Alles wat Gwen Stefani heeft gedaan sinds haar laatste album

Inhoudsopgave:

Alles wat Gwen Stefani heeft gedaan sinds haar laatste album
Alles wat Gwen Stefani heeft gedaan sinds haar laatste album
Anonim

Gwen Stefani is een van de belangrijkste figuren in de popcultuur. In de jaren 2000 domineerde de frontvrouw van No Doubt de hitlijsten en de airplay met haar hits na hits. Nadat ze bekend werd dankzij de rockband, volgde ze een solocarrière en bracht ze iconische singles voort zoals 'Hollaback Girl', 'The Sweet Escape', 'Rich Girl' en meer.

Een goed mens zijn, een goede moeder. Ik wil een goed huwelijk hebben. Ik wil een goede echtgenote zijn. Ik wil winnen bij het vinden van vrede. Ik wil winnen bij het vinden van andere hobby's die ik' Ik ben er goed in', blikte ze terug op haar carrière op 52-jarige leeftijd, wat leidde tot suggesties dat ze zich misschien zou terugtrekken uit de muziek.

Dat gezegd hebbende, het is een hete tijd geweest sinds haar laatste album. You Make It Feel Like Christmas, haar vierde album en debuut in kerstmuziek, werd in 2017 uitgebracht. Maakt ze nog steeds muziek? Wat volgt er voor de popster? Om het samen te vatten, hier is alles wat Gwen Stefani heeft gedaan sinds haar laatste album.

6 Gwen Stefani maakte haar residentiedebuut

Op 49-jarige leeftijd maakte Gwen Stefani haar debuut in een residentie in Las Vegas. Getiteld Gwen Stefani – Just a Girl, een duidelijke knipoog naar de gelijknamige hit van No Doubt, begon in juni 2018 en eindigde in november 2021. Het concert omvat zeven etappes en 57 data, goed voor een totaal van $ 19, 2 miljoen in box kantoor van meer dan 130.000 bedienden.

"Gewoon om te weten hoe moeilijk dit lichamelijk is, maar ik heb nog steeds al deze informatie om met mensen te delen, een leven lang waard, dus het heeft iets nostalgisch op een trieste manier voor mij, " zei ze over haar carrièrebepalende residentieconcert. "Maar tegelijkertijd ben ik super trots op wat ik heb bereikt."

5 Ze trad toe tot 'The Voice' als een van de juryleden

In juni 2019 trad Gwen Stefani opnieuw toe tot The Voice als een van de juryleden van de zangwedstrijd, ter vervanging van Maroon 5-frontman Adam Levine. Sindsdien wisselt ze gedurende seizoen 17 tot 20 van plaats met jurylid Nick Jonas. Ze behaalde haar eerste overwinning als coach door Carter Rubin naar de finale te brengen en de show te winnen tegen Jim Ranger, John Holiday en meer. Interessant is echter dat ze haar huidige echtgenoot via de show ontmoette toen ze in 2014 Christina Aguilera verving.

4 Gwen Stefani vierde 15 jaar modeontwerper

Mode speelt door de jaren heen een belangrijke rol in de carrière van Gwen. Net als Lady Gaga staat Gwen bekend om haar iconische pin-uplook, rockend platinablond haar en rode lippenstift. Naast haar indrukwekkende zangportfolio werkt ze ook als modeontwerpster voor haar L. A. M. B. collectie, die in 2004 zijn catwalkdebuut maakte.

"Een grote uitdaging was de manier waarop ik moest ontwerpen: ik besteedde er elke vrije minuut aan als ik geen muziek maakte, vooral in de beginjaren ", blikte ze terug op haar modecarrière in een interview in 2019. "Hoewel ik er soms spijt van heb dat ik niet fulltime heb ontworpen, zou ik niet hebben kunnen touren, muziek maken en een praktische moeder zijn voor drie jongens. Ik heb van alles een beetje moeten doen en ik ben erg dankbaar."

3 Gwen Stefani trouwde met Blake Shelton

Een jaar na hun ontmoeting in The Voice begonnen Gwen Stefani en Blake Shelton te daten, wat het officieel maakte in november 2015. Ze hadden daarvoor nog een relatie, maar vroegen in dat jaar een scheiding aan bij hun respectievelijke partners. Het paar werd serieus in oktober 2020, toen ze hun verloving aankondigden en in het huwelijksbootje stapten tijdens een geheime ceremonie in Oklahoma in de zomer van 2021.

"Mijn hart gaat tekeer. Wat vind ik niet zo leuk aan Blake? En wat vinden we niet allemaal zo leuk aan Blake?" zei ze over het ontmoeten van Blake tijdens een van de laagste momenten van haar leven."Hij is gewoon zo'n goede kerel. Hij is een van de meest genereuze mensen en nuchter. Het klinkt allemaal generiek, maar het is gewoon zo waar."

2 Ze trad op op Spotify's Wrapped Party

Deze maand speelde de zangeres verschillende vertolkingen van haar grootste hits tijdens het Spotify Wrapped-feest in Los Angeles. Nagesynchroniseerd als "A Totally Normal Party voor 2021", zong Gwen "Just a Girl", "Hey Baby", "The Sweet Escape", "Spiderwebs", "Hollaback Girl", "It's My Life", "Rich Girl", en "Niet spreken" gedurende haar 45 minuten durende runtime.

1 Het aankomende album van Gwen Stefani

Dus, wat is de toekomst voor Gwen Stefani? Ondanks het naderen van de laatste fase van haar carrière, vertoont ze geen tekenen dat ze snel zal vertragen. Sterker nog, ze staat op het punt om een heel nieuw nostalgisch tijdperk in te luiden door "Let Me Reintroduce Myself" uit te brengen als de leidende single van haar aankomende album. Het is een door reggae beïnvloed ska-pop deuntje dat haar iconische carrière door de decennia heen weerspiegelt. De opvolger, "Slow Clap", werd een paar maanden later uitgebracht en fans zijn meer dan klaar voor het nieuwe album!

Aanbevolen: