Eminem en de verborgen talenten van 5 andere beroemdheden onthuld

Inhoudsopgave:

Eminem en de verborgen talenten van 5 andere beroemdheden onthuld
Eminem en de verborgen talenten van 5 andere beroemdheden onthuld
Anonim

Veel beroemdheden worden geboren met meer dan alleen acteren, filmmaken, zingen of rappen. Het zijn mensen, net als wij, dus als ze niet vol zitten met hun drukke schema's, doen ze andere dingen waar ze het meest van houden. Deze beroemdheden bezitten een kostbare vaardigheid die, als hun respectievelijke carrières niet werken, ze nog iets anders hebben, want dat zou een avontuurlijke bijzaak zijn.

Dat gezegd hebbende, het is altijd goed om uit te blinken in iets buiten onze eerste baan. Binnen deze lijst zullen we de geheime (of, niet-zo-geheime) talenten onthullen van Eminem, Snoop Dogg, Bob Dylan en vele andere muzikale en acteergenieën, en ze zullen misschien verrassen jij.

6 Eminem kan strips tekenen

Eminem behoort ongetwijfeld tot de Mount Rushmore van Hip-Hop vanwege zijn prestaties en de manier waarop hij de inzet in competitieve rap verhoogt, maar als rap niet zou werken, zei hij dat hij liever striptekenaar zou zijn. Hij is zo goed in tekenen dat hij Tupacs overleden moeder Afeni ooit een handgeschreven brief en een tekening van haar zoon van hem schonk. Hij tekende ook het coveralbum van The Re-Up, een compilatiealbum van Shady Record-artiesten in 2004. Hij is zelfs te zien in een onwaarschijnlijk Marvel's Punisher crossover-stripboek in samenwerking met XXL Magazine in 2009.

5 Taylor Swift maakt ongelooflijke jams

Net als Eminem in hiphop, is Taylor Swift ook een van de meest betaalbare namen in haar genre. Ze is getalenteerd in zingen en het maken van hits, dat v alt niet te ontkennen, maar als het op het maken van jams aankomt, schuwt ze het niet om erover op te scheppen. Sterker nog, ze schonk haar zelfgemaakte jam ooit aan oude vriend Ed Sheeran met een niet al te subtiele knipoog naar de beruchte uitbarsting van Kanye West bij de VMA's, "dit is de beste JAM VAN ALTIJD."

Ze vertelde Parade Magazine eens: "Toen ik jonger was, hadden we een prieel voor druiven, en mijn moeder ging naar buiten en plukte druiven en maakte druivenjam in de gootsteen - kook het, deed het in potten en gaf het weg als cadeau. Dus begon ik frambozenjam te maken, en het is zo lekker."

4 Snoop Dogg coacht voetbal

Snoop Dogg is een man met veel talenten. Hij heeft het rapspel zo goed als gewonnen en is nooit verlegen geweest om enkele van de meest bizarre optredens te organiseren die je ooit zou kunnen bedenken voor een man van zijn kaliber. Een daarvan is zijn carrière als coach voor zijn jeugdteam Snoop's Steelers in de Snoop Youth Football League (SYFL). Er is zelfs een Netflix docu-serie getiteld Coach Snoop die de coachingstijl van de rapster beschrijft voor het naschoolse programma dat hij in de omgeving van Los Angeles ontwikkelde.

3 Margot Robbie is een geheime tattoo-artiest

Het is bekend dat Margot Robbie vier tatoeages heeft: een smiley, een 'SKWAD'-tatoeage die ze samen met een paar bemanningsleden van de Suicide Squad heeft gemaakt, een klein anker en een huis met harten. In feite is ze een beetje een amateur-tatoeëerder en heeft ze zo'n 50 mensen in haar leven geïnkt nadat ze een tattoo-pistool op eBay had gekocht.

"Ik was mijn vriendin op haar rug aan het tatoeëren, en een andere vriendin had het met pen op haar getekend en ik heb het getatoeëerd", vertelde ze Jimmy Fallon waarom ze voorlopig was gestopt met tatoeëren, na een klein ongelukje tijdens een huwelijksfeest. "En toen ik haar daarna liet zien, zei ze: 'Oh, ik wist niet dat dat is wat ik kreeg.'" Ze zei later dat, terwijl haar vriendin er cool over was, haar moeder erg boos was op de actrice tijdens de feest.

2 Bob Dylan doet ook dienst als ijzeren beeldhouwer

In een carrière van meer dan 60 jaar is de naam van Bob Dylan in verband gebracht met enkele van de mooiste dingen in de muziek. In 2016 bouwde hij echter een ijzeren boog van 26 bij 15 voet voor The MGM National Harbor, een resortcasino van $ 1,3 miljard in Maryland. Hij verdiende een groot fortuin als ijzeren beeldhouwer, en dat is meer dan indrukwekkend.

"Ik ben al mijn hele leven in de buurt van ijzer sinds ik een kind was. Ik ben geboren en getogen in een ijzerertsland, waar je het elke dag kon ademen en ruiken," zei hij, volgens Rollende steen. "Poorten spreken me aan vanwege de negatieve ruimte die ze toestaan. Ze kunnen gesloten zijn, maar tegelijkertijd laten ze de seizoenen en de wind binnen en stromen."

1 Ice Cube is opgeleid in architectonisch tekenen

We kennen Ice Cube allemaal als de man die hielp bij het bouwen van N. W. A, 's werelds gevaarlijkste groep, of de acteur achter verschillende comedyklassiekers. Terwijl hij contact maakte met Dr. Dre, Eazy-E en co, ging Cube echter naar het Phoenix Institute of Technology om architectuurontwerp te studeren, mocht de rapcarrière bij N. W. A. werkte niet.

"Ik heb architectonisch tekenen gevolgd. En dat leerde me dat alles begint met een plan. De grootste gebouwen ter wereld begonnen met een plan", zei hij. "Dus, nadat je je plan hebt gemaakt, bedenk dan: 'Wat is de gemakkelijkste manier voor mij om te komen waar ik wil zijn, en wat moet ik doen om het te laten gebeuren?"

Aanbevolen: