20 foto's die laten zien hoeveel Yasmine Bleeth is veranderd sinds Baywatch

Inhoudsopgave:

20 foto's die laten zien hoeveel Yasmine Bleeth is veranderd sinds Baywatch
20 foto's die laten zien hoeveel Yasmine Bleeth is veranderd sinds Baywatch
Anonim

De altijd prachtige Yasmine Amanda Bleeth verwierf bekendheid door haar terugkerende rol als Caroline Holden in de show Baywatch. Ze speelde een vastberaden en koppig tienermeisje. Bleeth trad toe tot de show in seizoen vier en duurde tot en met seizoen 8, totdat ze werd ontslagen vanwege haar drugsverslaving. Ze besloot toen haar leven een andere wending te geven en naar een afkickkliniek te gaan.

Terwijl ze in 2000 in de revalidatiekliniek was, ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot Paul Cerrito, die destijds eigenaar was van een stripclub. Het kon Yasmine niet schelen dat ze allebei in hun eerste jaar van nuchterheid waren, ze werd verliefd en ze trouwden in 2002. Ze nam nog een paar acteerrollen op zich voordat ze haar acteercarrière in 2003 stopte.

Bleeth was tot voor kort uit de schijnwerpers gestapt, toen ze werd opgemerkt door paparazzi in Hollywood. Yasmine, nu 51, is en blijft een prachtige vrouw, ondanks haar recente gewichtstoename. Hier zijn 20 foto's die laten zien hoeveel ze is veranderd sinds haar Baywatch-dagen:

20 Honkbalfilmpremière in 1998

Honkbal première Yasmine Bleeth1
Honkbal première Yasmine Bleeth1

Baywatch-producent Doug Schwartz zei dat ze Bleeth moesten laten gaan omdat ze moeilijk was om mee te werken vanwege haar drugsprobleem. Dit tastte echt haar reputatie aan en andere producers voelden zich niet op hun gemak bij het werken met haar. Gelukkig was ze al bezig met een hoofdrol in de film BASEketball. Hier zag ze er prachtig uit tijdens het bijwonen van de première.

19 Posters maken

Je zou nooit kunnen zeggen dat Bleeth destijds worstelde met een drugsverslaving. Hier zag ze er geweldig uit in de bijpassende crop top en satijnen broek. Ze was bezig met een fotoshoot voor een van haar posters. Volgens ijverig begon Yasmin op zesjarige leeftijd met modellenwerk voor de cosmetische reclamecampagne Max Factor, samen met model Cristina Ferrare.

18 Red Carpet Ready

Op deze foto wilde Bleeth bewijzen dat je nog steeds een broek kunt dragen op de rode loper en er goed uit kunt zien. Volgens gettyimages was ze aanwezig bij de 2e jaarlijkse Saks 5th Avenue Project A. L. S benefiet in Hollywood. Ze wiegde ook een eenvoudig en steil kapsel, iets dat anders was dan haar gebruikelijke gekrulde donkerbruine haar.

17 Life After Baywatch

Na Baywatch kreeg Bleeth een paar acteerrollen, zowel in films als op televisie. Ze speelde in de soapserie Titans uit 2000 en de films Goodbye Casanova en Hidden War zoals wiki-rapporten. Hier pauzeerde ze met haar Titan co-sterren Casper Van Dien en John Barrowman. Ze slaat haar pauzes altijd op als een model, iets wat ze waarschijnlijk heeft gekregen van haar moeder Carina Bleeth, die ook model was.

16 Altijd camera gereed

Bleeth zag er chic uit in deze beige sweatertop, ze moest een korte theepauze nemen om te pauzeren voor de camera. Volgens legitiem trok ze tijdens haar televisiecarrière de aandacht van een van de meest iconische modefotografen, Francesco Scavullo, waar ze te zien was in zijn boek, Scavullo Women.

15 NBC Party

Bleeth zag er prachtig uit toen ze in 2002 een NBC-feest bijwoonde voor de Television Critics Association. Dankzij het succes van haar rol in Baywatch kon ze een succesvolle modellencarrière beginnen. Ze werd gekroond tot een van de heetste vrouwen in Hollywood, modelleerde voor verschillende merken en bracht zelfs haar eigen lijn zwemkleding uit, zoals meaww meldt.

14 Op aanvraag

Bleeth's Baywatch-rol bracht haar zoveel aandacht; ze stond op de lijst van '50 mooiste mensen' van het tijdschrift People. en op de FHM Magazine-lijst van "100 meest sexy vrouwen ter wereld" van 1995 tot 2001. Elke fotograaf wilde met haar samenwerken als filmindustriedigestverslagen. Iedereen die op zoek was naar een model, zij was de go-to lady.

13 Problemen met de wet

Bleeth worstelde nog steeds met haar drugsverslaving. Helaas haalde de wet haar in en werden zij en haar toekomstige echtgenoot gearresteerd voor het bezit van drugs in hun auto. Hier pleitte ze schuldig aan de misdaad en kreeg ze een straf van twee jaar voorwaardelijk en 100 uur taakstraf, zoals apanews meldt.

12 Haar trouwdag

Bleeth ontmoette haar man, Paul Cerrito, terwijl ze herstellende was van haar cocaïneverslaving. De twee werden verliefd, hoewel mensen haar bekritiseerden omdat ze met iemand uitging die ook op zijn nuchtere reis was, zoals Hollywooddaddy meldt. Ze trouwden in augustus 2002 tijdens een chique ceremonie die werd bijgewoond door alleen goede vrienden en familie. Ze zijn tot op heden nog steeds getrouwd.

11 Baywatch Reunion

Terwijl ze nog steeds aan de voorwaarden van haar proeftijd voldeed en nuchter bleef, besloot de Baywatch-producer Douglas Schwartz Bleeth opnieuw te casten in hun reüniefilm Baywatch: Hawaiian Wedding uit 2003. De film herenigde veel van de hoofdrolspelers twee jaar na het afronden van het laatste seizoen van de show, zoals WordPress meldt.

10 Het pauzeren gaat door

Bleeth begon met modelleren lang voor haar acteercarrière, maar het werd succesvoller na haar Baywatch-rol. Volgens ijverig begon haar fotogenieke karakter al toen ze een baby was. Ze was net 10 maanden toen ze haar eerste tv-commercial deed voor de babyshampoo van Johnson en Johnson en het bleek geweldig. Hier zag ze er prachtig uit terwijl ze moeiteloos pauzeerde.

9 Game Over 2003

Deze foto is gemaakt toen Bleeth even pauzeerde voor een omslagfoto voor een film waarin ze speelde, genaamd Game Over. De film bevat origineel beeldmateriaal en beeldmateriaal dat voor verschillende videogames is gemaakt in verschillende digitale afbeeldingen als wiki-rapporten. Omdat sommige beelden jaren eerder werden gefilmd, waren sommige delen van de film van slechte kwaliteit. Gelukkig was Yasmine er om de dag te redden met haar geweldige omslagfoto.

8 Terug van de hel van mijn drugs

Na een tijdje nuchter te zijn gebleven, besloot Bleeth te schrijven over haar rotsachtige pad naar herstel. Ze schreef in april 2003 een artikel met de titel Back From My Drugs Hell for Glamour magazine. Volgens hollywooddaddy vertelde ze in het artikel hoe ze in elkaar zakte tijdens een fotoshoot vanwege drugs.

7 Liefde vieren

Hier gloeide Bleeth toen zij en haar man naar buiten stapten om de liefde te vieren. Volgens alamy waren de twee gekleed om indruk te maken om Valentijnsdag en de verloving van Carmen Electra en Dave Navarro in 2003 te vieren (de twee zijn niet langer samen). Zoals je kunt zien, was Bleeth niet langer dat kleine model, ze was een paar kilo aangekomen, waarschijnlijk vanwege haar nuchterheid en ze zag er geweldig uit.

6 Step away from the spotlight

Vanaf 2003, toen ze stopte met acteren, stapte Yasmine uit de schijnwerpers. Ze stopte met modellenwerk en maakte zelfs haar gewone posters. We veronderstellen dat ze vanwege haar juridische problemen een laag profiel wilde houden. In januari 2004 had ze de voorwaarden van haar proeftijd voltooid en was haar strafblad gewist, zoals wiki aangeeft.

5 Melkreclame

In 2010 besloot Bleeth terug te gaan naar haar badpakdagen en een melkadvertentie te maken waarin ze pauzeerde met een melksnor. Fans beschuldigden haar van het letterlijk melken van haar roem als voormalige schoonheid van Baywatch, maar ze zag er nog steeds geweldig uit. Tegen die tijd was ze 41 en terug naar haar tengere lichaam als dagelijkse berichten.

4 Terug naar acteren

In 2012 kondigden Fleur De Lis Filmstudio's Bleeth aan als een van de castleden voor de aankomende horrorthriller Beautiful Evil. Ze speelde een mooie barones die een moordlustig monster bleek te zijn zoals imdb meldt. De film werd uitgebracht in 2014. Sindsdien heeft Bleeth geen andere acteerrollen op zich genomen.

3 Haar nieuwe strandoutfit

De curvy brunette werd voor het eerst in jaren gespot op het strand van Californië. Ze had haar gloeiend hete bodysuit ingeruild voor een wijde broek. Volgens Dailymail was ze volledig gekleed terwijl ze haar man toejuichte die deelnam aan de 55e jaarlijkse nieuwjaarsdip. Ze liep af en toe om haar tenen in het water te dopen, maar kwam er nooit in.

2 Op pad

De voormalige Baywatch-babe zag er onherkenbaar uit op deze foto. Hier liepen zij en haar man in Californië terwijl hij een polsspalk zag. Volgens Dailymail klaagde haar man Disney aan nadat hij zichzelf zou hebben verwond door over apparatuur te struikelen terwijl ze een show in hun huis filmden. Hij zou zijn rug blijvend hebben geblesseerd en wilde compensatie.

1 Haar hond uitlaten, 2020

Jaren nadat ze afscheid had genomen van Hollywood, werd Bleeth onlangs gespot tijdens het uitlaten van haar hond in Los Angeles. Ze behield een casual look zonder make-up, een zwart sweatshirt met capuchon en een felblauwe jurk. Ook al is ze flink aangekomen, ze lijkt gelukkig en tevreden, zoals de zon aangeeft. Ze glimlachte zelfs toen ze de paparazzi zag.

Aanbevolen: