Waarom Marlon Brando zijn kinderen in principe uit zijn testament heeft gesneden

Inhoudsopgave:

Waarom Marlon Brando zijn kinderen in principe uit zijn testament heeft gesneden
Waarom Marlon Brando zijn kinderen in principe uit zijn testament heeft gesneden
Anonim

Marlon Brando liet zijn kleinkinderen met een paar gekke verhalen achter, maar hij liet ze waarschijnlijk niet veel meer na. Toen hij stierf, liet hij meer dan tien kinderen achter (twee stierven voor hem) en meer dan 30 kleinkinderen. De acteur onterfde op beroemde wijze enkele van zijn kinderen en kleinkinderen, met name zijn kleinzoon Tuki Brando en zijn dochter Cheyenne, die in de jaren negentig op tragische wijze zelfmoord pleegden. Zijn familie was zo groot, verspreid en verdeeld tegen de tijd dat hij stierf, dat het onmogelijk is dat elk lid een groot bedrag kreeg.

Bovendien was er naar alle waarschijnlijkheid niet veel meer over tegen de tijd dat Brando stierf. Hij hield van lekker eten, exotische reizen, exotische schoonheden, en al deze dingen waren overdreven, dus hoewel hij niet blut was, was hij niet goed voor meer dan een paar miljoen, wat geen enorm bedrag is voor een acteur van zijn gest alte. In een interview met Connie Chung in 1989 gaf Brando toe dat hij gedwongen was te werken in veel films van twijfelachtige kwaliteit, alleen omdat het geld goed was, zodat hij het kon gebruiken om zijn stervende jongste kinderen financieel te ondersteunen met de winst.

Wie waren de drie vrouwen van Marlon Brando?

In 1957 trouwde Brando met zijn eerste vrouw, Anna Kashfi. Hun zoon Christian werd een jaar later geboren. Na een kort huwelijk volgde een scheiding. In 1960 gaf Brando stilletjes en in het geheim de Mexicaans-Amerikaanse actrice Movita Castaneda het woord van instemming. Zeven jaar later was ook hun scheiding definitief.

De acteur leek eindelijk geluk te hebben gevonden bij danseres Tarita Teriipaia. De twee waren 43 jaar samen tot aan zijn dood. Het echtpaar kreeg twee kinderen, Teihotu en Cheyenne. De acteur had drie andere kinderen met zijn huishoudster, Christina Ruiz. Het lot van zijn dochter Cheyenne is echter bijzonder tragisch.

Marlon Brando's kinderen werden geconfronteerd met ellende en verlies

Cheyenne's relatie tussen haar en haar beroemde vader was niet altijd gemakkelijk. Ze kampte ook met veel psychische problemen. Na een ongeval waarbij ze haar Jeep in een greppel reed, moest haar gezicht gereconstrueerd worden. Haar modellencarrière kwam tot een einde.

Er volgde een ernstige depressie. Brando's dochter gleed steeds verder af in een drugsverslaving. Het jonge meisje zocht psychiatrische behandeling. Toen ze samenwoonde met haar ex-vriend Dag Drollet en hoogzwanger was, verhuisde ze begin jaren negentig uiteindelijk naar het huis van haar vader aan Mulholland Drive, en het ongeluk duurde voort.

In de nacht van 16 mei schoot de halfbroer van Cheyenne, Christian Brando, haar vriend neer nadat er vooraf een ruzie zou zijn uitgebroken. Christian werd veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf wegens doodslag. De mentale toestand van Cheyenne ging verder achteruit. Ze probeerde twee keer zelfmoord te plegen. Op 16 april 1995 hing Cheyenne Brando zichzelf op in het huis van haar moeder op Tahiti. Haar zoon Tuki werd opgevoed door zijn grootmoeder.

De tragedie en onrust in de familie van Marlon Brando

Sinds de dag dat hij werd geboren, maakte Marlon Brando geen kans om normaal te zijn. Zijn vader was een afwezige figuur, agressief, afstandelijk, altijd onderweg. Zijn moeder was actrice, even dronken als zijn vader afwezig was. Niemand merkte de kleine Marlon op, dus hij moest de clown spelen om de dag door te komen, zijn ouders afleiden, de wereld afleiden en zichzelf afleiden.

Toen hij nog heel jong was, had hij een ongepaste relatie met zijn vrouwelijke oppas, zoals hij later verklaarde. Zijn moeder was nog dronken. Zijn vader was nog steeds afwezig en bovendien voortdurend ontrouw aan zijn moeder.

Jaren later, uit wraak, sliep Marlon met de nieuwe vrouw van zijn vader nadat zijn moeder al was overleden aan haar alcoholisme. Marlon Brando liet maar liefst elf (andere rapporten zeggen zeventien) kinderen na en betaalde voor veel abortussen. Toen hij stierf, liet hij een enorm gezin achter, babymama's van alle nationaliteiten, naties, rassen en geloofsovertuigingen, waaronder een harem op Tahiti. Hoezeer hij ook een hekel had aan zijn vader en medelijden had met zijn moeder, hij had nooit een voorbeeld van 'normaal'. Het gemiddelde gezinsleven was niet wat hij wist toen hij opgroeide.

Marlon Brando leed aan de gevolgen van een moeilijke jeugd

De acteur kon zijn kinderen niet de stabiliteit geven waar hij altijd naar verlangde, maar nooit kreeg. Had hij er een hekel aan om in zekere zin zijn vader te worden? Het is duidelijk dat Brando werd achtervolgd. Hij had zijn demonen en probeerde ze te bestrijden, maar hoewel hij hier en daar een paar veldslagen heeft gewonnen, verloor hij uiteindelijk de oorlog.

Waarschijnlijk werd een groot deel van zijn inkomen niet eens aan zichzelf besteed, maar aan zijn dierbaren, waardoor zijn erfenis zo goed als uitgeput was.

Het v alt te betwijfelen dat ze heel weelderig leefden, aangezien er zoveel Brando-erfgenamen in de buurt waren. Hoe dan ook, zijn leven was goed geleefd. Hij had fascinerende ervaringen, deed uitvindingen, veranderde de acteerwereld voor altijd, at het beste eten, reisde over de hele wereld en maakte het meeste van zijn tijd op aarde. Toen Brando stierf, prees een van zijn vrienden hem als volgt: "Marlon stierf op 80-jarige leeftijd, maar stopte 160 jaar in die 80."

Aanbevolen: