Je moet elke twee uur eten om op Thor te lijken voor Chris Hemsworth

Inhoudsopgave:

Je moet elke twee uur eten om op Thor te lijken voor Chris Hemsworth
Je moet elke twee uur eten om op Thor te lijken voor Chris Hemsworth
Anonim

Chris Hemsworth balanceert niet alleen zijn carrière en gezin, maar vindt bovendien nog steeds de tijd om in vorm te blijven. Hemsworth blijft niet alleen in vorm voor rollen, hij houdt echt van fitness en dat is ook te zien aan zijn Centr Fit-app, die mensen over de hele wereld aanmoedigt om in vorm te komen.

De acteur zette zijn lichaam rustig door de achtbaan op weg naar Thor: Love and Thunder. We bekijken wat Hemsworth zowel binnen als buiten de sportschool heeft gedaan.

Chris Hemsworth onthulde de training voor Thor: Love And Thunder was bijzonder moeilijk

Het eetgedeelte is één ding - de training is een heel ander beest om te verslaan. Voor Hemsowrth was de sessie niet gemakkelijk, vooral omdat hij zoveel mogelijk spieren moest opbouwen. Dit betekende op zijn beurt trainingen met een hoog volume, met een zeer sterke intensiteit.

Naast The Direct onthulde Chris dat hij het trainingsgedeelte echt leuk vond, aangezien het een ander soort uitdaging bood.

"Dit was bijzonder moeilijk omdat het streefgewicht waar we naar streefden een heel stuk hoger lag dan waar ik eerder was geweest. Dit was waarschijnlijk de grootste en sterkste die ik ooit ben geweest. We hadden 12 maanden waar ik was thuis gewoon trainen en poppenspel het lichaam en manipuleren."

"We zouden meer proberen te zwemmen, dan meer vechtsporten proberen en calorieën aanpassen. Het was echt een leuke ontdekkingstocht. Ik werd heel groot en fit, maar toen moest ik het gewoon vier maanden volhouden, wat heel moeilijk."

Het kwam allemaal goed voor Hemsworth, want hij leek groter dan ooit in de rol. Maar uiteindelijk was het het voedingsgedeelte dat Hemsworth echt in de goede richting zette.

Chris Hemsworth's trainer verklaarde dat de acteur elke twee uur at met ma altijden van 450 calorieën

Chris Hemsworth's trainer Luke Zocchi vertelde over de ervaring om met de acteur samen te werken. Zoals hij onthulde met Page Six, was het een ander soort sleur. Het ging niet om het najagen van een versnipperde blik op minder dan 2.000 calorieën per dag - in plaats daarvan was het precies het tegenovergestelde, proberen veel gezond voedsel te consumeren.

De strijd zorgde ervoor dat de acteur zich niet overdreven vol en lusteloos voelde na een ma altijd. Om dit obstakel tegen te gaan, at Hemsworth vaker ma altijden, waarbij hij zich aan het 450-caloriebereik hield.

"Hij eet zo'n zes tot acht ma altijden per dag. We hebben een soort structuur. Hij ontdekte dat als hij een hele grote ma altijd eet, hij zich te zwaar voelt, dus ze zijn 450- caloriema altijden opgedeeld in acht, "zei Zocchi. "We proberen elke twee uur te eten en krijgen [elke keer] 450 calorieën binnen."

De sleutel is om zijn lichaam de hele dag aan de gang te houden, zonder het voedsel te onthouden, "Ik blijf hem de hele dag eten geven", zei hij grappend, "Ik ben net als zijn grootmoeder die hem gewoon eten geeft.”

Een van de voedingsmiddelen die de acteur gewoonlijk consumeert, is biefstuk, kip en vis, allemaal eiwitrijk voedsel. ik

n Bovendien vermijdt Hemsworth koolhydraten niet, aangezien ze helpen om zijn lichaamsbouw vol te houden. Zijn voorkeursopties zijn onder meer witte rijst, een langzamere verteringskoolhydraten die helpt om vol te blijven, samen met een snellere vertering zoals zoete aardappel.

Trainingssessies waren een uur lang maar erg intens

De training is erg intensief, maar Hemsworth brengt geen uren door in de sportschool. De belangrijkste sleutel is om zijn spieren te pompen en een goed herstel mogelijk te maken. Overtraining is niet de juiste keuze.

Zijn trainer onthulde dat sessies een uur duren met een zeer hoge intensiteit. Meestal doet hij niet dezelfde oefeningen.

“Mensen zijn verbaasd dat je normaal gesproken niet meer dan een uur per sessie traint. Het is normaal gesproken een intensieve, zware training. Maar normaal gesproken zijn we binnen een uur klaar, omdat we hem dat uur net zo hard hebben gepusht.'

“Maar het is een intens uur. Het is niet alsof we rondhangen en foto's maken voor Instagram."

Uiteindelijk is de trainingsstijl geschikt voor alles wat Hemsworth probeert te bereiken. Aangezien hij een grote look najaagt die geschikt is voor de camera, is een klassiek bodybuildingprogramma wat de acteur uitvoert, gericht op hypertrofie.

Aanbevolen: