De reden waarom één 'Suicide Squad'-scène resulteerde in het moeilijkste moment in het leven van Margot Robbie

Inhoudsopgave:

De reden waarom één 'Suicide Squad'-scène resulteerde in het moeilijkste moment in het leven van Margot Robbie
De reden waarom één 'Suicide Squad'-scène resulteerde in het moeilijkste moment in het leven van Margot Robbie
Anonim

In deze tijd lijken de meeste mensen twee dingen boven alles te willen, roem en fortuin. Met dat in gedachten kan het heel gemakkelijk zijn om het gevoel te hebben dat iedereen die deze dingen heeft bereikt, niets te klagen heeft. Dat is natuurlijk belachelijk om te denken, aangezien beroemde acteurs mensen zijn die net als de rest van ons ups en downs hebben.

Als het gaat om beroemde acteurs, zijn er zeker veel aspecten van hun werk die op zijn zachtst gezegd extreem zacht zijn. Iedereen die het Hollywood-landschap op de voet volgt, zal waarschijnlijk weten dat acteurs soms worden opgeroepen om dingen te doen voor camera's die de meeste mensen zouden weigeren, zelfs als het voor DC Comics was

Margot Robbie Harley Quinn overstuur
Margot Robbie Harley Quinn overstuur

Voor het grootste deel is het overduidelijk dat Margot Robbie haar gelukkige sterren moet bedanken. Ze is tenslotte enorm succesvol geworden en miljoenen mensen hebben hun zuurverdiende geld gespreid om te zien hoe ze het personage Harley Quinn tot leven brengt. Ze heeft echter onthuld dat het filmen van een scène uit Suicide Squad uit 2016 een ellendige ervaring voor haar was.

Hollywood stormenderhand bestormen

Jaren voordat Margot Robbie een internationale superster werd, maakte ze al furore in de Australische acteerindustrie. Nadat ze in 2008 haar grote en kleine filmdebuut maakte, was ze te zien in verschillende vergeetbare shows en films. Daarna werd Robbie een vaste waarde in de legendarische soapserie Neighbours.

De keuze om in het begin van de jaren 2010 naar Hollywood te komen, veranderde alles voor deze getalenteerde jonge acteur toen ze een van de hoofdrollen kreeg in Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street. In staat om Leonardo DiCaprio te overtreffen in verschillende The Wolf of Wall Street-scènes, slaagde Robbie erin om vrijwel van de ene op de andere dag een acteersuperster te worden.

Margot Robbie De wolf van Wall Street
Margot Robbie De wolf van Wall Street

Sinds Margot Robbie heeft bewezen dat ze een bankabele ster was, heeft ze de kansen die ze voor zichzelf heeft verdiend optimaal benut. Nadat Robbie bijvoorbeeld een relatief klein bedrag kreeg om te schitteren in The Wolf of Wall Street, heeft ze nu de macht om veel meer geld te eisen voor haar werk. Naast het feit dat ze tegenwoordig een fortuin verdiende, bewees Robbie dat ze een van de beste acteurs van haar generatie was toen ze een Oscar-nominatie verdiende voor haar I, Tonya-uitvoering.

De rol van je leven

Een van de meest verdeeldheid zaaiende films van het afgelopen decennium, er zijn veel mensen die van Suicide Squad uit 2016 houden en waarschijnlijk nog meer kijkers hebben een hekel aan de film. Als er echter één ding is waar de meeste mensen die die film hebben gezien het over eens zijn, dan is het dit: Margot Robbie heeft geweldig werk geleverd door Harley Quinn te portretteren. Natuurlijk zijn er nog steeds mensen die vinden dat andere acteurs Harley zouden moeten spelen, maar het is voor veel mensen moeilijk geworden om zich iemand anders in de rol voor te stellen.

Sinds Margot Robbie voor het eerst Harley Quinn op het grote scherm speelde, is het duidelijk geworden dat ze veel genegenheid heeft voor het personage en haar graag tot leven brengt. Ze speelde tenslotte het personage opnieuw in Birds of Prey (en de Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) en ze zal terugkeren naar de rol in de aankomende film The Suicide Squad.

Margot Robbie Harley Quinn Happy
Margot Robbie Harley Quinn Happy

Als het feit dat Margot Robbie meerdere keren Harley Quinn heeft gespeeld niet genoeg bewijs was dat ze het personage graag speelt, heeft ze dat ook duidelijk gemaakt tijdens interviews. Zo vertelde Robbie in 2020 waarom ze het personage zo graag speelt tijdens een Variety-interview. Harley heeft een onvoorspelbaar karakter dat betekent dat ze op elke manier op elke situatie kan reageren, wat als acteur slechts een geschenk is.”

Vreselijke ervaring

Als mensen weten we allemaal dat de meeste dingen niet geknipt en geschoren zijn. Om die reden zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat zelfs mensen die hun droombaan krijgen, zeker aspecten ervan zullen vinden die verre van ideaal zijn. Een perfect voorbeeld daarvan, hoewel Margot Robbie duidelijk dol is op het spelen van Harley Quinn, heeft ze onthuld dat ze het heel slecht vond om één scène als het personage te filmen.

Tijdens een van de meest memorabele scènes van Suicide Squad v alt Harley Quinn in een enorm chemisch vat. Een visueel fascinerende sequentie, waarvan de meeste kijkers misschien hebben aangenomen dat een soort van digitaal bedrog toestond dat die scène werd gefilmd zonder dat Margot Robbie haar hoofd in een of andere goo dompelde. Helaas voor Robbie was dat gewoon niet het geval en tijdens een interview met de Washington Post vertelde ze hoe slecht ze het had om die scène te filmen.

Margot Robbie Chemische scène
Margot Robbie Chemische scène

"Die chemische [scène] was het meest onaangename dat ik ooit in mijn hele leven heb gedaan. Dus dat was zeker mijn minst favoriete. Het was als dit plakkerige verfspul dat zo ver in mijn oren en mijn neus zat, en ik stikte erin onder water, en ik kon niet ademen, en ik probeerde mijn ogen te openen, en het zou over mijn oogballen glanzen, en ik kon alleen wit zien. Het was verschrikkelijk.”

Aanbevolen: