Wie is de rijkste 'Dance Moms'-moeder?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste 'Dance Moms'-moeder?
Wie is de rijkste 'Dance Moms'-moeder?
Anonim

Als ik nu terugkijk, is het een beetje moeilijk te geloven dat Lifetime's Dance Moms meer dan tien jaar geleden in première ging. De docuserie laat zien wat er nodig is om de ultieme National Dance-titel na te jagen en te landen. Voor de meeste fans van Dance Moms was het hoogtepunt van de show het optreden van Abby Lee Miller, een gepassioneerde en veeleisende instructeur die geen middelmatigheid in haar studio neemt. Terwijl ze aan de ene kant met de dansers omging, had ze aan de andere kant ook met hun over-the-top moeders… vandaar het drama.

Behalve dat de show ons een totale revitalisatie van de dansindustrie laat zien, heeft de show ook geholpen om veel namen op de kaart te zetten. Deze namen zijn niet alleen de sterdansers uit de show, maar ook hun moeders. Terwijl sommige van deze moeders van Dance Moms gewone stadsmensen zijn, werden anderen beroemdheden met grote hoeveelheden geld op hun naam. Dit zijn de rijkste Dance Moms-moeders.

8 Ann Colin's netto waarde is $4 miljoen

Ann Colin is de moeder van Hannah Colin, hoewel de ster veel later een toevoeging aan de show werd, heeft ze bewezen een veerkrachtig castlid te zijn. Ann is een televisiepersoonlijkheid en een ondernemer die al geruime tijd een dansstudio bezit en leidt. Naast dansen, is ze ook betrokken geweest bij andere zakelijke ondernemingen die haar portemonnee hebben verdiept. Nu heeft Ann een geschat vermogen van $ 4 miljoen en lijkt ze nog steeds te werken aan de ontwikkeling van haar merk.

7 Cathy Nesbitt-Stein's netto waarde is $3 miljoen

Moeder van sterdanseres, Vivi-Anne, Cathy is een van Abby Lee's grootste concurrenten in de dansindustrie, aangezien ze ook een eigen studio heeft, het Candy Apple's Dance Center in Ohio. Cathy had veel memorabele momenten in de show, maar een van haar grootste momenten was tijdens de derde aflevering van de show toen ze dansersvervangingen voor haar team uitkoos, die voornamelijk jongens waren. Hierdoor en een paar andere soortgelijke acties die ze heeft ondernomen, mochten de meeste andere moeders haar niet zo graag. Hoe dan ook, Cathy doet het heel goed in haar vak en heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

6 Het nettovermogen van Jill Vertes is $ 1,5 miljoen

In seizoen twee van de show, werd de moeder van Kendall Vertes, Jill, als nieuw bloed beschouwd nadat ze was overgelopen naar Cathy's studio van Abby Lee's en toen terugkwam. Destijds mochten alle andere moeders, behalve Melissa Ziegler, haar niet, en konden we het hen kwalijk nemen? Maar uiteindelijk is het haar goed bevallen. Jill is een succesvolle televisiepersoonlijkheid en wordt geschat op $1,5 miljoen.

5 Melissa Ziegler's netto waarde is $1,5 miljoen

Gescheiden moeder van twee, Melissa Ziegler, bij de andere moeders bekend als Melissa Gisoni was fel, want zoals ze keer op keer heeft bewezen, zal ze nergens voor terugdeinzen totdat haar twee dochters, Maddie en Mackenzie Ziegler staan bovenaan de keten. Over het algemeen vertrouwden de meeste andere moeders Melissa niet omdat ze dachten dat ze stiekem was en zo ongeveer alles zou doen om haar dochters aan de top te zien. Als televisiepersoonlijkheid heeft de ster een imperium van $1,5 miljoen kunnen opbouwen.

4 Christi Lukasiak's netto waarde is $1 miljoen

Chloe Lukasiak's moeder, Christi Lukasiak's beschermende instinct voor haar dochter leidde herhaaldelijk tot drama in de show, en fans waren er dol op. Chloe's moeder was een van de weinige mensen die erin slaagden om onder de huid van Abby Lee Miller te kruipen met haar constante ruzies, en dit kwam vooral omdat ze geloofde dat Abby Maddie de voorkeur gaf boven Chloe. Buiten de show werd Christi een succesvolle tv-persoonlijkheid en een ondernemer die zich richtte op het helpen van jonge vrouwen om hun talenten te ontdekken. Ze heeft momenteel een geschat vermogen van $ 1 miljoen.

3 Holly Frazier's netto waarde is $1 miljoen

Holly Frazier is niet alleen de moeder van Nia Frazier, ze is ook een hoogopgeleide vrouw die getrouwd is met Evan Frazier, Sr en samen heeft het paar twee andere zonen. Hoewel ze nu een doctoraat heeft, waren zij en Abby Lee Miller in het verleden nooit echt op dezelfde lijn omdat de dansinstructeur het gevoel had dat ze haar dochter, Nia, niet erg steunde. Holly slaagde er echter in om de minste ruzies met Abby te hebben, allemaal dankzij haar kalmte, een deugd die fans bewonderen. Ook al heeft ze misschien een paar lessen gemist om te promoveren, het heeft allemaal zijn vruchten afgeworpen, aangezien ze momenteel $ 1 miljoen waard is.

2 Kira Girard's netto waarde is $1 miljoen

Kira Girard is de moeder van Kalani Hilliker en samen nam de moeder-dochtercombinatie Abby's Ultimate Dance Competition met succes aan. Kira is ook grotendeels betrokken bij de entertainmentindustrie, aangezien ze een studio heeft waar ze mensen de kunst van het dansen leert. Buiten de show heeft Kira de laatste tijd veel gedaan, en een van haar nieuwste aankondigingen was haar verloving met de rijke vastgoedmagnaat David Newman. Momenteel heeft Kira een geschat vermogen van $ 1 miljoen.

1 Kelly Hyland's netto waarde is $900, 000

Moeder van drie, Kelly Hyland is waarschijnlijk een van de meest ondersteunende moeders van de show, en dat werd duidelijker met haar constante ruzies met Abby Lee Miller. Terwijl Abby gewoonlijk tegen anderen schreeuwt omdat ze niet genoeg tijd vrijmaken om te dansen, dacht Kelly dat ze niet genoeg tijd besteedde aan Brooke en Paige, haar kinderen. In het begin waren het simpele gevechten in de studio, maar later werd het serieuzer en werd het uiteindelijk een juridische strijd. Hoewel het op dit moment onduidelijk is hoe hun zaak afliep, maar als de zaken waren doorgegaan, was Kelly meer dan in staat om ze uit te dragen, vooral het financiële aspect. De tv-ster wordt geschat op $900.000.

Aanbevolen: