmes en kietelde dat ze iemand van zijn kaliber kon daten. Ze hadden geruime tijd een heel goede zaak, maar de relatie tussen hen werd uiteindelijk een achtbaan die 8 lange jaren duurde.

Op een gegeven moment tijdens hun relatie zei Moreno dat ze lingerie in zijn kamer vond, en haar wereld was meteen verwoest. "Ik vond lingerie in zijn huis en natuurlijk was mijn hart gebroken en ging ik in tranen naar huis - echt, ik was naïef - en ik was ook boos, gewoon woedend, "zei ze, toen ze het moment herbeleefde dat ze ontdekte over Brando's ontrouw.

Marlon Brando was misschien aan het rommelen, maar hij had geen idee wat er ging gebeuren….

Elvis Presley was Rita Moreno's wraakdate

Kort nadat ze had ontdekt dat Marlon Brando haar had bedrogen, kreeg Rita een telefoontje waarin stond dat Elvis Presley interesse in haar had getoond, en ze zag dit als een fantastische kans om terug te komen bij Brando.

Moreno geeft toe dat ze "meerdere keren" een paar dates met Elvis heeft gehad, en ze beschrijft hun affaire zo nonchalant dat het moeilijk te geloven is dat ze het over de legendarische Elvis Presley heeft, waardoor dit een van de meest epische liefdes is zaken. Sterker nog, tijdens het opnieuw vertellen van dit verhaal op The View, zei Moreno dat ze Elvis "lief maar saai" vond.

Ze ging verder met het beschrijven van het moment waarop Marlon Brando hoorde dat ze verwend was met Elvis Presley en in een vlaag van woede stoelen door de kamer begon te gooien.

Het beste van alles - ze was gevleid door de woede en eindigde haar interview door te zeggen: Marlon Brando was; "" de papa die ik niet kon behagen. Dat wist ik niet, daar was ik me helemaal niet van bewust. Maar hij was degene met wie ik wilde behagen, hij was degene met wie ik getrouwd wilde zijn.”

Aanbevolen: