20 foto's die laten zien hoeveel Blake Lively is veranderd sinds Sisterhood Of The Traveling Pants

Inhoudsopgave:

20 foto's die laten zien hoeveel Blake Lively is veranderd sinds Sisterhood Of The Traveling Pants
20 foto's die laten zien hoeveel Blake Lively is veranderd sinds Sisterhood Of The Traveling Pants
Anonim

De lijst van vandaag gaat helemaal over actrice Blake Lively en haar transformatie door de jaren heen. Blake, geboren en getogen in Los Angeles, Californië, begon haar carrière als Bridget in de tienerfilm The Sisterhood of the Traveling Pants uit 2005. In 2007 greep de actrice een van de hoofdrollen in het iconische tienerdrama Gossip Girl, waarin ze Serena van der Woodsen speelde - een van de meest modieuze televisiepersonages ooit! Na het afronden van Gossip Girl in 2012 ging Blake verder met de hoofdrol in populaire films zoals het tijdperk van Adaline of Adeline en A Simple Favor.

In 2010 ontmoette Blake haar man Ryan Reynolds op de set van Green Lantern, en eerlijk gezegd, de rest is geschiedenis! Als je blijft scrollen, zul je zien hoeveel (of weinig) Blake in de loop der jaren is veranderd, maar één ding is zeker: de actrice heeft en zal er altijd prachtig uitzien!

Ok, hier zijn ze dan - 20 foto's die laten zien hoeveel Blake Lively is veranderd sinds The Sisterhood of the Traveling Pants !

20 Laten we beginnen met Blake Lively in Sisterhood Of The Travelling Pants

Om onze lijst af te trappen, hebben we besloten om deze foto van Blake Lively te gebruiken in de eerste The Sisterhood of the Traveling Pants-film. De film werd uitgebracht in 2005 toen Blake nog maar 17 jaar oud was en zoals je kunt zien - de actrice is het grootste deel van haar carrière trouw gebleven aan haar lange blonde lokken!

19 Hier is ze met haar co-sterren bij de filmpremière in 2005

Op de foto hierboven zie je Blake bij de première van de eerste film The Sisterhood of the Traveling Pants, samen met haar co-sterren Amber Tamblyn, America Ferrera en Alexis Bledel. Alleen al door naar hun rode loperjurken te kijken, kun je zeker zien dat dit een première in het begin van de jaren 2000 was!

18 En dit is Blake bij de Teen Choice Awards 2005

Hoe schattig is deze foto van een tiener Blake levendig tijdens de Teen Choice Awards 2005? De jonge actrice droeg een leuke gele mini om zich aan te kleden en losse golven en eerlijk gezegd - we voelen helemaal die Californische meisjesstrandvibes! Ja, Blake is geboren in Los Angeles, dus we zijn niet verrast!

17 In 2006 woonde Blake de Hollywood Life's Breakthrough of the Year Awards bij met Justin Long

De volgende op onze lijst is deze foto van Blake Lively bij de Hollywood Life's Breakthrough Of The Year Awards. In 2006 ging Blake met de Breakthrough Award naar huis voor de film Accepted, terwijl haar co-ster Justin Long naar huis ging met de award voor Breakthrough Comic Actor!

16 En in 2007 ging Gossip Girl in première en veranderde Blake's leven volledig

2007 was verreweg een van de belangrijkste jaren van Blake Lively's carrière, aangezien het het jaar was waarin de iconische tienertelevisieshow Gossip Gir l in première ging. Daarin portretteerde Blake Serena van der Woodsen - een lange, blonde en rijke tiener uit de Upper East Side van Manhattan!

15 Hier is ze met haar co-ster Leighton Meester

Naast Blake was Leighton Meester een van de andere vrouwelijke actrices die een hoofdrol speelde in de show. Blake en Leighton's vertolking van Serena van der Woodsen en Blair Waldorf werd zo iconisch dat ze nog steeds onmiddellijk in ons opkomen als we denken aan beste vrienden op het scherm!

14 En in 2008 was ze aan het daten met acteur en co-ster Penn Badgley

Toen Gossip Girl een wereldwijde hit werd, begon Blake Lively te daten met haar co-ster Pen Badgley die Dan Humphrey speelde in de show. In die tijd werden de twee vaak samen door New York gespot en hoewel hun relatie niet al te lang duurde, slaagden ze erin vrienden te blijven en samen de show te blijven opnemen!

13 Hetzelfde jaar werd Sisterhood Of The Traveling Pants 2 uitgebracht

In 2008 werd Blake herenigd met haar zusters van Sisterhood of the Traveling Pants bij de première van het vervolg van de eerste film. Zoals je kunt zien - Blake, Amber, America en Alexis zagen er nog steeds absoluut fantastisch uit en we kunnen niet anders dan opmerken dat Blake opnieuw voor een feloranje jurk ging!

12 In 2009 danste Blake 's avonds laat met Jimmy Fallon

Laten we verder gaan naar 2009 toen Blake Lively een gastrol was op Late Night met Jimmy Fallon. Zoals je op de foto hierboven kunt zien, hadden de actrice en de hos veel plezier en op een gegeven moment waren er zelfs twee aan het dansen voor het publiek!

11 Hier is Blake die een prijs in ontvangst neemt met Ryan Reynolds, en nee - ze waren nog niet aan het daten

De volgende op onze lijst is deze foto uit 2010 van Blake Lively en Ryan Reynolds die een prijs in ontvangst nemen tijdens Spike TV's Scream 2010 en nee - ze waren nog niet aan het daten. Maar zelfs toen waren er veel fans die ze stuurden en we kunnen helemaal begrijpen waarom - de twee zien er prachtig uit samen!

10 Blake zag eruit als een echte zeemeermin tijdens het TIME 100 Gala van 2011

Zoals we al zeiden, bleef Blake vrijwel haar hele carrière trouw aan haar blonde lokken - behalve in 2011 toen de actrice een korte tijd rood werd. Zoals je kunt zien, stond rood haar zeker bij haar en met deze groenblauwe jurk zag de actrice er zeker uit als een zeemeermin!

9 En in 2012 - na 6 seizoenen - pakte ze Gossip Girl in

2012 was een heel verdrietig jaar voor alle Gossip Girl-fans over de hele wereld, want de tienershow eindigde na zes seizoenen vol drama. Dit betekende ook dat Blake Lively een veel grotere kans had om in films te spelen, omdat ze geen verplichtingen meer had voor een show!

8 Hier is Blake met Ryan Reynolds aan het begin van hun relatie

In het afgelopen decennium zijn Blake Lively en Ryan Reynolds zeker een van de machtigste koppels van Hollywood geworden. De twee acteurs werden in 2010 gecast als de hoofdrollen in Green Lantern, maar pas in 2011 begonnen we de twee samen in het openbaar te spotten!

7 Hier herstellen ze ons geloof in ware liefde op het Met Gala van 2014

Hoe verbluffend is deze foto van Blake Lively en Ryan Reynolds op het Met Gala 2014? De twee - die in 2012 trouwden en al snel een van Hollywood's populairste koppels werden - wisten zeker iedereen te verbazen met hun genegenheid-gevulde uiterlijk en eerlijk gezegd - ze lieten ons geloven in ware liefde!

Gerelateerd: 20 vragen die fans zouden willen stellen aan Blake Lively en Ryan Reynolds

6 En tegen het einde van het jaar was Blake erg zwanger

In 2014 werd Blake Lively zwanger en je kunt er zeker van zijn dat de actrice ons enkele van de beste zwangerschapslooks heeft gegeven die we ooit hebben gezien! Blake is zeker een van die beroemdheden die heel dapper rocken en in het oog springende mode ziet er goed zwanger uit en daarom zijn we absoluut dol op de actrice!

5 In 2016 verraste Blake ons op het filmfestival van Cannes

Over geweldige en in het oog springende mode gesproken - hier is Blake Lively in 2016 die ons de ultieme blauwe godin-looks serveert op het jaarlijkse filmfestival van Cannes. Dit is zeker geen kleur die we celebs vaak op de rode loper zien dragen, maar Blake Lively heeft het moeiteloos voor elkaar gekregen!

4 Waarna baby nummer 2 onderweg was

In 2016 - twee jaar na haar eerste zwangerschap - was Blake zwanger van baby nummer twee en opnieuw konden we niet stoppen met kijken naar al haar zwangerschapslooks. Eerlijk gezegd, deze jurk die ze in New York zag dragen, is zo ingewikkeld en mooi dat we niet kunnen stoppen hem te bewonderen!

3 En hier is een gelukkig gezin tijdens Ryan's Hollywood Walk Of Fame-ceremonie

Hoe mooi is deze foto van Ryan Reynolds en Blake Lively met hun twee dochters tijdens Ryan's Walk of Fame-ceremonie? De Hollywood-ster ontving zijn ster op de Hollywood Walk of Fame in 2016 en je kunt er zeker van zijn dat zijn vrouw en twee dochters er waren om hem met trots te steunen!

2 Vorig jaar was baby nummer 3 onderweg

In 2019 kondigde Blake Lively aan dat ze baby nummer drie verwachtte toen zij en haar babykontje opdook bij de première van Pokémon Detective Pikachu in deze prachtige gele jurk. In de zomer verwelkomden Blake en Ryan hun derde kind ter wereld en eerlijk gezegd - we willen niet dat ze ooit stoppen met het maken van baby's!

1 Maar het hebben van drie kinderen houdt Blake niet tegen - Hier is de ster bij de première van haar nieuwste film The Rhythm Section

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om deze foto te gebruiken van Blake Lively die ons old school diva-looks serveert bij de première van haar nieuwste film The Rhythm Section. In 2020 ziet Blake er net zo mooi uit als altijd en het hebben van drie kinderen vertraagt de actrice zeker niet!

Aanbevolen: