Duck Dynasty's Sadie Robertson deelt haar 'Flurona'-ervaring en waarom 'Ratatouille' anders raakt

Inhoudsopgave:

Duck Dynasty's Sadie Robertson deelt haar 'Flurona'-ervaring en waarom 'Ratatouille' anders raakt
Duck Dynasty's Sadie Robertson deelt haar 'Flurona'-ervaring en waarom 'Ratatouille' anders raakt
Anonim

Beïnvloeder en reality-tv-ster Sadie Robertson vertelde onlangs iedereen via een Instagram-bericht waar ze dankbaar voor is en hoe haar geloof is gegroeid sinds het begin van 2022. Van de strijd tegen COVID-19 tot de film Ratatouille die voor haar wordt verpest, het castlid van Duck Dynasty heeft minder dan twee weken in het nieuwe jaar doorgebracht.

Robertson plaatste een korte video van haar man Christian Huff die hun dochter Honey vasthoudt buiten een etalage op straat. Vervolgens legde ze de recente gebeurtenissen uit en hoe ze zich er niet door heeft laten afleiden.

In haar bericht verklaarde ze ook dat er meer informatie over de problemen die zich hebben voorgedaan beschikbaar zou zijn in hun vlog. Op het moment van publicatie werd er geen andere informatie over haar Instagram-bericht besproken.

GERELATEERD: 20 meest verbluffende foto's van Duck Dynasty Star: Sadie Robertson

Robertson vocht problemen met gezondheid en vernietiging in haar huis

Na de recente piek van COVID-gevallen, kondigde Robertson aan dat ze had gevochten tegen "flurona", een combinatie van griep en COVID-19. Ze gaf ook toe dat ze de Passion 2022-conferentie in Atlanta niet bijwoonde, maar was dankbaar dat ze haar toespraak nog steeds op afstand online kon houden.

Helaas ging ze verder in haar Instagram-postbijschrift door te zeggen dat er een ander probleem was opgetreden zodra ze thuiskwamen. "We kregen een telefoontje dat er een paar ratten ons huis binnenvielen en die kleine jongens doen wat werk. Dus we konden niet naar huis." Ze ging verder met te zeggen wat de familie van de situatie vond en schreef: "Het is walgelijk - en we zijn uitgeput van het overwinnen van ziekte en het uit huis zijn."

Gelukkig halen de 'Duck Dynasty'-ster en haar familie het beste uit hun situatie

Nadat ze de grote minpunten van het nieuwe jaar naar voren had gebracht, besprak Robertson hoe blij ze was om nog steeds deel te nemen aan wat ze moest missen. "Ik was zo dankbaar dat God me de kracht gaf om mijn boodschap nog steeds te prediken in een lege kamer, ondanks dat ik zo ziek was. Mijn geloof door die ervaring groeide zo enorm."

Passieconferenties worden op verschillende locaties gehouden, waarvan de conferentie in 2022 in Atlanta de eerste van het jaar is. Robertson en haar man waren van plan daar persoonlijk te spreken. Vanwege haar diagnose hielden ze hun toespraak vrijwel in een lege ruimte. Hun toespraak, evenals de hele conferentie, is beschikbaar om te streamen op hun website.

Na haar Instagram-bericht reageerden meerdere beroemdheden en media-persoonlijkheden op haar bericht. Christelijke muzikant Cecily zei: "Kom op! Prijs de Heer. Verpletterd nog zuster! - gebeden voor volledige genezing." Voormalig Bachelor-deelnemer Madison Prewett reageerde ook op de post en zei: "Je bent geweldig!!"

De beroemdheid blijft actief aanwezig op sociale media, evenals de hele Robertson-familie. Haar aankomende boek, wie volg je? wordt volgende maand uitgebracht. Robertson host WHOA That's Good Podcast, met bijna elke week nieuwe afleveringen.

Aanbevolen: