Waarom Joy Anna Duggar afstand neemt van haar familie

Inhoudsopgave:

Waarom Joy Anna Duggar afstand neemt van haar familie
Waarom Joy Anna Duggar afstand neemt van haar familie
Anonim

De familie Duggar is geen onbekende in controverse. De sterren van de populaire TLC-realityshow 19 Kids and Counting en het vervolg Counting On hebben sinds hun debuut in 2008 enorm veel tabloid-onderzoek en enkele verontrustende controverses doorstaan. Bronnen schatten dat het totale vermogen van het gezin nu $ 3,5 miljoen is.

Echter, een lid van deze realityshow-dynastie lijkt de minder bewandelde weg te volgen. Joy-Anna Duggar, nu 24 jaar oud, neemt afstand van haar broers en zussen en ouders om haar eigen leven te leiden. Ze was niet aanwezig bij het Thanksgiving-feest van haar familie in 2021, ze stopte met haar rol in de show Counting On en haar familie bevindt zich momenteel midden in een gruwelijk kindermisbruikschandaal. Er zijn verschillende redenen waarom Joy-Anna Duggar misschien wat ruimte wil van haar ouders en 18 andere broers en zussen. Vooral haar broer Josh.

7 Ze is een moeder

Joy-Anna Duggar, nu Joy-Anna Duggar Forsyth, trouwde in 2017 met Austin Forsyth. Ze hebben samen twee kinderen, Gideon Martin en Evelyn Mae. Nu ze moeder is, heeft ze minder tijd voor reality-tv-capriolen. Dat is goed nieuws voor haar, want Counting On werd in juni 2021 geannuleerd.

6 Ze negeerde haar familie voor Thanksgiving

Tabloids en nieuwswebsites van beroemdheden donderden onlangs toen Joy-Anna niet aanwezig was met de rest van haar familie voor hun jaarlijkse Thanksgiving-feest. In plaats daarvan bracht Joy-Anna de vakantie door met haar schoonouders en gaf de ouders van Austin Forsyth wat tijd met hun kleinkinderen. Gezien het feit dat Jim Bob en Michelle Duggar 20 andere kleinkinderen hebben (en dat telt nog), is het niet meer dan eerlijk dat ze er af en toe een paar delen met de schoonfamilie.

5 Ze verliet 'Counting On' voor de annulering

Vóór de annulering van de show vanwege de beschuldigingen tegen Josh Duggar (zie hieronder) zag Counting On Joy-Anna vervroegd vertrekken. Joy-Anna verliet de show om onbekende redenen, maar fans speculeren dat dit kwam omdat haar schema het niet langer toestond. Per slot van rekening verdienen zij en haar man nu hun brood met flipping houses. Joy-Anna heeft ook een emotioneel trauma doorstaan; ze had een miskraam in 2019.

4 De shows verloren aan populariteit

TLC kreeg veel kritiek van het publiek toen het zijn voeten sleepte en 19 Kids and Counting annuleerde en het netwerk kreeg nog meer woede toen ze de Duggars nog een show gaven, simpelweg zonder de familie van Josh Duggar in de vergelijking. Bijna 30.000 mensen hebben een petitie ondertekend waarin wordt geëist dat alle Duggar-shows worden geannuleerd en dat TLC stopt met het uitzenden van herhalingen. Naast het schandaal beweren meerdere bronnen dat de kijkcijfers voor Counting On elk seizoen gestaag daalden. Joy-Anna had misschien besloten dat het beter was om van boord te gaan voordat de reputatie van de familie volledig was gezonken.

3 Haar familie trekt slechte pers aan

Naast de vermeende misdaden van haar broer, die hieronder zullen worden uitgelegd, is de familie al jaren het doelwit van roddelbladen. Naast de misdaden van Josh Duggar, belandden Jed en Katey Duggar in heet water toen ze een smakeloze zwangerschapsaankondiging deden die de COVID-19-pandemie, die wereldwijd meer dan vijf miljoen mensen heeft gedood, kleineerde. In september 2021 trok haar zus Jill Duggar de aandacht toen ze haar hond moedermelk gaf. Het publiek had daar ook wat over te zeggen. Ten slotte hebben fans enkele grote inconsistenties opgemerkt in de verklaringen van haar ouders met betrekking tot de beschuldigingen tegen Josh Duggar.

2 Het is moeilijk om je eigen persoon te zijn in zo'n groot gezin

Als negende kind van 19 broers en zussen, zou Joy-Anna gemakkelijk kunnen hebben wat we 'middelste kind-syndroom' noemen, hoe kan iemand een individu worden en de aandacht krijgen die hij verdient in een gezin met meer dan 50 directe familieleden in het? Het toevoegen van de strikte Duggar-familieregels maakt het alleen maar moeilijker. Onthoud dat Duggar-meisjes geen romans kunnen lezen, te veel been laten zien en geen eigen sociale-media-accounts kunnen hebben. Dat is slechts een deel van Jim Bob Duggars uitgebreide lijst met regels voor zijn dochters. Weggaan van het gezin zou Joy-Anna's enige optie kunnen zijn als ze de dictator van haar eigen leven wil zijn.

1 De misdaden van haar broer

Laten we ten slotte de meest voor de hand liggende reden niet vergeten waarom iemand op het zinkende Duggar-schip zou willen springen, haar broer Josh. Voor iedereen die het is vergeten, of onder een steen leeft, werd Josh Duggar in 2015 beschuldigd van kindermishandeling. De beschuldigingen zorgden ervoor dat 19 Kids and Counting werd geannuleerd en TLC bracht al snel de herlancering Counting On uit zonder Josh Duggar of zijn vrouw en kinderen. Nadat Duggar in 2021 eindelijk werd beschuldigd van het bezit van kinderporno, annuleerde TLC Counting On uiteindelijk. Josh Duggar riskeert tot 20 jaar gevangenisstraf en heeft nog steeds contact met zijn vrouw Anna, die net is bevallen van hun zevende kind. Voor het eerst sinds 2008 is de familie Duggar uit de lucht en vertoont ze geen tekenen van terugkeer. Kan iemand het Joy-Anna kwalijk nemen dat ze weg wil van dit alles?

Aanbevolen: