Dit is volgens Dwayne Johnson het moeilijkste aan acteur zijn

Inhoudsopgave:

Dit is volgens Dwayne Johnson het moeilijkste aan acteur zijn
Dit is volgens Dwayne Johnson het moeilijkste aan acteur zijn
Anonim

Op dit moment is Dwayne Johnson een kassamonster, met talloze films die goud in de theaters halen. De weg ernaartoe was echter niet gemakkelijk. Het was gevuld met nerveuze momenten, vooral als het ging om Hollywood's perceptie van Johnson in het begin, terwijl ze probeerden hem volledig te veranderen.

Zelfs als hij de boel op de rails had, zou er meer controverse plaatsvinden naast Vin Diesel.

Desalniettemin geniet DJ tegenwoordig van een geweldige carrière. Hoewel dit artikel de fans zal laten zien, hebben zelfs de besten een behoorlijk deel van de strijd doorstaan op de weg naar de top.

We zullen kijken welke scènes DJ in het begin ongemakkelijk maakten, samen met de andere ontberingen waarmee hij te maken kreeg.

De overstap maken van sportentertainment naar acteren was niet gemakkelijk voor Dwayne Johnson

Stel je voor dat je helemaal bovenaan je domein staat, alleen om op het hoogste punt te vertrekken en een ander veld in te gaan op een dieptepunt, geen woordspeling bedoeld …

Dat is precies wat er gebeurde met The Rock toen hij WWE verliet als de grootste speler, om helemaal opnieuw te beginnen in de wereld van Hollywood.

Zoals we keer op keer bij anderen hebben gezien, is het verkopen van een gebouw als sportentertainer geen garantie in het Hollywood-rijk, DJ was zich hier in het begin goed van bewust, en hij worstelde langs de manier.

Hij brak de bank niet onderweg, met een paar blindgangersfilms. Desalniettemin gaf DJ, naast Cinema Blend, toe dat de enige manier om te gedijen was om all-in te gaan.

"Ik heb mezelf een 10-12-jarenplan gegeven, maar het leven is zo onvoorspelbaar. Ik was erg nerveus omdat ik ook historisch wist dat het er niet toe deed. Wie ook succesvol was in een andere arena, alleen omdat je een succesvolle professionele worstelaar was, betekende niet, in onzekere bewoordingen, dat je een kassa-trekking of een legitieme filmster zou worden. Er waren geen garanties."

Op zijn weg naar de top moest Johnson enkele obstakels overwinnen, waaronder hoe hij emotioneel kon worden op het grote scherm, iets wat hij niet gewend was in de wereld van sport en entertainment.

Dwayne Johnson bracht uren door met zijn acteercoach om te leren huilen

Vanaf het allereerste begin zag Stephen Sommers iets bijzonders in Dwayne Johnson. Natuurlijk, hij had de uitstraling, maar de schrijver en regisseur realiseerden zich ook dat hij ook het talent en het charisma had.

De twee namen naast elkaar deel aan 'The Mummy Returns' en het werd de eerste grote doorbraak van The Rock.

Naast EW besprak Sommers het werken met The Rock en hoe hij wilde dat de acteur zijn emotionele kant zou kanaliseren.

"Er is een scène in deze film waarin zijn broer vlak voor zijn ogen wordt vermoord", zegt regisseur Sommers.

“En The Rock is daar een spel voor. Ik bracht hem samen met een acteercoach [Larry Moss, die Duncan door The Green Mile leidde] en vertelde hem dat dit een emotionele reis zou worden. En hij is er onbevreesd over. Zijn hart ligt er helemaal bij.”

Hoewel DJ het voor elkaar zou krijgen, gaf hij samen met EW toe dat het aanboren van die emoties het moeilijkste deel van zijn acteercarrière was.

"De tweede sessie met mijn acteercoach, een uur verder, ik ben aan het huilen", bekent Johnson. “Het is heel uitdagend. Het is anders dan de branche waar ik vandaan kom. Bij worstelshows hebben we niet te maken met zaken als het verlies van een familielid. Maar in films moet je een hele reeks emoties leren uitdrukken. Dat is het moeilijkste voor mij.”

Terugkijkend was het een strijd voor DJ, maar gezien zijn huidige status in Hollywood, is het duidelijk dat hij de top heeft gehaald en nog wat.

Dwayne Johnson staat op de top van de Hollywood-berg

Beginend met 'The Scorpion King' en 'The Mummy Returns' heeft DJ een heel lange weg afgelegd sinds die films. In werkelijkheid onderging hij onderweg een aantal blindgangers, de dingen waren zo erg dat DJ uiteindelijk besloot zijn hele team te ontslaan en helemaal opnieuw te beginnen … zijn gevoel had helemaal gelijk, vanaf dat moment werd hij een mammoetster en verscheen hij in films zoals ' Fast and Furious ', samen met talloze andere box office juggernauts.

Op dit moment lijkt zijn momentum niet snel te stoppen, met de opnames van 'Black Adam' die momenteel plaatsvinden.

Met al zijn andere zakelijke ondernemingen, vermengd met enorme Hollywood-projecten, is hij meer dan in staat om een vermogen van een miljard te bereiken.

Aanbevolen: