Alles wat Nia Sioux heeft gedaan sinds 'Dance Moms?

Inhoudsopgave:

Alles wat Nia Sioux heeft gedaan sinds 'Dance Moms?
Alles wat Nia Sioux heeft gedaan sinds 'Dance Moms?
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat het verschijnen op Dance Moms andere carrièremogelijkheden bood voor de meeste dansers. Dance Moms, lanceerde Nia Sioux naar het sterrendom en hielp niet alleen haar, maar ook haar co-sterren serieus bankieren. De show stond bekend om zijn eindeloze drama en non-stop entertainment. Het was echter niet altijd leuk voor de dansers die werden onderworpen aan de militante coachingstechniek van Abby Lee Miller.

Nia heeft zoveel bereikt sinds ze Dance Moms heeft verlaten. Ze probeerde acteren en kreeg een rol in de populaire CBS-soap, The Bold and The Beautiful. Ze speelde in de loop der jaren in verschillende projecten en heeft een Lifetime-film in postproductie. Sioux schreef zelfs een boek met de titel 'Vandaag dans ik'. De danseres heeft ook een Facebook-show genaamd Dance With Nia en is een voltijdstudent aan de UCLA.

Nia heeft een Facebook-horlogeserie genaamd 'Dance With Nia'

Het was voor iedereen die naar Dance Moms keek duidelijk dat Nia Sioux een ster was, iedereen behalve haar danscoach Abby Lee Miller. Dit was een van de redenen waarom Nia's moeder, dr. Holly, soms haar kalmte verloor. Nou, haar ALDC-dagen liggen achter haar en Nia heeft een aantal spannende dingen meegemaakt in haar leven.

De 20-jarige ster heeft een Facebook-show genaamd Dance With Nia, waarin ze ook optreedt als uitvoerend producent. Het is ook beschikbaar op Instagram en Messenger Watch Together. Tijdens de show werkt Nia samen met gehandicapte dansers - ze leren dansroutines en voeren ze later samen uit. Onder de dansers die op de show te zien zijn, is Shan, een niet-binaire danseres met fibromyalgie. Kijkers ontmoetten ook Lark, een danseres die doof is, en een hiphopdanser met het syndroom van Down genaamd Alex.

Dansers met een handicap zijn niet altijd vertegenwoordigd in de media of krijgen niet altijd erkenning, en Nia zorgde ervoor dat daar verandering in kwam. Nia zelf werd als kind gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte, die haar vermogen om te dansen aantastte.

Ze is een auteur

Net als andere alumni van Dance Moms, waagde Nia zich in de literaire wereld en schreef een prentenboek met de titel 'Today I Dance'. De ster ging naar Instagram om deze enorme mijlpaal aan te kondigen. Enkele van haar co-sterren die boeken hebben geschreven, zijn Maddie Ziegler. Chloe Lukasiak en Mackenzie Ziegler.

Naast het toevoegen van auteur aan haar cv, is Sioux ook een getalenteerde zangeres die door de jaren heen muziek is blijven maken. Haar nummer Star in your own life uit 2015 heeft zelfs meer dan 14 miljoen views op YouTube. Nia maakte voor het laatst muziek in 2020, wat begrijpelijk is gezien het feit dat ze nu een voltijdstudent is aan de UCLA.

In een interview met Forbes werd haar gevraagd hoe stressvol het is om op de universiteit te zitten vergeleken met de stress van het zijn van een kinderdanser.

Nia onthulde: "Oh mijn god, dat is behoorlijk stressvol. Ik zit momenteel in een zomerklas. Het was absoluut een totale schok om naar de universiteit te gaan en aan het werk te gaan terwijl ik het hele college-gedoe deed. Ik' Ik krijg het nog steeds onder de knie. Maar ik doe mijn best en ik ben opgewonden om hopelijk dit najaar daadwerkelijk op de campus te zijn!"

De 20-jarige vond al op jonge leeftijd roem en succes, ze heeft zelfs met succes haar hand op acteren uitgeprobeerd. In 2018 kreeg Nia een terugkerende rol op CBS' The Bold and The Beautiful, en daarna kreeg ze verschillende acteeroptredens. Ze heeft zelfs drie films in postproductie, namelijk Imperfect High, I Am Immortal en The Lies I Tell Myself.

Dansmoeders hebben nog steeds een negatief effect op haar

Dance Moms presenteerde andere carrièremogelijkheden voor de meeste dansers van de Abby Lee Dance Company, van Jojo Siwa en Nia Sioux tot Maddie Ziegler. Het was echter niet altijd een positieve omgeving. Abby Lee Miller had een strak schip en werd vaak bekritiseerd door kijkers vanwege haar coachingtechniek. Nia Sioux was een van de dansers die schijnbaar buitenspel werden gezet en over het hoofd werden gezien tijdens de show.

In een interview met ET Online onthulde de danseres: "Ik bedoel, ik ben zo snel opgegroeid, niet alleen in de wereld van danswedstrijden, maar ook door in een reality-tv-show te zijn, word je een ton, en de mensen om me heen helpen je enorm snel op te groeien."

Hoewel ze de kansen waardeert die haar optreden op Dance Moms bood, geeft ze toe dat de show nog steeds een negatief effect op haar heeft.

"Ik heb zoveel lessen geleerd van Dance Moms. Ook al heeft het nog steeds een negatief effect op mij, ik zou nooit iets veranderen omdat het me heeft gemaakt tot de persoon die ik nu ben… Ook al was het echt uitdagend, en soms heb ik er niet de beste dingen over te zeggen, maar ik moet ze altijd de eer geven dat ze me op de plek hebben gebracht waar ik nu ben."

Aanbevolen: