Alles wat Camila Cabello heeft gedaan sinds haar laatste album

Inhoudsopgave:

Alles wat Camila Cabello heeft gedaan sinds haar laatste album
Alles wat Camila Cabello heeft gedaan sinds haar laatste album
Anonim

Sinds het vertrek van Fifth Harmony in 2016, is Camila Cabello uitgegroeid tot een van de populairste rijzende sterren in de muziek. Kort na haar plotselinge vertrek, dankzij Young Thug met "Havana", brak ze door als soloartiest en bracht ze haar titelloze debuutalbum uit. De door Latin beïnvloede plaat kwam binnen op nummer één met maar liefst 119.000 album-equivalenten in de eerste week.

Bovendien bracht Cabello de opvolger Romance uit in 2019. Aangedreven door singles als "Liar" en DaBaby-geassisteerde "My Oh My", werd Romance in mei 2020 platina, wat haar carrière een nog grotere boost gaf. Het is echter een tijdje geleden dat ze ons kennis heeft laten maken met de wereld van romantiek en sindsdien heeft ze andere uitstapjes gemaakt. Wat staat de Cubaanse superster nu te wachten en wat heeft ze tot nu toe uitgespookt? Hier is een korte samenvatting.

8 Gedoneerd aan vele filantropische inspanningen

Ondanks haar enorme status in de muziekindustrie, stopt Camila Cabello nooit met filantropische inspanningen. Ze doneert zelfs actief aan verschillende liefdadigheidsorganisaties sinds haar Fifth Harmony-dagen. In 2019 werkte de zanger samen met GoFundMe om $ 10.000 te doneren voor dakloze immigranten. Ze hielp verder $ 250.000 inzamelen voor Save the Children, allemaal in hetzelfde jaar.

"Een van mijn favoriete citaten is 'de mensheid is het kind het beste verschuldigd dat het te geven heeft.' En Save the Children, jullie doen precies dat", zei de zangeres toen ze The Voice Award in ontvangst nam. "De levens van kinderen en gezinnen over de hele wereld veranderen."

7 brak haar stilte over oude racistische berichten die naar boven kwamen

Het gaat echter niet altijd soepel voor Camila Cabello. Tijdens haar drukke dagen met het promoten van het album Romance, verschenen er verschillende oude raciaal discriminerende Tumblr-berichten uit 2013, die naar verluidt van haar waren, online. Ze veroorzaakten hevig verzet en beïnvloedden enigszins de lage verkoop van het album in de eerste week.

"Ik was ongeschoold en onwetend en toen ik me eenmaal bewust werd van de geschiedenis en het gewicht en de ware betekenis achter deze vreselijke en kwetsende taal", ging ze naar de sociale media om zich te verontschuldigen. "Ik schaamde me diep dat ik het ooit heb gebruikt. Ik heb toen mijn excuses aangeboden en nu nogmaals mijn excuses."

6 Camila Cabello heeft geld ingezameld voor COVID-19-hulp

Naast de bovengenoemde liefdadigheidscampagnes, hielp Cabello ook geld in te zamelen voor COVID-19-hulp tijdens de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis. In maart vorig jaar nam ze deel aan het Living Room Concert for America van iHeart Media, samen met Billie Eilish, Alicia Keys, Sam Smith, Demi Lovato, Elton John en meer. Het programma wist meer dan $ 10 miljoen op te halen voor de goede doelen.

5 Ondersteunde de Black Lives Matter-beweging

In 2020 woonden Cabello en haar beau Shawn Mendes protesten bij in Miami te midden van de spanning na de dood van George Floyd. Zoals gemeld door Entertainment Tonight, werden de twee supersterren vergezeld door mensen als Ariana Grande, Emily Ratajkowski en Halsey in andere steden in de VS.

"Het spijt me zo voor de familie van George Floyd en de familie van Ahmaud Arbery, en de familie van Breonna Taylor en voor de talloze andere zwarte families waarvan hun kinderen en ouders zijn weggenomen", ging ze op Instagram.

4 Camila Cabello reageerde op de recente verlovingsgeruchten

Over Shawn Mendes gesproken, de twee oude vrienden zijn sinds 2019 aan het daten. In het begin veroorzaakte hun relatie wat controverse, waarbij velen hen beschuldigden van een "publiciteitsstunt" om hun toen nieuwste single "Senorita" te promoten.."

Snel vooruit naar 2021, en er zijn geruchten geweest over hun verloving nadat Cabello werd gezien met een ring op een TikTok-video. Ze sloot het gerucht snel af tijdens een interview met Jimmy Fallon: "Hij heeft niet (voorgenomen) en ik ben niet verloofd."

3 Hit Back At Her Body-Shamers

Een vrouw zijn in de publieke belangstelling heeft helaas zijn prijs. Daar hoort ook een kleine groep mensen bij die zich vrijelijk op internet schamen. Camila Cabello heeft haar eigen manier om hiermee om te gaan, zoals ze onlangs liet zien nadat haar foto's van hardlopen in een crop top viraal gingen.

"Ik rende gewoon in het park en bemoeide me met mijn eigen zaken, probeerde fit te zijn, probeerde het gezond te houden", zei de crooner. "Ik ben dankbaar voor dit lichaam dat me laat doen wat ik moet doen. We zijn echte vrouwen met rondingen en cellulitis en striae en vet."

2 Camila Cabello bereidt zich voor op haar debuutrol in 'Cinderella'

Nu maakt Camila Cabello zich op voor haar aanstaande hoofdpersonagedebuut als het titelpersonage in Assepoester. De komende komedie, geschreven door Kay Cannon, zal een muzikale hervertelling zijn van het beruchte Assepoester-verhaal. De film wordt op 3 september uitgebracht op Amazon Prime, waarmee ze haar debuut op het platform maakt.

1 Klaar voor haar aankomende album, 'Familia'

Over haar muzikale carrière gesproken, Camila Cabello heeft een aankomend derde album in het verschiet. Afgelopen juli bracht de crooner "Don't Go Yet" uit als de eerste single van haar aanstaande album Familia. Nog geen releasedatums bevestigd.

"Dit hele album is voor mij geïnspireerd door twee dingen: familie en eten. Je familie door bloed, maar ook je gekozen familie", introduceerde ze Familia op Twitter. "Ik hoop dat je ervan geniet en ik hoop dat het vele wijndronken keukendansfeesten voor jou en je familie zal inspireren."

Aanbevolen: