Dit is wat er echt is gebeurd met de ex-vriendin van Dylan O'Brien, Britt Robertson

Inhoudsopgave:

Dit is wat er echt is gebeurd met de ex-vriendin van Dylan O'Brien, Britt Robertson
Dit is wat er echt is gebeurd met de ex-vriendin van Dylan O'Brien, Britt Robertson
Anonim

Fans waren nieuwsgierig naar de carrière van Dylan O'Brien na een ongeluk, toen hij zichzelf bezeerde op de set van The Maze Runner. Dylans relatie met actrice Britt Robertson leek schattig en perfect, maar volgens Us Weekly ging het stel in 2018 uit elkaar na zes jaar samen.

Fans wilden de reden weten waarom Britt Robertson en Dylan O'Brien uit elkaar gingen, en ze willen ook weten wat er sindsdien met de actrice is gebeurd. Wat is er met Britt Robertson gebeurd? Laten we eens kijken naar haar carrière en wat ze heeft gedaan sinds haar scheiding van Dylan.

Bijgewerkt op 17 december 2021, door Michael Chaar: Dyland O'Brien en Britt Robertson hadden maar liefst zes jaar een relatie voordat ze officieel stopten in 2018. Het duo ontmoette elkaar in 2012 terwijl ze aan het werk waren op de set van The First Time e, kort daarna daten. Na hun breuk was Britt romantisch verbonden met Riverdale-ster, KJ Apa, maar de twee braken de zaken in 2019 uit. Nadat ze Kerstmis hadden doorgebracht met collega-acteur Graham Rogers, speculeerden fans of Britt en Rogers een stel waren, maar de twee zijn gewoon vrienden. In de tussentijd heeft Britt Robertson een scala aan film- en tv-rollen gekregen, waaronder haar tijd in Scream 4, Tomorrowland en Life Unexpected, om er maar een paar te noemen.

Britt Robertson's acteerrollen

Terwijl de vriendin van KJ Apa zwanger is, was de Riverdale-ster ooit romantisch gekoppeld aan Britt Robertson, volgens Elle.com.

Hoewel Britt Robertson een bekende naam is voor filmfans, heeft ze nog nooit een hoofdrol gespeeld in een grote Hollywood-kaskraker of speelde ze in een tv-show die langer dan één seizoen duurde. Britt sprak over haar acteerwerk met Buzzfeed News en de actrice zei: "Ik heb zo'n rare carrière gehad. Ik heb van alles een beetje gedaan."

Britt Robertson legde aan Buzzfeed News uit dat sommige van haar rollen niet zo vlezig waren, en dat ze in andere gevallen zo moe was van het filmen dat ze misschien niet het beste acteerwerk had gedaan dat ze nu zou doen.

Britt nam de hoofdrol op zich van Cassie Blake in het CW-drama The Secret Circle, dat in 2011 één seizoen werd uitgezonden. Cassie ontdekte dat ze een heks was toen ze verhuisde naar een stad genaamd Chance Harbor, en ze werd onderdeel van een coven. Hoewel dat klinkt als een spannend en fascinerend uitgangspunt voor een tv-programma, werd het na slechts één seizoen geannuleerd.

Britt sprak erover met Buzzfeed News en zei: "Het is iets soortgelijks met Scream 4; ik wou dat ik iets van niets had gemaakt." Ze zei dat het filmen "vermoeiend" was en legde uit: "er waren zoveel dagen waarop ik gewoon uitgeput zou zijn en niet het gevoel had dat ik genoeg in me had of, zoals, oké, nou, ik weet niet wat ik hiermee moet doen, dus ik ga er niets mee doen."

Over haar kleine rol in Scream 4 in de openingsscène zei Britt: "Ik hield van de Scream-films, en het is de enige reden waarom ik het deed. Ik dacht: oké, er is hier geen personage. Ik heb geen Ik heb geen idee wat ik bedoel. Dit slaat nergens op. Ik weet niet wat ik moet doen. En ik heb niet per se spijt van die ervaring. Ik wou dat ik er meer van had geprofiteerd."

Britt verscheen in 'Tomorrowland' en 'Ask Me Anything'

Britt Robertson speelde als Casey Newton in de film Tomorowland uit 2015 en volgens Page Six heeft Britt haar film Ask Me Anything niet gepromoot. Allison Burnett, de regisseur van Ask Me Anything, zei dat Britt het geweldig vond om in de film te spelen en zei dat het een geweldige ervaring was: toen de film klaar was, schreef ze me en zei dat ze nog nooit zo trots was geweest op iets in haar carrière en ze zou er alles aan doen om het te promoten.”

De regisseur zei dat Disney misschien niet wilde dat Britt enige promotie deed voor een film die als "racy" werd beschouwd en veel verschilde van Tomorrowland.

De regisseur vervolgde dat zodra de release van de film naderde, Britts vertegenwoordigers geen telefoontjes of e-mails beantwoordden. Ze is weggelopen en zal geen e-mails van mij of de producenten terugsturen.'

Britt Robertson's vele tv-rollen

Enkele andere rollen van Britt Roberton zijn onder meer Angie McAlister in de tv-bewerking van Stephen Kings roman Under The Dome, die maar één seizoen kreeg, en Lux Cassidy in het tv-programma Life Unexpected met één seizoen.

Als deze shows langer hadden geduurd, zou Britt misschien een beetje een grotere naam zijn, maar ze liet in elke show haar acteertalenten zien.

On Life Unexpected, Lux vindt haar biologische ouders, Cate en Nate. Ze wil het pleegzorgsysteem verlaten en geëmancipeerd worden en uiteindelijk zorgen zij voor haar. Het is net zo hartverwarmend als het klinkt.

In een interview met PopSugar vertelde Britt hoeveel ze van de personages in de show houdt. Britt zei: "Een van de geweldige dingen van de show is dat onze personages echt zijn, en ze zijn anders en ze worden in deze buitengewone omstandigheden geplaatst. Het is echt cool; het is echt een geweldige show waar je een beetje in wilt duiken, en echt mee wilt voelen met deze personages. Je wilt dat ze al deze relaties en al deze emoties onderzoeken, en je wilt deze rit met ze maken, en ik denk dat dat de grote aantrekkingskracht van onze show is."

Hoewel Britt Robertson misschien niet per se een begrip is, heeft ze in de loop der jaren veel geacteerd, en volgens IMDb heeft ze net de film A Mouthful Of Air afgemaakt en momenteel is ze bezig met het filmen van The Re-Education Of Molly Zangeres, dus fans zullen meer van haar zien.

Met wie is Britt Robertson nu aan het daten?

Hoewel KJ Apa de laatste spraakmakende acteur is waarmee Britt Robertson een romantische band had, zijn er een paar geruchten geweest over een mogelijke romance met mede-atypische acteur Graham Rogers. Hoewel de twee gewoon vrienden lijken te zijn, zijn veel fans gaan speculeren of Britt en Graham ooit de dingen naar een hoger niveau hebben getild nadat ze samen Kerstmis hadden doorgebracht. Ondanks het gesprek lijkt het alsof Britt op dit moment vrijgezel is.

Aanbevolen: