Deze muzikant wees een gastplek af op 'The Joe Rogan Experience

Inhoudsopgave:

Deze muzikant wees een gastplek af op 'The Joe Rogan Experience
Deze muzikant wees een gastplek af op 'The Joe Rogan Experience
Anonim

Het is op dit moment duidelijk dat Joe Rogan de enige is in de wereld van podcasting en die van Howard Stern overtreft. Natuurlijk hebben mensen als Alyssa Milano en zoveel anderen kritiek geuit op het succes van de podcasters, gezien zijn controversiële benaderingen, zoals paardengeneeskunde als remedie tegen COVID.

Desalniettemin marcheert Joe door met zijn show, 'The Joe Rogan Experience' blijft enkele grote gasten inluiden, een plek in de show krijgen kan voor iedereen een carrièreverandering betekenen.

Het blijkt echter dat niet elke gast het aanbod om in de show te verschijnen accepteert. Zelfs een wat meer obscuur talent, die hun carrière veranderen door in zo'n show te verschijnen.

Een bepaalde countrymuziekster wees de show af, aangezien hij bezig was met wat werk terwijl hij niet op de weg was. Rogan was verbijsterd door de afwijzing, maar in werkelijkheid maakte zijn redenering hem juist zoveel authentieker.

Joe Rogan besprak het verhaal met Tom Green op zijn podcast

Colter Wall is geen grote naam in de muziekindustrie, maar Joe Rogan maakte het duidelijk, hij is een grote fan van het werk van de West-Canadese, zo erg zelfs dat hij zelfs zijn teksten schreeuwde toen Donald Trump erom vroeg hem om een debat tussen hem en Joe Biden te organiseren. Rogan tweette zijn songteksten om hem meer bekendheid te geven.

Op de ' Joe Rogan Experience ' besprak de presentator Wall samen met een andere landgenoot, Tom Green. Tom was zich niet bewust van zijn werk en hij was geschokt toen hij ontdekte hoe jong de muzikant is.

Rogan prees zijn stem en zei dat de artiest klinkt als een veteraan.

"Hij was 21 en hij heeft dit nummer genaamd 'Kate McKannon'", vervolgt Rogan."En als je ernaar luistert, zou je zweren dat het een 80-jarige man is die zijn hele leven drinkt en rookt. Het slaat letterlijk nergens op. Je hoort het nummer en je denkt 'What the.'

Gezien hoeveel fan Rogan is, probeerde hij de ster uit te nodigen voor zijn show. Het lijkt er echter op dat Wall andere plannen had en de uitnodiging om een bepaalde reden afwees.

Colter Wall wees 'The Joe Rogan Podcast' af voor veeteelt

Aangezien het op dit moment de grootste podcast ter wereld is, zou je volgens Variety denken dat een uitnodiging voor de show een absoluut ja zou zijn, tenzij er een planningsconflict zou plaatsvinden.

Nou, toen Rogans mensen in contact kwamen met Coltons team, waren ze verbluft door het antwoord. Het verhaal gaat dat het team van Wall tijdens dat seizoen afnam omdat de artiest bezig was met veeteelt.

Rogan besprak de situatie samen met Tom Green.

“Wil je horen hoe authentiek deze kat is? We hebben geprobeerd hem op de show te krijgen. We hebben contact opgenomen met zijn agent. Dit is wat de agent zei: 'Hij werkt in de zomer als ranchhand in Texas. En als hij klaar is, zullen we je te pakken krijgen' , zegt Joe Rogan.

Green plaagde de podcast-host met de afwijzing, waarbij hij vermeldde dat hij waarschijnlijk wil dat hij nog meer verschijnt: "Dus wanneer een opkomende artiest zegt dat ze niet op The Joe Rogan Experience-the grootste podcast ter wereld - dat moet ervoor zorgen dat je hem zoveel meer in de show wilt zien, "merkte Tom Green op. "Je moet hem zoveel meer leuk vinden."

Rogan was het daar niet mee eens en beweerde dat het gewoon laat zien hoe authentiek de artiest werkelijk is, door een kans te geven die het spel verandert.

In werkelijkheid is Colter een echte West-Canadese cowboy in hart en nieren.

Colter Wall Lives The Cowboy Lifestyle

Naast The Boot onthulde Colter Wall dat naarmate hij ouder werd, hij meer waardering kreeg voor de cowboylevensstijl in West-Canada.

"Het is zeker iets waar ik meer en meer in geïnteresseerd raakte naarmate ik ouder werd. En hoe meer tijd ik buitenshuis doorbracht, in de Verenigde Staten woonde en veel toerde -- ik heb geen ik krijg mijn huis niet zo vaak te zien, en het is dat hele 'afstand maakt het hart meer' ding, waar, hoe langer je weg bent van waar je vandaan komt, hoe meer je het begint te missen, denk ik, en hoe meer je begint te beseffen wat het is dat het thuis maakt, wat het is dat het zo dichtbij en dierbaar maakt."

Geweldig om te zien dat Colter altijd teruggeeft aan zijn roots, ondanks zijn overduidelijke roem en talent. Nu maar hopen dat de artiest ergens in de toekomst opduikt bij de 'Joe Rogan Experience'.

Aanbevolen: