Jacob Roloff neemt misschien om een reden afstand van zijn familie

Inhoudsopgave:

Jacob Roloff neemt misschien om een reden afstand van zijn familie
Jacob Roloff neemt misschien om een reden afstand van zijn familie
Anonim

Little People, Big World is een reality-tv-show die het persoonlijke leven van de familie Roloff volgt. In de TLC-show die sinds 2006 loopt, krijgen fans Amy en Matt Roloff en hun vier kinderen te zien, die op een boerderij in Oregon wonen. Het gezin heeft te maken met verschillende vormen van dwerggroei en laat zien hoe de aandoening hun leven beïnvloedt, evenals de gebruikelijke beproevingen en beproevingen waarmee de meeste gezinnen te maken hebben.

De Roloffs lijken de harten van fans te hebben veroverd door ze een intieme blik op hun leven te laten werpen, maar ondanks 'perfecte' optredens blijkt de unieke en gezonde familie net als iedereen te zijn.

Amy, Zach, Matt, Tori, Aubrey en Jeremy uit Little People, Big World
Amy, Zach, Matt, Tori, Aubrey en Jeremy uit Little People, Big World

De Roloffs hebben behoorlijk wat controverses gehad, van Zach en Jeremy Roloff die niet met elkaar praten tot Matt Roloff die onder invloed achter het stuur kruipt. Maar het grootste liefdesverdriet in de familie moet zijn wat Jacob Roloff, het jongste Roloff-kind, heeft meegemaakt sinds de realityshow voor het eerst werd uitgezonden.

Jacob Roloff werd gedwongen om op 'Little People, Big World' te zijn

Een van de redenen waarom Jacob Roloff naar verluidt een gespannen relatie met zijn familie heeft, is omdat hij zich gedwongen voelde om in de show te zijn. Jacob was pas negen jaar oud toen de familie werd benaderd om een tv-show te maken, en hij werd gedwongen mee te doen.

Jacob heeft veel meegemaakt. Hij heeft veel problemen gehad met zijn familie, met tegenzin in de schijnwerpers staan en met middelenmisbruik. Hij stopte ook met de middelbare school, maar zette zijn opleiding jaren later online voort.

Jacob is echter zeer uitgesproken op zijn Instagram, waardoor fans precies begrijpen wat hij heeft meegemaakt en waarom het zo moeilijk voor hem was toen hij opgroeide. Jacob schreef in 2016 op Instagram dat zijn familie in niets lijkt op wat er op televisie wordt getoond.

“Producenten moeten proberen ons ertoe te brengen de gesprekspunten te volgen”, schreef Jacob. "Voor mij is het opmerken dat de agenda van de bemanning niet goed samenwerkt met de gezondheid en het geluk van ons gezin, de reden waarom ik een tijdje geleden besloot dat ik er niet zo snel mogelijk deel van kon uitmaken."

Jacob schreef ook een boek, waarin hij zijn ervaringen beschrijft als onderdeel van Little People, Big World.

Volgens In Touch schrijft Jacob dat het filmen van de show hem veel angst heeft bezorgd en worstelt met familierelaties. "Dit leidde tot ruzies en miscommunicatie met familie," schreef Jacob in zijn boek, "vooral mijn ouders, met als hoogtepunt hun beslissing om te experimenteren met mij naar een therapeut te gaan.”

Jacob opende zich over misbruik op zijn Instagram

In december 2020 realiseerden fans zich hoe dapper Jacob was toen hij het trauma onthulde dat hij als kind had meegemaakt. Van rond de leeftijd van 10 tot 13 jaar werd Jacob lastig gevallen door een producer in de show van TLC.

“Het is vaak veel gemakkelijker om over dingen na te denken dan om erover te praten”, schreef Jacob op Instagram toen hij over het misbruik opende. “En dus is deze onthulling vertraagd, maar door die vertraging heb ik heb de kracht en woorden gevonden."

“Als kind, na wat ik nu besef dat het een lang verzorgingsproces was”, schreef Jacob, “werd ik gemolesteerd door een uitvoerend veldproducent voor Little People, Big World, Chris Cardamone.”

"Door dit te onthullen, wordt ik misschien beter begrepen en kan mijn kijk op zaken als seksueel misbruik van kinderen, uitbuiting van kinderen en de bijkomende kosten van reality-televisie duidelijker worden ontvangen", schreef Jacob.

Jacob beantwoordde onlangs ook vragen van fans tijdens een live Q&A, waarbij een fan vroeg waarom Jacob Roloff nooit een aanklacht tegen zijn misbruiker heeft ingediend.

"Helaas, en ik denk dat dit ook belangrijk is voor anderen om te weten, is het buitengewoon moeilijk om juridische stappen te ondernemen vanwege een systeem dat is gebouwd om het zo te maken," antwoordde Jacob. "[Cardamone] zal geen gevolgen ondervinden, behalve misschien sociaal van mijn post."

Heeft Jacob Roloff een baby gekregen?

Na een traumatische jeugd en het omgaan met gespannen familierelaties, verdient Jacob Roloff geluk na alles wat hij heeft meegemaakt. Maar hoe ziet het leven van de ex-Little People, Big World-ster er niet alleen moedig uit over zijn jeugd, maar hoe ziet het leven er nu uit?

Het is begrijpelijk dat Jacob vrij privé is over zijn leven, niet in de schijnwerpers wil staan na alles wat hij heeft meegemaakt, en alleen vrijgeeft wat hij op zijn gemak aan het publiek onthult op zijn socialemediakanalen. Het lijkt erop dat Jacob gelukkig is en nu getrouwd is met Isabel Rock. Het paar trouwde in 2019 en verwelkomde in 2021 een zoon genaamd Mateo.

Jacob heeft ook een leesgrage Instagram-account genaamd "roloffreads", en is op Twitch te vinden als "orphama". Het is begrijpelijk dat hij geen foto's van zijn zoon op sociale media wil onthullen.

Aanbevolen: