‘Vanderpump Rules’: Ariana Madix bekritiseert Lala Kent voor het plaatsen van een foto met Stassi en Kristen

Inhoudsopgave:

‘Vanderpump Rules’: Ariana Madix bekritiseert Lala Kent voor het plaatsen van een foto met Stassi en Kristen
‘Vanderpump Rules’: Ariana Madix bekritiseert Lala Kent voor het plaatsen van een foto met Stassi en Kristen
Anonim

Ariana Madix laat seizoen 9 van Vanderpump Rules niet bezoedeld worden door degenen die in 2020 uit de hitshow werden ontslagen.

Stassi Schroeder en Kristen Doute werden vrijgelaten nadat voormalig castgenoot Faith Stowers had onthuld dat ze de politie hadden gebeld en een valse claim hadden gemeld. Faith was het enige Black SUR-lid en ze vond dat deze stap puur uit ras was gemaakt.

Stassi verklaarde: "Gedurende deze hele zaak heb ik erkend dat ik nooit het gevoel heb gehad dat ik een racist was, ik heb geen haat in mijn hart, maar ik heb erkend dat ik niet anti- racistisch. Dat was ik niet. En dat is iets wat ik tijdens dit alles heb geleerd."

Door het schandaal zijn Kristen en Stassi niet meer welkom in de show. Ze waren allebei OG's samen met Jax Taylor, Tom Sandoval, Katie Maloney, Tom Schwartz en Scheana Shay.

Lala Kent kwam in seizoen 4 bij de show en heeft nauwe banden onderhouden met Stassi, Kristen en Katie die nog steeds met haar in de show is. In het licht van de première plaatste Lala een foto van zichzelf, Katie Maloney, Stassi Schroeder en Kristen Doute samen.

Ariana Madix was niet enthousiast over deze post en was niet bang om dit aan Lala te laten weten.

Ariana Slams Lala Kent

Lala schreef bij de foto: "Ik moest wel."

“Ik hou van jullie ALLEMAAL, maar ik denk dat ik gewoon in de war ben wat deze post zou moeten geven op de avond van onze PREMIERERE”, schreef Ariana. "Leef je in het verleden of ben je klaar voor de toekomst van de show?"

Het is onduidelijk wat de bedoelingen van Lala Kent waren met het plaatsen van deze foto op de premièreavond. Was het om een onschuldige herinnering met haar vrienden te delen of om wat drama aan te wakkeren?

Hoe dan ook, Lala heeft de post verwijderd, dus het lijkt alsof drama niet is wat ze op het menu heeft besteld. Dit seizoen zal zeker anders zijn zonder veel OG's, waaronder Jax en Brittany die ook de show hebben verlaten.

Fans zijn benieuwd wat deze nieuwelingen op tafel zullen leggen.

Fans reageren op de première van seizoen 9

"Ik hoopte van niet, maar ik mis Stassi, Kristen en Jax…"

Lisa Vanderpump is terug op onze schermen!

Fans hebben de bromance van Tom en Tom gemist.

Jax thuis zoals:

Misschien krijgen Jax en Brittany en Stassi en Beau een spin-offshow genaamd… "Vanderpump Babies!" Dat laten zien voor alle fans die er zijn!

Aanbevolen: