10 dingen die we weten over TLC's wilde nieuwe realityshow 'Addicted to Marriage

Inhoudsopgave:

10 dingen die we weten over TLC's wilde nieuwe realityshow 'Addicted to Marriage
10 dingen die we weten over TLC's wilde nieuwe realityshow 'Addicted to Marriage
Anonim

TLC staat erom bekend fans te verbluffen met hun unieke presentaties, en verpakt een heleboel drama in de nieuwe serie Addicted To Marriage, en fans tellen de dagen al af naar de première-aflevering. De show daagt relaties uit, aangezien enkele zeer enthousiaste dames zich klaarmaken om aan de bruiloft van hun dromen te beginnen en een frisse nieuwe start van hun toekomst… opnieuw.

Het is een groep serievrouwen die al meer dan een paar uitstapjes hebben gemaakt en hun nieuwe vriendjes ervan proberen te overtuigen dat zij de volgende in de rij moeten zijn om zich bij hen aan te sluiten op dit wilde huwelijksavontuur. SK Pop belooft dat deze show veel drama, hartzeer en emotionele beroering zal bevatten, terwijl de dames die verslaafd zijn aan het huwelijk diep graven om te ontdekken wat er echt nodig is om hun huwelijk te laten slagen.

10 Liefdes- en huwelijkslijnen vervagen

Broadway World beschrijft het feit dat Addicted To Marriage de grenzen tussen liefde en huwelijk vervaagt en probeert de barrières weg te nemen waarmee deze dames worden geconfronteerd als het gaat om hun relaties. Een manier vinden om bij hun partners te blijven, met of zonder trouwklokken, is een lastige gedachte voor de serievrouwen, die gefixeerd blijven op opnieuw trouwen en nog een spectaculaire bruiloft voor zichzelf plannen. De mannen in hun leven krijgen een echte draai wanneer waarheden over eerdere huwelijken in de show worden onthuld.

9 16 november belooft dramatisch te worden

Addicted To Marriage belooft veel drama en wilde ritjes voor enthousiaste fans. Sommige mannen in hun leven tasten volkomen in het duister over de vorige huwelijken waar hun vrouwen deel van hebben uitgemaakt, terwijl anderen zich bewust zijn en moeite hebben om het hoofd te bieden aan het feit dat er een probleem kan zijn met toewijding dat hun toekomst kan beïnvloeden. Beide kanten van het spectrum zijn emotioneel geladen en als de emoties hoog oplopen, zal het drama zeker explosief zijn.

8 'Addicted To Marriage' bevat vier hoofdsterren

Vier toonaangevende dames staan in de schijnwerpers terwijl deze nieuwe reality-tv-show een diepe duik neemt in hun liefdesleven. Monette, Shae, Amy en Kecia vormen de line-up van sterretjes die een duizelingwekkend aantal bruiloften tussen hen hebben. Deze jonge, beeldschone vrouwen zijn gezamenlijk al 20 keer door het gangpad gelopen en elk van hen heeft zijn zinnen gezet op weer een nieuwe reeks trouwplannen. Hun partners zijn niet per se zo enthousiast om te worden toegevoegd aan hun 'lijst van echtgenoten'.

7 Deze dames zijn verslaafd aan het huwelijk

Het is één ding om verslaafd te zijn aan liefde, maar verslaafd zijn aan het huwelijk is een heel andere situatie. Er zijn trouwplannen, een volwaardige bruiloft en gasten getuigen van het drama terwijl dit zich allemaal afspeelt in het bijzijn van familie en vrienden. Elke keer dat een van deze vrouwen door het gangpad liep en zei: "Ik doe", dachten ze dat ze op het punt stonden nog lang en gelukkig te leven - voor altijd. Dat is nog nooit eerder het geval geweest voor een van hen, en fans stemmen af om te zien of deze volgende potentiële bruiloft hun laatste zal zijn of gewoon een andere op hun lijst.

6 Manipulatie en sluw gedrag leven hier

Sommige sterretjes zijn zo gefixeerd op het opnieuw trouwen, dat ze bereid zijn alles te doen wat nodig is om te garanderen dat ze de volgende in de rij zijn om een prachtige trouwjurk te dragen. De fixatie op het huwelijk is zo intens voor sommige sterren van deze show, dat ze bereid zijn hun toevlucht te nemen tot zeer manipulatief, sluw gedrag om hun plek aan het altaar te garanderen. Een voorbeeld hiervan is Shae, die eist dat haar vriend een huwelijkscontract tekent en hem sterk maakt om in te stemmen met haar eisenpakket.

5 Emotionele onrust

Sommige van deze dames weten precies wat ze willen van hun relaties en zetten agressief door om het gewenste resultaat te bereiken - nog een bruiloft. Anderen worstelen echter met hun relaties uit het verleden en hebben last van hun eerdere mislukte huwelijken. Opnieuw falen is een angst voor sommigen, en ze worden allemaal geconfronteerd met een bepaald niveau van kritiek van hun partners, omdat ze in het verleden niet in staat waren hun verplichtingen na te komen. De personages werken door emotionele onrust en stressvolle tijden, terwijl de camera's draaien.

4 Een van de sterren is 11 keer getrouwd

Monette is maar liefst 11 keer getrouwd geweest, en ze is helemaal opgewonden om 12 een kans te geven. Haar vriend, John, is begrijpelijkerwijs aarzelend. De familie van Monette doet er alles aan om haar ervan te weerhouden nog een bruiloft na te streven, maar ze weigert er acht op te slaan en in plaats daarvan concentreert ze zich op het vinden van manieren om John ervan te overtuigen dat het een goed idee is om met haar te trouwen. John begint uiteindelijk een beetje terug te dringen, terwijl de twijfels beginnen toe te nemen.

3 Iemand over 'Addicted To Marriage' bewaart een enorm geheim

Reality-televisie zit altijd vol met verborgen geheimen en Addicted To Marriage stelt niet teleur! De dertigjarige Californische bom, Shae, is klaar om Joe als haar volgende echtgenoot te bemachtigen, en om haar kansen om met hem door het gangpad te lopen te vergroten, heeft ze haar vroegere relaties geheim gehouden. Dit blijkt een enorm geheim te zijn, aangezien ze vier keer verloofd is geweest en twee keer is getrouwd. Deze staat van dienst op het gebied van relaties is er niet een om over op te scheppen en John is een echte angst voor Shae, die weet dat het onthullen van de waarheid gepaard kan gaan met de zeer hoge prijs om alles te verliezen.

2 Sommige geheimen worden erg laat in het spel gemorst

Fans zullen zeker betoverd worden door Amy, die afkomstig is uit Idaho en samen met haar partner Geno aan de show deelneemt. Ze hebben samen al een leven opgebouwd en hebben onlangs een baby op de wereld verwelkomd. Er is alleen een probleem… Geno heeft zojuist Amy's vier eerdere mislukte huwelijken ontdekt - een verhaal dat ze hem tot nu toe niet heeft verteld. Deze geweldige onthulling treft Geno zo laat in het spel, en Amy's relatiegeheimen kunnen nu een bedreiging vormen voor het gelukkige leven dat ze net samen hebben opgebouwd.

1 Er staat veel geld op het spel

Kecia is een advocaat uit New Jersey die veel voor haar heeft. Een dubbele bedreiging met hersens en schoonheid, ze lijkt de ware liefde te hebben gevonden bij haar verloofde Ernst. Hij is zich bewust van haar eerste drie mislukte huwelijken en is nog steeds klaar om zijn leven aan haar te wijden en een eigen toekomst op te bouwen.

Kecia rockt de boot door een glamoureuze bruiloft te willen zonder enige zorg of zorg voor het budget of hoe haar te hoge uitgaven hun relatie beïnvloeden. Ze is zo vastbesloten om haar vierde huwelijk over-the-top en onvergetelijk te maken, dat een hele andere kant van haar naar boven komt en Ernst begint te grimassen onder druk.

Aanbevolen: