P!nk stopt met muziek? Alles wat ze heeft gedaan sinds haar laatste album

Inhoudsopgave:

P!nk stopt met muziek? Alles wat ze heeft gedaan sinds haar laatste album
P!nk stopt met muziek? Alles wat ze heeft gedaan sinds haar laatste album
Anonim

Als een uniek talent in haar wereld, was Pink in haar beste jaren onaantastbaar. De Grammy-winnende rockster heeft een kenmerkende raspende stem en explosieve aanwezigheid op het podium, waardoor ze zich onderscheidt van de rest van het peloton. Ze werd beroemd in de vroege jaren 2000 dankzij de verleidelijk aanstekelijke, door Missy Elliot geproduceerde single "Lady Marmalade" met grote namen als Christina Aguilera, Lil' Kim en Mya. Vervolgens bracht ze door de jaren heen miljoenen verkochte albums uit.

Haar laatste album werd echter helemaal in 2019 uitgebracht. Met de titel Hurts 2B Human markeert haar achtste album Pink's vertrek van haar eerdere grunge- en rockstemmen naar vrolijke dans- en countrygeluiden. Een jaar na de release onthulde ze ook dat ze een pauze wilde nemen van de muziek om zich op haar familie te concentreren, waardoor al haar fans zich afvroegen of ze de microfoon voorgoed neerzette. Om het samen te vatten, hier is - bijna - alles wat Pink heeft gedaan sinds haar laatste album.

8 Pink ontving een Hollywood Walk Of Fame-ster

In 2019 werd Pink de 2, 656e ster op de wereldberoemde Hollywood Walk of Fame, die mooi naast Jackie Chan's en Dwayne "The Rock" Johnson's staat. Ze nam haar kinderen en haar man mee om de eer in ontvangst te nemen en bedankte iedereen die haar de afgelopen twee decennia heeft gesteund.

"Dit is onwerkelijk. De laatste tijd is het een reis geweest om terug te denken aan de loop van deze carrière die ik op de een of andere manier heb weten te krijgen. Ik heb 23 jaar geleden mijn eerste platencontract getekend … en ik ben pas 23½, dus dat is gek, "zei ze.

7 Waarom Pink stopte met muziek maken

In 2020 onthulde Pink dat ze wat vrije tijd zou nemen om zich op haar gezin te concentreren en haar carrière opnieuw te beoordelen, terwijl haar 8-jarige Willow en 2-jarige Jameson zich opmaakten voor de start van school.

"We hebben twee en een half jaar [opname en tour] gedaan en Willow zit nu weer op school en Jameson gaat binnenkort naar de kleuterschool, dus het is een soort van het jaar van het gezin", de trotse moeder van twee vertelde Entertainment Tonight.

6 Pink sloot haar laatste wereldtournee af … tot nu toe

Een pauze nemen was geen gemakkelijke beslissing. Pink's reis om haar Beautiful Trauma World Tour van 2018 tot 2019 af te sluiten, was immers behoorlijk kostbaar geweest. De tour zelf was een enorm succes, wat Pink's naam voortstuwde als de muzikant met de op één na meest winstgevende tour aller tijden door een vrouwelijke soloartiest.

“Ik heb vaak in de hoek van de badkamers van de arena gezeten, huilend en tegen mezelf zeggend: 'Er is een reden waarom vrouwen dit niet doen, er is een reden waarom moeders het niet doen dit, 'omdat het soms verdomd onmogelijk is', vertelde ze Billboard.

5 Pink's tweede live-album

Hoewel ze sinds 2019 geen volledig albumproject heeft uitgebracht, heeft ze nog steeds enkele singles en samenwerkingen uitgebracht. Haar tweede live-album, All I Know So Far: Setlist, verscheen vorig jaar via RCA Records. Het bevat enkele van haar live-uitvoeringen van haar populaire liedjes, waaronder 'Just Give Me A Reason', 'So What', 'Just A Girl', 'River' en meer van haar h alte in het Wembley Stadium in 2019.

4 Pink's duet met haar dochter

Er zijn niet zoveel muzikanten die samen met hun kinderen een nummer vormen, maar Pink en haar 10-jarige Willow Sage zijn iets anders. Ze kwamen voor het eerst samen in "Cover Me in Sunshine", een schattig gezinsvriendelijk popnummer voor het eerder genoemde live-album. Pink zingt het eerste couplet waarbij haar dochter de vocale achtergrondgeluiden geeft, terwijl Willow zelf een outro zingt. Tot dit schrijven heeft de begeleidende muziekvideo, waarin de twee op een paard rijden en plezier hebben in de natuur, 70 miljoen views verzameld op YouTube.

3 Pink's Amazon Prime-documentaire

Pink's laatste album werd uitgebracht bij haar nieuwste Amazon Prime-documentaire met dezelfde naam. All I Know So Far is een rit van 99 minuten door Pink's leven als all-time high performer en moeder tegelijk. De documentaire, geregisseerd door Michael Gracey, werd opgenomen tijdens de Beautiful Trauma World Tour en bevat ongeziene beelden van achter de schermen.

2 Zal Pink een nieuw album uitbrengen?

Terwijl ze de laatste fase van haar carrière nadert, is de 42-jarige Pink nog niet van plan om met pensioen te gaan. In feite bereidt ze zich momenteel voor op een aankomend titelloos negende studioalbum. De zangeres plaagde vorig jaar met ET Canada en zei dat het project nog in de kinderschoenen staat "maar ik zal je zeggen, het zal heel eerlijk zijn."

1 Wat volgt er voor de Rockstar?

Dus, wat is de toekomst voor Pink? Naast het werken aan het nieuwste negende studioalbumproject, zal ze deze zomer ook de headliner zijn op verschillende muziekfestivals. In oktober gaat ze naar het Austin City Limits Festival samen met Red Hot Chili Peppers, SZA, Paramore en Lil Nas X, en naar het Ohana Festival met Stevie Nicks en Eddie Vedder.

"Ik ben zo dol op de rommeligheid van het leven en muziek verbindt dit met dat, en het is een redder in nood. Muziek heeft mijn leven gered. Die bepaalde stemmen snijden gewoon door al het vet en alle duisternis en spreken tot je Het is een eer om dat voor andere mensen te mogen zijn, "zei ze.

Aanbevolen: