Katie Holmes deelt een gepassioneerde kus met haar nieuwe muzikant-vriendje

Inhoudsopgave:

Katie Holmes deelt een gepassioneerde kus met haar nieuwe muzikant-vriendje
Katie Holmes deelt een gepassioneerde kus met haar nieuwe muzikant-vriendje
Anonim

Katie Holmes was het beeld van puur geluk toen ze donderdag voor het eerst werd betrapt met haar nieuwe vriend Bobby Wooten III.

Katie Holmes en Bobby Wooten III werden gezien terwijl ze zich overgaven aan een of andere grote PDA

Holmes, 43, en de Wooten, 33, maakten een romantische wandeling door Central Park in New York City, waar ze stopten voor kusjes en hand in hand. Voormalig Dawson's Creek-actrice Holmes veroorzaakte opschudding toen ze nonchalant haar hand in de achterkant van de broek van haar man liet glijden.

Katie Holmes nieuwe man is een Grammy-genomineerde producer

Holmes straalde gewoon toen ze de voor een Grammy genomineerde componist/producer/instrumentalist Wooten omhelsde.

De moeder-van-een zag er moeiteloos cool uit voor de zomerwandeling, terwijl ze een paar oversized witte overalls en een blauw vest wiegde. De Pieces Of April-ster is versierd met een paar roze sokken en witte sneakers.

Wooten zag er net zo knap uit in een blauwe jas, een beige overhemd en een marineblauwe broek. Het paar paste bij elkaar, want hij droeg ook een paar witte sneakers en verstopte zich voor de zon in een paar donkere tinten. Het paar werd gespot tijdens een snelle koffiepauze, waarbij Holmes koos voor een warme drank en Wooten een ijskoude optie koos.

Katie Holmes nieuwe man heeft haar moeder al ontmoet

Holmes - die beroemd was getrouwd met Tom Cruise - is de afgelopen dagen gespot met de in Chicago geboren bassist. De relatie lijkt serieus te zijn, aangezien Wooten de moeder van Holmes, Kathy, al heeft ontmoet.

PEOPLE Magazine deelde kiekjes van Wooten die de moeder van de Batman Begins-ster een knuffel gaf.

Het is de eerste relatie voor Holmes sinds ze uit elkaar ging met chef-kok Emilio Vitolo Jr., 33, met wie ze het in mei vorig jaar uitmaakte.

Katie Holmes Jamie Foxx Evenement
Katie Holmes Jamie Foxx Evenement

Voor die tijd had de filmster een jarenlange privérelatie met acteur Jamie Foxx, 54.

Wooten is een professionele bassist die een succesvolle carrière heeft gehad met spelen in een aantal Broadway-shows, waaronder Moulin Rouge! Hij speelde ook bas voor de Latijnse superster Jennifer Lopez. Meest recent speelde hij bas voor de Canadese popzangeres Carly Rae Jepson op het Coachella-muziekfestival in Indio, Californië.

Aanbevolen: