Wie is Mickey Guyton? Details over het leven en het vermogen van een muzikant

Inhoudsopgave:

Wie is Mickey Guyton? Details over het leven en het vermogen van een muzikant
Wie is Mickey Guyton? Details over het leven en het vermogen van een muzikant
Anonim

Voetbalfans van over de hele wereld luisterden naar de Super Bowl LVI en werden daarbij getrakteerd op de krachtige stem van countrymuziekster Mickey Guyton. Degenen die al fan zijn, waren gebiologeerd door haar optreden en waren opgewonden om haar live te zien zingen op zo'n monumentaal sportevenement. Voor anderen was dit hun introductie tot wat veel projecten de volgende grote ster zullen zijn die een plons in de entertainmentscene zal maken.

Mickey Guyton is op geen enkele manier een nieuwe zangeres, maar ze begint de aandacht te trekken en is de aandacht waard die ze krijgt. Er is veel voor nodig om erkend te worden als artiest en de positie te bieden om op zo'n enorm platform te entertainen, en nu wil iedereen zoveel mogelijk weten over Mickey Guyton, de dame die het volkslied perfect heeft gezongen voor miljoenen van mensen.

10 Mickey Guyton begon te zingen in de kerk

Mickey is een 38-jarige inwoner van Texas en geeft al vanaf zeer jonge leeftijd blijk van haar talenten als zangeres. Ze begon haar ongelooflijke vocale bereik en een ware passie voor muziek te demonstreren toen ze nog maar een jong kind was, door haar beste zangstem in de kerk te laten horen. Bewogen door haar geloof en geïnspireerd door haar passie, merkten mensen meteen dat ze over belangrijke vaardigheden beschikte en echt iets kon zijn in de muziekwereld.

9 Mickey Guyton's inspiratie

In haar jongere jaren herinnert Mickey zich dat ze werd geïnspireerd door andere vrouwelijke artiesten en herinnert ze zich dat ze afstemde op hun muzikale talent en dit in verband bracht met haar eigen talent. Ze dankt Dolly Parton, CeCe Winans, Whitney Houston en LeAnn Rimes voor haar inspiratie om haar innerlijke stem te vinden en het vertrouwen om haar talent met de wereld te delen.

8 Mickey Guyton heeft racisme en seksisme achter zich gelaten

Ondanks haar onmiskenbare talent en haar krachtige stem, heeft Mickey Guyton moeite om succes als artiest te vinden. Ze heeft zich uitgesproken over het feit dat haar kansen werd ontzegd als gevolg van het feit dat ze een jonge, zwarte vrouw was en was uitgesproken over de oneerlijke vooringenomenheid die in de industrie bestaat.

Als zwarte vrouw die probeerde door te breken in de countrymuziekscene, kreeg ze te maken met ernstige tegenspoed. Ze paste niet "in de mal" van het muziekgenre dat de meeste producers van een zwarte vrouw verwachtten en werd vaak over het hoofd gezien terwijl ze herkend had moeten worden.

7 Mickey Guyton's deelt haar strijd

Mickey maakt er een punt van om haar worsteling met racisme en seksisme op sociale media te delen. Ze spreekt haar strijd openlijk uit aan fans, in een poging om het bewustzijn te vergroten en het licht te laten schijnen op de problemen die zich achter de schermen in de muziekwereld voordoen. Ze is niet bang om openlijk de problemen te bespreken die ze tijdens haar reis naar de top heeft ondervonden en plaatst vaak fragmenten van racistische berichten die ze ontvangt op haar sociale media-accounts, voegt commentaar toe en deelt haar gedachten in het proces.

6 Mickey Guyton schreef geschiedenis bij de Grammy's

Guyton heeft een uniek geluid en vaardigheden, en haar ongelooflijke talenten zijn erkend door de hoogste autoriteit op het gebied van muziek. Ze heeft officieel geschiedenis geschreven als de eerste Back-vrouw die een Grammy-nominatie verdiende in de categorie landen. Ze was ook de eerste zwarte vrouw die solo de American Country Music Awards organiseerde. Ze oogst veel lof en wordt opgemerkt voor haar bijdragen aan de muziekwereld en geëerd voor de positie die ze bekleedt.

5 Mickey Guytons eerste volledige album

Guyton kreeg in 2011 een contract bij haar platenlabel, maar haar muzikale carrière begon niet zo soepel als ze had verwacht na het tekenen van dat contract. Ze kreeg te maken met weerstand en raakte verstrikt in de controverse rond haar ras en haar roots in de countrymuziek. Heafr eerste volledige album, Remember Her Name, werd uitgebracht in september 2021, een volle tien jaar nadat ze tekende bij haar label.

4 Mickey Guytons relatie met Carrie Underwood

Een van de coolste aanspraken op roem die Mickey Guyton heeft, is het feit dat ze wordt erkend en geprezen door enkele van 's werelds meest gevestigde en zeer succesvolle entertainers in de industrie. Onder haar vele supporters van beroemdheden is niemand minder dan de countrymuzieklegende Carrie Underwood. Sterker nog, slechts vijf maanden nadat Mickey en haar man Grant Savoy hun zoon Grayson ter wereld hadden gebracht, arriveerde er een speciaal geschenk voor hun deur. Carrie Underwood had een piano voor haar zoon geregeld!

3 Haar single 'Black Like Me' heeft records gebroken

Deze viervoudige Grammy-genomineerde is vooral bekend van haar hit 'Black Like Me' - een single die records heeft gebroken en waarmee Guyton in een versneld tempo beroemd werd. Dit was het doorbraaknummer dat hielp om de klanken van haar stem naar een breder publiek te verspreiden, nadat het werd uitgebracht op hetzelfde moment dat de protesten waren losgebarsten over de moord op George Floyd. Het lied heeft een diepe betekenis voor Guyton, die erkent dat haar succes bitterzoet is, omdat het kwam door haar vermogen om de strijd van de zwarte gemeenschap te benadrukken.

2 Mickey Guyton's monumentale Super Bowl LVI-uitvoering

Op zondag 13 februari 2022 nam de wereld kennis van de ongelooflijke stem van MIckey Guyton. Ze bracht niet alleen het volkslied uit op een van de grootste sportevenementen van het jaar, ze domineerde haar moment. Betoverende fans met haar unieke krachtige stem, Mickey nam haar moment op toen ze werd vermeld bij de vele grootheden die die dag live optraden, inclusief de legendes die de halftime show uitvoerden; Eminem,Snoop Dogg, Dr. Dre, 50 Cent, Mary J. Blige en Kendrick Lamar. Ooit geïnspireerd door LeAnn Rimes toen ze de Star Spangled Banner uitvoerde tijdens een honkbalwedstrijd, leefde Guyton nu haar droom uit.

1 De wereld heeft het volledige potentieel van Mickey Guyton nog niet gezien

Het is eerlijk om te zeggen dat Mickey Guyton al haar sporen heeft verdiend in de muziekwereld, maar haar fans nog veel meer te bieden heeft. Ze heeft nauwelijks de oppervlakte van haar potentieel bekrast en fans kunnen de komende maanden en jaren nog veel meer van de ster horen. Ze heeft een echte passie voor countrymuziek en vasthoudendheid en motivatie die nooit zal worden gehinderd door de weinige online haters die op haar sociale media-accounts blijven verschijnen.

Haar huidige vermogen ligt ergens in het rijk van $ 1 miljoen tot $ 5 miljoen en blijft exponentieel groeien. Terwijl ze geniet van haar moment van Super Bowl-succes, weten fans dat er nog veel meer uit deze ongelooflijke ster komt, en ze kijken reikhalzend uit naar hun volgende oplossing.

Aanbevolen: