Kim Kardashian geeft fans een glimp van haar SNL-hostingdebuutvoorbereiding

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian geeft fans een glimp van haar SNL-hostingdebuutvoorbereiding
Kim Kardashian geeft fans een glimp van haar SNL-hostingdebuutvoorbereiding
Anonim

Kim Kardashian plaatste twee dagen voor het eigenlijke evenement op Instagram een reeks foto's die haar voorbereidingen voor het hosten documenteerden. Ze verscheen ook in een first-look video naast SNL castlid Cecily Strong en zangeres Halsey, die zaterdag de muzikale gast van de show zal zijn. Kim maakte grapjes over hoe het hosten van SNL "gemakkelijk" was, omdat ze geen schetsen hoefde te schrijven.

Kardashian deelde inhoud achter de schermen van haar hostingvoorbereiding, waar ze haar schets uit een script uit het hoofd heeft gezien en haar make-up heeft aangebracht, onder andere.

Kim's grootste televisiemoment

Kim speelde op de E! realityserie Keeping up with the Kardashians tussen 2007 en 2021, tot 20 seizoenen puur entertainment. Maar fans denken dat Kim die SNL host, haar grootste televisiemoment tot nu toe is.

Op de foto's zien we Kim op een krukje zitten, gekleed in een lange bodysuit met zwarte handschoenen tot op de arm en een zwarte zonnebril. Kim gaf fans ook een kijkje in haar bling voor het evenement; diamanten oorbellen, meerdere zonnebrillen in verschillende kleuren en grijze handschoenen.

In de videoteaser die voorafgaand aan de show van zaterdag werd uitgebracht, stelde Kim zichzelf voor als 'Kim Kardashian West' en onthulde ze dat ze niet nerveus was om sketchcomedy te doen. Toen ze vroeg of ze schetsen moest schrijven of regels uit het hoofd moest leren, vertelde haar medepresentator Halsey dat er "cue cards" waren om haar te helpen.

Kim maakte ook grapjes over het feit dat hij er het beste uitzag van de drie vrouwen, en werd verzekerd door castlid Cecily Strong dat niemand er zo goed uit zou zien als zij.

"Dit is zo makkelijk", grapte Kardashian West tot slot.

In de preview bleef Kim pronken met haar recente volledig zwarte modetrend en droeg ze een zwart fluwelen bodysuit met een hoge kraag.

Hoewel de zakenvrouw in de korte trailer op haar gemak leek, hebben bronnen in de buurt van Kardashian onthuld dat ze de druk al voelt. Aangezien de reality-tv-ster en shapewear-magnaat voor het eerst SNL zal hosten, heeft ze naar verluidt advies ingewonnen bij haar vervreemde echtgenoot Kanye West over het aangaan ervan. Kanye was eerder in de show en stelde Kim gerust over het nemen van het optreden.

Hoewel Kim en Kanye in februari uit elkaar gingen toen de oprichter van SKIMS de scheiding aanvroeg, is ze haar voormalige partner publiekelijk blijven steunen. In augustus recreëerde Kim hun bruiloft van 2014 door een trouwjurk te dragen tijdens een luisterfeestje voor West's studioalbum Donda, wat gemengde reacties van fans opleverde.

Aanbevolen: