Alles wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds haar laatste album

Inhoudsopgave:

Alles wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds haar laatste album
Alles wat Jennifer Lopez heeft gedaan sinds haar laatste album
Anonim

Jennifer Lopez is een duizendpoot: ze kan acteren, ze kan zingen, ze kan dansen en ze kan rauwe talenten koesteren. J. Lo, afkomstig uit New York City, hielp het latin-popgenre eind jaren negentig naar de Amerikaanse massa te stuwen met haar debuutalbum On the 6. Ze stapte later in vele expertises, trad op op veel grote podia en vergaarde maar liefst 70 miljoen platenverkoop.

Het is echter een tijdje geleden dat ze voor het laatst een album heeft uitgebracht. Ze bracht A. K. A., haar achtste album, in 2014 uit onder de vlag van Capitol Records en werd nogal gemengd ontvangen door de critici. Sindsdien waagde ze zich aan andere dingen, waaronder het rocken van de Super Bowl halftime show met Shakira in 2020. Daarnaast is hier alles wat ze heeft gedaan sinds het laatste album.

9 kopte een tweebenige wereldtournee

Hoewel ze sinds 2014 geen echt album heeft uitgebracht, is J. Lo nog steeds behoorlijk actief met haar tourschema. In 2019 ging ze op een wereldwijde reis voor de "It's My Party"-tour. Beginnend in Tel Aviv, Israël, in augustus 2019, bestond "It's My Party" uit twee etappes en 37 dates. Ze tikte later op mensen als Briar Nolet en Swing Latino voor de voorprogramma's van de show.

8 kondigde haar Vegas Residency Show aan

Van 2016 tot 2018 scoorde Lopez de meest winstgevende residentie in Las Vegas aller tijden door een Latina-artiest met haar show "All I Have". Opgevoerd in het Zappos Theatre in Planet Hollywood Resort & Casino, Lopez en co brachten maar liefst $ 101 miljoen op in 120 shows. Ze doneerde later meer dan een miljoen dollar voor de orkaanslachtoffers van Puerto Rico in 2017, volgens het rapport van Billboard.

7 Terug naar Epic Records

Jennifer Lopez had tot 2010 een contract bij Epic Records, toen de eerste single van haar toenmalige album Love?, "Louboutins", commercieel mislukte vanwege het gebrek aan steun van het label. Teleurgesteld vond de krachtpatser later een thuis in Island Records, dezelfde afdruk waar Ariana Grande, Justin Bieber, The Weeknd, Janet Jackson, Iggy Azalea en meer.

Zes jaar na het vertrek keerde ze echter terug naar Epic onder een deal voor meerdere albums. Haar comeback-deuntje onder het label 'Ain't Your Mama' is een ode aan zelfliefde en empowerment van vrouwen.

6 Geproduceerd 'Shades Of Blue'

Sinds ze haar laatste album uitbracht, heeft Jennifer Lopez veel meer optredens op zich genomen. Van 2016 tot 2018 speelde ze zelfs de hoofdrol en produceerde ze NBC's Shades of Blue. In het misdaaddrama speelt de Latina-ster Harlee Santos, een alleenstaande moederdetective die zich bezighoudt met de anticorruptietaak van het bureau. De show was een enorme hit en haar briljante optreden was het hoogtepunt, gedurende drie seizoenen.

5 speelde naast Cardi B &'Riverdale's' Lili Reinhart in 'Hustlers'

In Hustlers werkte J. Lo met mensen als Cardi B, Lili Reinhart, Constance Wu, Lizzo en Keke Palmer. In feite was ze ook een van de producenten van de film. De film zelf vertelt het verhaal van een groep strippers die oplichterij plegen door top-dollar-aandelenhandelaren en CEO's te drogeren om in hun creditcards te komen. Uitgebracht via STX Entertainment, genereerde Hustlers een fantastisch aantal van $ 157 miljoen in bruto tegen zijn $ 20 miljoen budget.

4 Ondersteunde de Black Lives Matter-beweging

Vorig jaar voegden Lopez en haar toenmalige geliefde Alex Rodriguez zich bij de waslijst van beroemdheden die de straat op gingen om de Black Lives Matter-beweging te steunen na de brute dood van George Floyd.

"Vandaag liet ik Emme en Max mij en Alex een teken maken voor het protest", ging de krachtpatser op Instagram."Max vertelde me een paar dagen geleden: 'weet je mam, aangezien je een aanhang hebt zoals sommige van mijn YouTuber-gamers en ze vragen ons om dingen te steunen en dat doen we, zou je dat voor George Floyd moeten doen.'"

3 scoorde haar hoogste openingsweekendcijfer met 'Ice Age'

Jennifer Lopez sprak Shira, een vrouwelijke tijger en de liefdesbelang van een van de hoofdpersonen, uit in de geanimeerde sci-fi Ice Age: Collision Course uit 2016. Ondanks de negatieve recensies van de critici verdiende Collision Course meer dan $ 408 miljoen aan de kassa, inclusief het bedrag van $ 46 miljoen in het openingsweekend.

Dat gezegd hebbende, het was niet de eerste keer dat Lopez een personage uitsprak. Ze speelde ook dezelfde rol in Ice Age: Continental Drift, de vierde film van de franchise, Antz (1999) en Home (2015).

2 werd een bestsellerauteur

In hetzelfde jaar dat haar laatste album uitkwam, waagde Lopez zich aan het schrijven en bracht haar openhartige autobiografie uit. Het boek, getiteld 'True Love', is een herinnering aan de ups en downs van haar carrière tot nu toe. Een deel van de winst van de boekverkoop ging naar de Lopez Family Foundation, de non-profitorganisatie van de zangeres die zich richt op vrouwen en kinderen.

1 herenigd met oude Beau Ben Affleck

Na haar breuk met Alex Rodriguez duurde het niet lang voordat Jennifer Lopez herenigd werd met haar oude beau Ben Affleck. De geschiedenis van het paar gaat helemaal terug tot het begin van de jaren 2000, toen ze samen speelden in de films Gigli en Jersey Girl. Nu hebben de twee elkaar weer gezien, terwijl paps ze de afgelopen weken blijven zien met in-your-face PDA.

Aanbevolen: