Man gearresteerd buiten het huis van Alexandra Daddario wegens bezit van een verborgen vuurwapen

Inhoudsopgave:

Man gearresteerd buiten het huis van Alexandra Daddario wegens bezit van een verborgen vuurwapen
Man gearresteerd buiten het huis van Alexandra Daddario wegens bezit van een verborgen vuurwapen
Anonim

Actrice Alexandra Daddario werd onlangs in haar huis geschrokken. TMZ meldde dat een man verklaringen over de ster buiten haar huis schreeuwde, terwijl hij een geladen pistool vasthield.

Gedurende deze tijd belden buren 911, waarop ze onmiddellijk ter plaatse kwamen. De man die weigerde het pand te verlaten, werd vervolgens gearresteerd voor het bezit van een verborgen vuurwapen.

Vanaf deze publicatie is de naam van de verdachte niet vrijgegeven aan het publiek. Hij zit momenteel echter vast bij de politie. Het is ook onduidelijk of Daddario en/of haar verloofde Andrew Form thuis waren op het moment van het incident.

Vanaf deze publicatie zijn er geen rapporten over eerdere incidenten

De Baywatch-ster is in haar carrière blijven groeien en heeft onlangs op haar Instagram aangekondigd dat ze een SAG Award-ambassadeur zal worden. Er zijn echter nooit incidenten geweest waarbij indringers of mogelijke stalkers betrokken waren.

Hoewel Daddario nooit problemen heeft genoemd of gemeld, is er een kans dat er in het verleden iets is gebeurd. Hoewel sommige sterren incidenten zoals die van haar niet willen melden, komt het uiteindelijk uit. Ze heeft er echter alleen voor gekozen om delen van haar privéleven vrij te geven, dus er is geen manier om te weten of dit in het verleden is gebeurd.

Ondertussen blijft Daddario carrièreprestaties en persoonlijk geluk ontvangen

Buiten haar carrièrehoogtepunten is Daddario verloofd met een producer die ze 'de grootste, meest formidabele liefde van haar leven' noemt. De twee zijn samen sinds 2021 en verloofden zich aan het einde van het jaar.

Naast haar werk aan Baywatch, kun je Daddario ook herkennen voor het spelen van de vrouwelijke hoofdrol in de Netflix-film When We First Met. Het werd wat sommigen denken dat haar doorbraakrol was, en sindsdien heeft ze rollen in meerdere films en tv-shows gekregen. Momenteel staart Daddario in de show The White Lotus, en haar recente film Wildflower is in post-productie.

Vanaf nu is het onderzoek nog steeds aan de gang en is er geen woord over het strafblad van de man of de geschiedenis van huisvredebreuk. Daddario en Form hebben sindsdien niet op de zaak gereageerd en het is niet bekend of de twee de man eerder hebben ontmoet.

The White Lotus is momenteel beschikbaar op HBO Max en When We First Met is beschikbaar om te streamen op Netflix. De SAG Awards worden op 27 februari om 20:00 uur live uitgezonden op TNT en TBS. ET. Op dit moment is Daddario nog steeds van plan om ambassadeur te worden.

Aanbevolen: