15 foto's die laten zien hoeveel Laura Prepon is veranderd sinds die show uit de jaren 70

Inhoudsopgave:

15 foto's die laten zien hoeveel Laura Prepon is veranderd sinds die show uit de jaren 70
15 foto's die laten zien hoeveel Laura Prepon is veranderd sinds die show uit de jaren 70
Anonim

Toen het tijd was voor de producenten van That '70s Show om de cast van de show samen te stellen, hadden ze de moeilijke taak om acteurs te vinden die bij de tijdsperiode pasten, maar ook door moderne kijkers zouden worden omarmd. Absoluut perfecte cast als Donna, Laura Prepon slaagde erin om van het personage een buurmeisje te maken dat dagenlang een onafhankelijke inslag had en een houding had.

Hoewel we de casting van Laura Prepon als Donna Pinciotti geweldig vonden, denken we dat ze veel volwassener is geworden als acteur en persoon in de jaren sinds That '70s Show tot een einde kwam. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 foto's te gaan die laten zien hoeveel Laura Prepon is veranderd sinds het einde van That '70s Show.

15 Het gelukkige paar

Waarschijnlijk geïntroduceerd door hun wederzijdse vriend Danny Masterson, wat we wel weten is dat Laura Prepon en Ben Foster elkaar ontmoetten en vele jaren later werden ze een stel. In staat om eerst vrienden te worden, stapten Laura en Ben uiteindelijk in het huwelijksbootje in 2018 en blijven ze een stel dat tot op de dag van vandaag vaak blij met elkaar lijkt te zijn.

14 Kookboek

Ook al lijdt het geen twijfel dat Laura Prepon nog steeds het best bekend staat om haar acteerkunsten, de laatste tijd heeft ze geleerd haar carrière te diversifiëren. Voor bewijs van dat feit hoeft u niet verder te zoeken dan het feit dat ze een kookboek heeft uitgebracht waarin ze recepten en plannen voor voedselbereiding heeft opgenomen, genaamd "The Stash Plan".

13 Hoofdrol

Helaas voor alle betrokkenen is de sitcom Are You There, Chelsea? duurde slechts één seizoen voordat het werd geannuleerd. Toch mag Laura Prepn om meer dan één reden trots zijn op de show. Ze was bijvoorbeeld de hoofdrolspeler van de sitcom, wat opmerkelijk is omdat maar heel weinig acteurs de hoofdrol krijgen in hun eigen show.

12 Rode loper

Tijdens haar tijd als hoofdrol in That '70s Show, is het veilig om te zeggen dat Laura Prepon verschillende keren optrad op rode loper-evenementen. Dit veel recentere beeld van Laura die voor de media loopt bij de 67e Emmy's is echter duidelijk anders. Met een combinatie van jurk en make-up die laat zien hoe volwassen ze is geworden, stra alt Laura kracht uit op deze foto.

11 Oranje is het nieuwe zwart

Hoewel we denken dat Laura Prepon haar That '70s Show genuanceerd heeft geacteerd, lijdt het geen twijfel dat haar Orange Is the New Black-personage veel gecompliceerder is. Hier gezien in karakter als Alex Vause van OITNB, het feit dat Prepon dat personage zo effectief tot leven bracht, zegt hoeveel ze is verbeterd als acteur.

10 In de natuur

Natuurlijk lijkt het veilig om aan te nemen dat Laura Prepns leven lang de tijd heeft genomen om van tijd tot tijd te genieten van de schoonheid van de natuur. Maar het feit dat Laura deze foto van zichzelf op Twitter plaatste naast de tekst “Dit jaar wil ik hier echt meer van doen! Het voelt altijd zo goed om in de natuur te zijn.” spreekt tot haar volwassen wordende prioriteiten in het leven.

9 Vidcon

Voor degenen onder jullie die nog nooit van Vidcon hebben gehoord, het is een jaarlijks evenement dat de beste makers van YouTube-inhoud samenbrengt. Met dat in gedachten lijkt het misschien verrassend dat een acteur als Laura Prepon op Vidcon verscheen en op de foto ging met de twee oprichters van het evenement. In tegenstelling tot veel van haar acteergenoten heeft Laura onze nieuwe digitale wereld omarmd met haar eigen YouTube-kanaal, dat op dit moment meer dan 181.000 abonnees heeft.

8 Het meisje in de trein

Voor het eerst in staat om bekendheid te verwerven na de première van That '70s Show in 1998, heeft Laura Prepon bijna haar hele volwassen leven een openbaar profiel gehad. Gedurende het grootste deel van haar carrière is Laura echter niet beroemd genoeg geweest om te verwachten dat ze het scherm zou delen met grote filmsterren. Dat is zeker veranderd, zoals blijkt uit deze opname van Laura uit The Girl on the Train, een film waarin ze samen speelde met de geweldige Emily Blunt.

7 Kooksegment

Eerder in deze lijst hebben we gekeken naar het feit dat Laura Prepon onlangs een kookboek heeft geschreven en uitgebracht. Dat is natuurlijk een indrukwekkende prestatie, maar een boek schrijven zonder nieuwsgierige blikken van het publiek is heel wat anders dan omgaan met de stress van het deelnemen aan een kooksegment. Gelukkig voor Laura, toen ze haar kookkunsten op Live with Kelly and Ryan liet zien, ging het heel goed.

6 Reünie

Toen That '70s Show in 2006 eindigde, betekende dit het einde van een tijdperk voor zowel de fans van de show als de cast die de show tot leven hebben gebracht. Niet langer wekelijks in elkaars leven, het moet voor de meeste sterren van die sitcom cool zijn geweest om zich in 2016 te herenigen op de set van The Ranch. Dat gezegd hebbende, dit beeld van hen allemaal samen laat zien hoeveel ze allemaal hebben door de jaren heen veranderd, waaronder Laura Prepon.

5 Geweldige cast

Eerder in deze lijst hebben we het gehad over Laura Prepon's tijd als een van de sterren van Orange Is the New Black en haar geweldige werk in de rol. Maar als je dit beeld van Laura naast de geweldige cast van die show ziet, bewijst het dat ze tegenwoordig tot een groep ongelooflijk getalenteerde vrouwen behoort.

4 Moederschap

Gezien het feit dat Laura Prepon's That '70s Show-personage vaak een onverantwoordelijke jonge volwassene was, is het een hele omschakeling om je de persoon voor te stellen die haar als ouder tot leven heeft gebracht. Desondanks is Laura de afgelopen jaren niet alleen moeder geworden, maar heeft ze nu ook twee kinderen die zij en haar man opvoeden.

3 Regie

Het is duidelijk dat Laura Prepon op dit punt in haar leven een volleerd acteur is en heeft een lange lijst met personages gespeeld op zowel het grote als het kleine scherm. Bovendien stelde haar tijd in Orange Is the New Black haar in staat om een nieuwe rol te proberen, regisseren. Hier te zien in haar rol als regisseur van drie OITNB-afleveringen, ziet Prepon eruit alsof ze precies weet wat ze doet.

2 Anderen helpen

Voor de meeste ouders is zorgen maken dat je het beste doet voor je kind een natuurlijke, maar soms overweldigende zaak. Als zodanig kan het erg nuttig zijn om met andere ouders te praten en hun advies in te winnen. Gelukkig voor ouders die niet met mensen in hun echte leven willen praten, kunnen ze zich altijd wenden tot het ouderschapsboek van Laura Prepon voor haar wijsheid over dit onderwerp.

1 In vrede

Zoals we allemaal weten, is er geen manier om echt te weten wat er in hun hoofd omgaat als je naar een foto van iemand kijkt. Maar als we kijken naar deze foto van Laura Prepon die schijnbaar op een terras rondhangt, kunnen we het niet helpen, maar het gevoel hebben dat ze er helemaal vrede mee heeft. Als je het ons vraagt, zou dat het uiteindelijke doel voor ons allemaal moeten zijn.

Aanbevolen: