20 foto's die laten zien hoeveel Courteney Cox is veranderd sinds het einde van vrienden

Inhoudsopgave:

20 foto's die laten zien hoeveel Courteney Cox is veranderd sinds het einde van vrienden
20 foto's die laten zien hoeveel Courteney Cox is veranderd sinds het einde van vrienden
Anonim

Friends is een van de meest populaire sitcoms aller tijden. Alle personages zijn iconen van de popcultuur geworden. Monica Geller stond bekend als de moeder van de groep en had een schattige romance met Chandler.

Monica is zeker een iconische rol voor Courteney Cox, maar het is niet het enige dat ze ooit heeft gedaan. Hoewel haar uiterlijk behoorlijk is veranderd en de aandacht heeft getrokken in Hollywood-tabloids, is het niet alles dat anders is in haar post-Friends-leven. Sinds de show eindigde, heeft ze andere acteerbanen gehad, een gezin grootgebracht en zelfs haar hand geprobeerd te regisseren.

Hier zijn 20 foto's die laten zien hoeveel Courteney Cox is veranderd sinds het einde van vrienden.

20 Een beetje ouder

Vrienden eindigden meer dan vijftien jaar geleden, dus de meest opvallende verandering bij alle castleden is hun leeftijd. Courteney Cox was 30 toen ze Monica Geller voor het eerst speelde, en 40 toen de show eindigde. Nu is ze 55.

Hoewel ze een beetje ouder is dan toen ze in de sitcom speelde, heeft ze veel moeite gedaan om veroudering te voorkomen als reactie op de druk van de industrie.

19 Monica en Rachel

Monica en Rachel hebben een van de meest bewonderenswaardige vriendschappen in de geschiedenis van de sitcom. In het echte leven zijn Courteney Cox en Jennifer Aniston ook hele goede vrienden.

Fans zijn gek op foto's van de twee die tegenwoordig herenigd zijn. Hoewel de twee er wat ouder uitzien, zijn ze na al die jaren nog steeds hecht.

18 Moederschap

Courteney Cox's dochter werd geboren in hetzelfde jaar dat Friends eindigde, dus het moederschap is een grote verandering voor haar in het afgelopen decennium. Coco Arquette is nu 15 jaar oud.

Hoewel ze niet langer getrouwd is met de vader van haar dochter, David Arquette, is ze nog steeds hecht met hun kind. Een recente selfie die Cox met Coco plaatste, had fans enthousiast over hoe vergelijkbaar het paar eruitziet.

17 Phoebe en Monica

Phoebe en Monica zijn nog steeds vrienden, ook al is het jaren geleden dat we ze in de show zagen. Courteney Cox en Lisa Kudrow hangen nogal wat rond.

In de loop der jaren hebben ze elke keer dat ze herenigd selfies met elkaar gedeeld. Hoewel ze ouder zijn geworden op de foto's, is de vriendschap net zo sterk.

16 Liefdesleven

Tijdens Friends trouwde Courteney Cox met haar ex-man David Arquette. Ze waren samen tijdens de duur van de sitcom en bleven samen tot hun scheiding in 2013.

Sindsdien is haar liefdesleven behoorlijk veranderd. Nu is ze aan het daten met muzikant Johnny McDaid. Het paar is sinds 2014 aan en uit samen.

15 Vier Ogen

Monica droeg nooit een bril op Friends, maar dat kan niet gezegd worden van Courteney Cox. Ze is vaker gezien met haar bril op sterkte, vooral de laatste jaren.

Vermoedelijk had ze zo slecht zicht tijdens haar tijd op de show dat ze haar vrouwelijke co-sterren niet eens uit elkaar kon houden. Nu draagt ze nogal een bril.

14 Monica en Chandler

Terwijl Rachel en Ross veel aandacht krijgen van Friends-fans, zijn Monica en Chandler ook een geliefd koppel in de show.

Courteney Cox en Matthew Perry plaatsten samen een selfie en fans waren zo opgewonden om het paar weer samen te zien. Het laat kijkers zien hoe Monica en Chandler eruit zouden zien als de show vandaag nog steeds door was.

13 Waar is Monica?

Sinds Friends is de show steeds populairder geworden en is er een heleboel merchandise in de buurt. Courteney zelf is gezien met een of twee t-shirts.

Ze is duidelijk verdrietig dat dit shirt is gescheurd waar het gezicht van haar personage is. Het lijkt erop dat ze na al die jaren nog steeds Monica verdedigt.

12 Mini-reünie

Phoebe, Monica en Rachel hangen tot op de dag van vandaag samen. Er zijn veel reünies geweest, waaronder Lisa Kudrow, Courteney Cox en Jennifer Aniston.

Alle drie de acteurs zien er ouder uit, wat logisch is aangezien het meer dan vijftien jaar geleden is dat de show eindigde, maar ze hebben nog steeds plezier samen, zelfs nu.

11 Poseren voor de camera

Courteney modelleerde veel toen ze jonger was. Ze begon eigenlijk als een model in haar tienerjaren voordat ze acteerde en ze werd als mooi beschouwd tijdens haar tijd op Friends. Ze poseert vandaag nog steeds voor de camera.

Ze laat zien hoe ze het moet doen op deze foto van een shoot die ze deed tijdens haar tijd op Cougar Town.

10 Veel operaties

Tegenwoordig, als mensen over Courteney praten, is de kans groot dat haar plastische chirurgie ter sprake komt.

Ze kwam naar buiten en zei dat ze spijt had van bepaalde schoonheidskeuzes die ze maakte toen ze probeerde de druk die de industrie op ouder wordende vrouwen uitoefent bij te houden. Hoewel ze weet dat sommige van haar uiterlijk drastisch was, heeft ze er ook een hekel aan hoe gemeen mensen zijn geweest toen ze haar beoordeelden op haar uiterlijk.

9 Cast Reunion

Het komt zelden voor dat de cast van Friends een reüniefoto plaatst. Sommige castleden zijn in de loop der jaren terughoudender geweest om zich bij de show aan te sluiten, dus als ze zich herenigen, raken fans opgewonden.

Op deze foto is elk origineel castlid uit de vriendengroep aanwezig, behalve Matthew Perry. Hoewel ze allemaal wat ouder zijn, zien ze er nog steeds uit als de cast die fans kennen en waarderen.

8 Op Ellen

Als iemand de oude Friends-cast weer bij elkaar kan krijgen, is het Ellen Degeneres. Ze praatte met Courteney Cox en Lisa Kudrow op de Central Perk-set.

Het hele gebeuren was een verrassing voor Courteney. Ze had geen idee dat haar oude tegenspeler er zou zijn. Ze citeerden zelfs hun eigen Friends-personages, waarmee ze laten zien hoe lang het geleden is dat ze nog steeds Phoebe en Monica in zich hebben.

7 Joey en Monica

Monica en Joey hadden een paar jaar geleden hun eigen mini-reünie. Matt LeBlanc en Courteney Cox presenteerden samen op de 2016 WGA Awards.

LeBlanc's haar is wat grijzer en Cox droeg een bril, maar beide acteurs zagen er prachtig uit en lieten zien dat er niet veel veranderd is met Joey en Monica, behalve hun leeftijd.

6 Cougar Town

Courteney Cox's meest succesvolle project na Friends was de show Cougar Town. Het liep van 2009 tot 2015.

Ze speelde het personage Jules Cobb, een onlangs gescheiden vrouw in Florida die haar leven opnieuw moest uitzoeken toen ze in de veertig was. hoewel ze heel anders was dan Monica, hield de acteur van haar tijd in de show.

5 Vuil

Hoewel het niet zo goed deed toen het aan was, speelde Courteney Cox voor een korte tijd in een show genaamd Dirt.

Ze speelde Lucy Spiller, de regisseur van een roddelblad. De productie werd praktisch stilgelegd voordat de show zelfs maar begon. Het is een van de mislukte projecten die ze probeerde na Friends.

4 Schreeuw 4

Toen Courteney Cox jonger was, speelde ze in de originele Scream-film. Sinds haar tijd bij Friends heeft ze veel verschillende rollen gehad, waaronder haar rol als Gale in Scream 4.

Natuurlijk, ze is veel veranderd sinds Friends, maar ze had haar horrorfilmdagen nog niet helemaal achter zich gelaten.

3 Regisseurdebuut

Niet veel Friends-fans weten dat Courteney Cox meer doet dan alleen acteren. Ze heeft eerder als regisseur aan de andere kant van de camera gestaan.

Haar regiedebuut was voor de film Just Before I Go, een dramedy over een man die teruggaat naar de stad waar hij opgroeide voordat hij zijn leven opgeeft.

2 Tik Tok Star

Courteney Cox verscheen onlangs op Tik Tok en werd overal op internet gedeeld. Ze danste met haar dochter Coco in een grappige video.

Ze is 55 en haar dochter is 15, maar mensen waren onder de indruk van hoe goed ze Coco bijhield. Het leidde zelfs tot veel verwijzingen naar "The Routine", de gecoördineerde dans die haar personage Monica deed met Ross op Friends.

1 Op de rode loper

Gedurende haar jaren van roem heeft Courteney Cox haar behoorlijk wat rode lopers gelopen. Ze is er op dit moment een expert in.

Zelfs nu vermoordt ze het met haar uiterlijk en poses. Ze ging naar de première van Jennifer Aniston's film Dumplin', wat bewijst dat ze er altijd is voor haar Friends-collega's, zelfs nu.

Aanbevolen: