Aubrey Plaza geeft fans een glimp van haar karakter in thriller 'Black Bear

Inhoudsopgave:

Aubrey Plaza geeft fans een glimp van haar karakter in thriller 'Black Bear
Aubrey Plaza geeft fans een glimp van haar karakter in thriller 'Black Bear
Anonim

Plaza schittert als hoofdpersoon Allison, een actrice die regisseur is geworden op zoek naar inspiratie en bereid is tot het uiterste te gaan om haar creatieve sappen te laten stromen.

Aubrey Plaza speelt manipulatieve filmmaker in 'Black Bear'

De thriller geschreven en geregisseerd door Lawrence Michael Levine ging eerder dit jaar in première op Sundance en staat gepland voor bioscoop- en digitale release op 4 december.

Naast Plaza bevat de cast ook Vampires vs. The Bronx-ster Sarah Gadon en Girls on HBO-acteur Christopher Abbott. De trailer van de film heeft een kijkje gegeven in Alisons berekende spel van bedrog en leugens. Terwijl ze bij het stel Blair en Gabe gaat logeren, zal de filmmaker de scheidslijn tussen fictie en realiteit op een potentieel gevaarlijke manier doen vervagen.

De film is opgenomen op locatie in de Adirondack Mountains in Long Lake, New York. Deze rustige, vredige hoek versterkt het gevoel van onbehagen zodra Allisons leugens worden onthuld.

Plaza is ook de producer van Black Bear. De actrice heeft voorafgaand aan de release van volgende maand verschillende shots en clips van de film op haar sociale kanalen geplaatst.

Aubrey Plaza vierde Sarah McBride, eerste trans-senator in de VS

Plaza, geboren in Delaware, heeft haar platform ook gebruikt om de Democratische presidentskandidaat en mede-Delawarean Joe Biden te steunen.

Terwijl miljoenen wachten op de resultaten voor swingstates, heeft Plaza een afbeelding van Amy Poehler opnieuw gepost op haar Instagram-verhalen.

“Wachten is moeilijk, maar democratie is het wachten waard”, staat er op de afbeelding.

Plaza was ook een van de beroemdheden die Sarah McBride toejuichten, die zojuist is gekozen als de eerste openlijk trans-state senator in de VS. De 30-jarige wordt in januari volgend jaar beëdigd. McBride, een transrechtenactivist, heeft gewerkt als perssecretaris van de LGBTQ+ belangengroep, de Human Rights Campaign, en liep stage in het Witte Huis van president Obama.

“We hebben het gedaan. We hebben de algemene verkiezingen gewonnen', schreef McBride om haar supporters te bedanken na de historische overwinning.

"Ik hoop dat vanavond een LGBTQ-kind laat zien dat onze democratie ook groot genoeg is voor hen", schreef ze ook.

Black Bear opent in theaters en digitaal op 4 december

Aanbevolen: