Duck Dynasty: 20 foto's van Sadie waarvan de familie Robertson niet wil dat we ze zien

Inhoudsopgave:

Duck Dynasty: 20 foto's van Sadie waarvan de familie Robertson niet wil dat we ze zien
Duck Dynasty: 20 foto's van Sadie waarvan de familie Robertson niet wil dat we ze zien
Anonim

Als er een officiële kanshebber was voor een "eerste familie" van reality-televisie, zou de Robertson-familie een topkeuze zijn! De Robertsons zijn beter bekend als de clan achter de Duck Dynasty-franchise; de serie vertelt het verhaal van een familie die niet bang is om op te komen voor hun kernwaarden, en die onvermurwbaar zijn om hun geloof en familieband niet door roem te laten beïnvloeden.

De Robertson-mannen, Phil en Willie, waren het 'brein' achter de franchise van de familie, maar de Robinson-kinderen trokken aantoonbaar de aandacht van het publiek. Als het gaat om de Robertson-kinderen, werd de 22-jarige Sadie al snel beroemd vanwege haar buurmeisje-aantrekkingskracht en haar onbeschaamde toewijding om haar authentieke zelf aan het publiek te presenteren.

Ondanks Sadie's toewijding aan haar familie en haar opkomende merk, is ze nog steeds een jonge vrouw, die het leven verkent en zichzelf vindt! Hier zijn een paar voorbeelden waarin Sadie het leven 'beval' buiten de Duck Dynasty-bubbel.

20 Tijd voor een tatoeage

Afbeelding
Afbeelding

Het kiezen van een tatoeage is een monumentale beslissing! Je keuze voor een tatoeage is voor altijd gecementeerd in je levensverhaal, en er zijn geen "terugnames" als je je keuze eenmaal hebt "inkt".

Sadie's persoonlijke keuze voor haar eerste tatoeage was het woord 'onverschrokken' op haar arm. Op basis van de gesprekken over onderwerpen als bescheidenheid, zou het redelijk zijn om aan te nemen dat Sadie's familie niet "down" zou zijn met tatoeages.

19 Sadie wordt gek

Afbeelding
Afbeelding

Sadie's fans zijn zich ongetwijfeld bewust van de aanwezigheid van de ster op sociale media. Sadie houdt ervan om foto's te plaatsen en haar fans op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in haar leven na de annulering van Duck Dynasty.

Sadie's leuke en onverschrokken persoonlijkheid is constant te zien in de verschillende onderdelen van haar merk, maar wat gebeurt er als ze een beetje te gek wordt op een foto? Wat zou haar vader denken?

18 Privémomenten zijn kostbaar

Afbeelding
Afbeelding

Niet elk moment van Sadie's leven is altijd cool, kalm en beheerst, zoals haar aanwezigheid op sociale media ons misschien doet geloven. Ze ging ooit door een ongelooflijk persoonlijke strijd tot het punt waarop het volkomen begrijpelijk zou zijn voor de familie Robertson om volledige privacy te verlangen rond Sadie's strijd.

De lieveling van Duck Dynasty koos ervoor om licht te werpen op haar persoonlijke leven met een selfie.

17 Poseren voor de vliegtuigen

Afbeelding
Afbeelding

Sadie heeft de afgelopen maanden de krantenkoppen gehaald met haar sprookjesachtige verloving met Christian Hunt! Het schattige stel is allesbehalve stil geweest over hun relatie en postte openhartige selfies van de levens van het paar samen.

Deze specifieke selfie van het stel op de luchthaven kan wenkbrauwen doen fronsen omdat de vaak verzonnen Sadie geen make-up draagt, maar ze hoeft zich geen zorgen te maken, want Sadie leidt haar meest authentieke leven.

16 Sadie heeft de wereld in haar hand

Afbeelding
Afbeelding

Spontane foto's zijn bijna volledig onvermijdelijk en zeker bekend voor degenen onder ons die ooit het onderwerp zijn geweest van een selfie. Hier werd Sadie halverwege het interview vastgelegd met een hilarische (en ook hashtag-gerelateerde!) uitdrukking op haar gezicht.

Hoewel deze foto waarschijnlijk een ongeluk was, kan het redelijk zijn om aan te nemen dat het imago van de familie Robertson er niet blij mee is.

15 The Blurry Duck Call

Afbeelding
Afbeelding

Sadie zet haar persoonlijkheid op de voorgrond op sociale media, aangezien ze zich begint te vertakken uit de schaduw van Duck Dynasty.

Hier, misschien doet Sadie een poging om de wereld te laten zien wie ze werkelijk is en de vrouw voor wie ze klaar is om alleen te zijn zonder de tv-show die haar familie beroemd heeft gemaakt, met een subtiele "duck call" knik!

14 Sadie en de peering paparazzi

Afbeelding
Afbeelding

Sadie weet absoluut hoe hij moet omgaan met een van de grootste drukpunten van roem! De reality-tv-ster die danser werd van Dancing With The Stars is backstage betrapt door de paparazzi, die vaak wachten om een glimp van haar op te vangen.

Terwijl Sadie gracieus omgaat met de inbreuk op haar privacy door de paps, zijn er misschien mensen die geen fan zijn van haar uiterlijk.

13 Domineert de Workout Dynasty

Afbeelding
Afbeelding

Sadie ziet er hier stralend uit terwijl ze probeert een moment van privacy voor zichzelf te stelen, terwijl ze de Dancing With The Stars-studio verlaat. Ondanks haar uitgeklede uiterlijk, kunnen leden van de Duck Dynasty-familie of fanbase tevreden zijn met de subtiele knipoog naar de show op Sadie's shirt!

Sadie weet een opdringerig moment om te buigen en positief te maken!

12 Zelfvoldaan maar met stijl

Afbeelding
Afbeelding

Onze meid, de 'onofficiële commandant van stijl', is hier vastgelegd terwijl ze wacht om in een auto te stappen, maar de lieve en bescheiden meid die ze is, Sadie neemt even de tijd om haar publiek van fotografen om haar heen te erkennen.

Als je naar Sadie's gezicht kijkt, zie je misschien dat ze een beetje verstoord kijkt. Misschien channelt ze een verborgen brutale kant naar haar?

11 Lid van de make-upvrije dynastie

Afbeelding
Afbeelding

Haar fans presenteren met een authentieke kijk op haar wereld, dat is waar het bij Sadie om draait! Van haar aanwezigheid op sociale media tot de vele boeken die ze heeft geschreven, ze wil absoluut dat fans door en door weten wie ze is.

Een "authentieke weergave" omvat absoluut make-upvrije selfies van Sadie. De 'dynastie' van Robertson wil misschien dat hun dochter er 'presentabeler' uitziet, maar we dwalen af.

10 Sadie kijkt terug

Afbeelding
Afbeelding

Beroemdheden hebben keuzes als het gaat om de confrontatie met de aanwezigheid van de paparazzi in hun leven, en Sadie heeft duidelijk de keuze gemaakt om de hoofdweg te nemen en de wachtende camera's een glimlach achter te laten!

Hoewel sommigen willen dat Sadie ze volledig negeert of een driftbui uitdeelt die alleen geschikt is voor een diva, geeft de Duck Dynasty-meid niet toe aan de druk.

9 Sadie's droevige kant

Afbeelding
Afbeelding

Sadie is zelden in het openbaar gezien zonder een glimlach op haar gezicht. De "insiders" in de Robertson-familie denken misschien dat fans zouden denken dat er iets aan de hand was met de normaal lachende Sadie. Wat geeft?

Geen zorgen! Sadie heeft zich altijd uitgesproken over het leven van je beste leven, zelfs in de moeilijkste tijden. Het echt houden is veel authentieker dan wat anderen misschien denken!

8 Koel en cryptisch

Afbeelding
Afbeelding

In de bubbel van beroemdheden hebben zelfs de meest zelfverzekerde sterren een paar momenten van rust en ontspanning nodig!

Deze foto van Sadie die is gemaakt terwijl ze geniet van wat tijd in de spa, wil misschien geheim worden gehouden omdat het de illusie van beroemdheid en 'perfectie' zou kunnen vernietigen. Sadie heeft openlijk gesproken over haar strijd met het publieke imago tijdens haar tijd in de schijnwerpers.

7 Sadie neemt een eend gesprek

Afbeelding
Afbeelding

Zoals we hebben gezien, wordt Sadie zelden gefotografeerd door de paparazzi zonder de paps een beleefde glimlach toe te werpen. Op deze foto zie je Sadie aandachtig naar een telefoontje luisteren.

We hebben zoveel vragen over Sadie's telefoontje. Wie is het? Waar gaat het over? Ontvangt Sadie nieuws of luistert ze gewoon? Deze vragen zijn precies waarom de Robertsons willen dat we wegkijken.

6 Sadie Sneakily Snacking

Afbeelding
Afbeelding

Wie van ons heeft niet genoten van een moment van verwennerij?

Sadie wordt hier gezien terwijl hij geniet van wat broodstengels met kaas, maar de realityster lijkt niet erg gelukkig te zijn. Had ze misschien een idee dat haar privémoment door het publiek zou kunnen worden geanalyseerd?

Wat er ook gebeurt, elke celeb verdient wat tijd om "vijf te nemen" en te genieten van een moment met hun favoriete eten!

5 Sadie beschermt zichzelf tegen een breuk

Afbeelding
Afbeelding

De verloving van Sadie is inmiddels bekend nieuws in het Robertson-kamp, maar er was eens een relatie met iemand anders voordat ze haar verloofde, Christian, ontmoette.

Voor degenen die de 4-1-1 op Sadie's voormalige schoonheid willen, zijn naam is Austin North, en het stel vond het leuk om veel selfies te maken terwijl ze rondhingen. Knipper en je zult hun romantiek echter missen. Ze dateerden minder dan een jaar.

4 Sadie en Christian Cosy Up

Afbeelding
Afbeelding

Sadie en haar verloofde Christian zijn dolverliefd, en ze zijn niet bang om het te laten zien!

De ouderen in hun leven willen misschien wegkijken van selfies waar het paar over elkaar heen zit; De Robertsons en hun persoonlijke overtuigingen kunnen in strijd zijn met de beslissing van het paar om hun relatie op sociale media te laten zien zodat de wereld ze kan zien.

3 Sadie Puckers Up

Afbeelding
Afbeelding

Voor een sterretje die geweldig is in het baseren van haar hele merk op het presenteren van authenticiteit en zichzelf zijn, denken sommige sceptici misschien dat het in strijd is met Sadies waarden omdat de foto zwaar gefilterd is en ze wordt gezien in een 'eendengezicht'.

Wat het publiek van Sadie ook denkt, ze moeten het haar overhandigen; de meid weet hoe ze een esthetisch aangename feed moet samenstellen!

2 Sadie ontbloot in denim

Afbeelding
Afbeelding

Outfit alert!

Terwijl we geobsedeerd zijn door Sadie's dromerige denimoutfit, vinden haar ouders misschien dat ze had moeten kiezen voor een minder onthullende en meer bescheiden outfit.

Sadie zou die meningen van zich afschudden. Ze heeft in het openbaar gesproken over haar gedachten over een gelovige vrouw zijn en zich kleden op een manier die haar gedachten weerspiegelt. Ze geniet er erg van om haar outfits met vertrouwen te rocken!

1 Voorafgaand aan de dynastie

Afbeelding
Afbeelding

Aw! We weten allemaal dat de familie Robinson veel liefde en loyaliteit jegens elkaar heeft, zoals te zien is in deze schattige throwback-foto van Sadie en haar vader Phil die ze op sociale media plaatste.

Als je een dubbele take moest doen, is dat begrijpelijk! De familie wil misschien de aandacht afleiden van Phil's "normie" en zeer niet-'Dynasty'-achtige outfit. Hoe zit het met zijn baard en tatoeages?

Referenties: YouTube, USA Today, People, ABC News, Us Weekly

Aanbevolen: