Britney Spears becommentarieert de talenten van zoon en legt hun afwezigheid verder uit

Britney Spears becommentarieert de talenten van zoon en legt hun afwezigheid verder uit
Britney Spears becommentarieert de talenten van zoon en legt hun afwezigheid verder uit
Anonim

Britney Spears blijft haar verzuurde relatie met haar zonen bespreken.

Spears ging opnieuw naar Instagram om over haar zonen te praten tijdens hun recente interview met vader Kevin Federline. In de post begint Spears na te denken over haar liefde voor de muziek van Elton John na de release van hun duet 'Hold Me Closer'.

"Het feit dat ik een nummer doe met Elton.. maakt me aan het huilen … hij is de favoriete muzikant van mij en mijn moeder … ik heb van 8 tot 14 uur naar de dansles geluisterd ", schreef de zanger. "Wauw wauw, wat een eer om met zulke begaafde handen te zijn!!!"

De zangeres van "Slave 4 U" begon toen te praten over de muzikale talenten van haar zoon Sean Preston..

"Ik heb zoooooooo veel beeldmateriaal van hem die aan het spelen is … yep, mijn kinderen zijn genieën !!! Het is een beetje eng …" luidde haar bijschrift.

Spears vertelde verder dat haar zoon boos was omdat ze iets met hem op haar sociale media had gepost.

"Ik heb iets van hem gepost, maar hij werd erg boos, dus helaas heb ik mijn liefhebbende familie niet kunnen posten", schreef ze.

Wat volgde was een sarcastische verontschuldiging van Spears over de afkeuring van haar zoons met haar aanwezigheid op sociale media.

"Het spijt me zo kinderen, ik blijf sociale media gebruiken", schreef ze. "Het spijt me dat je het gevoel hebt dat ik het voor aandacht doe … het spijt me voor de manier waarop je je voelt … maar raad eens ???? Ik heb nieuws voor je … ik ben ook een kind van God, we zijn allemaal in Gods ogen … dus NOPE, het spijt me niet … ik heb geleerd DUS te zeggen !!!"

Dit komt nadat haar zoon Jayden een interview gaf aan The Daily Mail met Federline. In het interview besprak Jayden zijn beslissing om Spears' recente huwelijk met Sam Asghari niet bij te wonen.

"Destijds was het gewoon geen goed moment om te gaan. Ik zeg niet dat ik niet blij voor haar ben", zei hij. "Ik ben heel blij voor hen, maar ze heeft niet de hele familie uitgenodigd, en als het dan alleen mij en Preston zou zijn, zie ik gewoon niet hoe die situatie op goede voet zou zijn geëindigd."

Spears' zoon ging verder met het bespreken van haar relatie met haar vader en het conservatorium.

"In het begin probeerde hij gewoon te zijn zoals elke vader en liet [zijn] dochter haar droom najagen om een superster te worden, maar ik dacht dat het conservatorium misschien te lang duurde. Waarschijnlijk waarom mijn moeder zo boos was over de hele situatie dat ze te lang aan het werk was - persoonlijk denk ik dat ze dat was. Ze had een pauze moeten nemen en zich moeten ontspannen, "zei hij.

Jayden zei ook dat hij niet gelooft dat zijn grootvader "alle haat die hij krijgt" verdient en dat de familie Spears niet "manipulatief" is.

"Het zijn geen slechte mensen. Ze weten wat we nu doormaken. Ze willen dat onze toekomst is zoals we willen dat het is", zei hij. "Ze willen gewoon over ons waken. Memaw en oom Bryan zijn een goed deel van ons leven. Ze hebben me geleerd hoe ik met dingen moet omgaan."

Spears reageerde op Jaydens interview op haar Instagram-account. Ze stuurde haar zoon "alle liefde van de wereld naar jou elke dag voor de rest van mijn leven !!!!"

Ze schreef: "Mijn liefde voor mijn kinderen kent geen grenzen en het maakt me diep bedroefd zijn verontwaardiging te horen toen hij zei dat ik niet aan zijn verwachtingen van een moeder voldeed … en misschien kunnen we elkaar ooit persoonlijk ontmoeten en praat er openlijk over !!!!"

Spears zinspeelde ook op Prestons muzikale gave en moedigde hem aan om hiermee door te gaan.

"Blijf je gave op de piano spelen… jij en je broer zijn allebei briljant en ik ben zo trots dat ik jullie allebei de mijne mag noemen", schreef ze.

Hoewel het onduidelijk is of Spears' relatie met haar zonen zal worden verzoend, kunnen we er zeker van zijn dat ze de sterke vrouw zal blijven die we van haar kennen!

Aanbevolen: