Andy Cohen liet spoilers vallen voor het nieuwe seizoen van 'RHOBH

Inhoudsopgave:

Andy Cohen liet spoilers vallen voor het nieuwe seizoen van 'RHOBH
Andy Cohen liet spoilers vallen voor het nieuwe seizoen van 'RHOBH
Anonim

Hoewel de cast van The Real Housewives van Beverly Hills vorig seizoen een boot vol drama had, is het moeilijk voor te stellen dat er nog meer zou kunnen zijn. Nu alle cast van seizoen twaalf terug is, zijn fans enthousiast om te zien wat er gebeurt. Zelfs Andy Cohen, de uitvoerend producent van de franchise, was zo opgewonden dat hij iets over de première verpestte.

Het drama van vorig seizoen

Vorig seizoen zagen fans Erika Jayne haar tumultueuze echtscheiding en juridische problemen doormaken en dat was alles waar de cast over kon praten. Erika Jayne had het in seizoen twaalf moeilijk met castmate Sutton Stracke. Hun drama leidde er zelfs toe dat Jayne Stracke bedreigde. Er werd zelfs gemeld dat Stracke beveiliging had ingehuurd vanwege de bedreigingen die ze gedurende het seizoen van Jayne ontving.

Stracke had ook drama met andere castmates. Net als Erika. Stracke en nieuwe huisvrouw Crystal Minkoff konden het in het begin van het seizoen niet zo goed met elkaar vinden. Maar nu noemt Stracke haar 'vete' met Minkoff een 'enorme spijt'. Dus terwijl ze verder zijn gegaan met hun drama, is het vrij onduidelijk of Erika met Stracke spreekt of niet.

Het hele seizoen zagen fans Erika het met bijna iedereen uithalen, inclusief cast-mate Garcelle Beauvais. Fans dachten dat het kwam omdat Beauvais een van de twee huisvrouwen was die de moeilijke vragen over haar juridische problemen stelden. Garcelle en Dorit Kemsley hadden het uit toen Kemsley Garcelle een pestkop noemde, en het is niet bekend of de twee seizoen twaalf als vrienden ingaan.

Garcelle en Lisa Rinna zijn al heel lang vrienden, maar sinds de show zijn ze af en aan geweest. Dat speelde een rol in het seizoen en de twee lijken niet op dezelfde pagina te blijven. In het seizoen ontmoetten twaalf fans Kathy Hilton, de zus van huisvrouw Kyle Richards, die al heel lang een favoriet bij de fans werd.

Ze was in staat om uit het drama te blijven en de groep bij elkaar te brengen wanneer dat nodig was. Ze zorgde ook altijd voor humor voor de groep en voor de fans. Toch zijn fans benieuwd of al dit drama doorgaat naar seizoen dertien.

Het nieuwe seizoen van RHOBH zal niet teleurstellen

Andy Cohen, de uitvoerend producent van The Real Housewives of Beverly Hills, gaf zijn mening over het nieuwe seizoen. In zijn show Watch What Happens Live vertelde hij fans precies wat ze wilden horen. Hij zei: "Er komt een grote première van Beverly Hills aan. Oh, ik denk dat ik niets moet zeggen." Toen zei ik "de beste première van Beverly Hills, de beste eerste aflevering van Beverly Hills, die ik heb gezien, dacht ik."

Er gebeuren veel dingen in dit seizoen. Erika Jayne is ontslagen uit haar fraudezaak tegen ex-man Tom Girardi, wat zeker een hot topic van het seizoen zal zijn. Voor de reünie van seizoen twaalf werd onthuld dat Erika met niemand van de cast spreekt behalve Lisa Rinna. Fans kunnen ervan uitgaan dat dit seizoen ook ingaat op het drama dat ze had met de castmates tijdens haar juridische gevechten.

Er zal een gloednieuwe huisvrouw zijn, Sanela Diana Jenkins, een moeder van twee kinderen die miljoenenbedrijven heeft. Kathy Hilton komt terug als fulltime huisvrouw. Fans zijn daar enthousiast over. Samen met Sheree Zampino die voor het nieuwe seizoen als vriend van de huisvrouwen verschijnt. Met bekende en nieuwe gezichten is het zeker dat drama op de een of andere manier zal opduiken.

Een groot moment dat dit seizoen zeker in de spotlights zal staan

Dorit Kemsley moest bijna de show verlaten vanwege een zeer persoonlijke reden. In haar huis werd ingebroken en beroofd. Dorit was alleen in haar huis terwijl haar kinderen sliepen toen de inbraak plaatsvond. Ze werd onder schot gehouden terwijl ze smeekte om haar leven. Na zo'n traumatische gebeurtenis ging ze meteen weer filmen, maar gelukkig kwamen Dorit en haar twee kinderen er veilig uit. Het is niet bekend hoeveel geld er is gestolen, maar de emotionele littekens zullen waarschijnlijk blijvend zijn, wat betekent dat Dorit het komende seizoen emotioneel op haar castmates kan leunen.

Met alle bekende gezichten van de huisvrouwen van vorig seizoen en de twee nieuwe leden, bevestigde Cohen dat het een goede zal worden. Kyle Richards zei dat het niet zal teleurstellen als het gaat om het drama. Er is geen exacte releasedatum, maar fans kunnen binnenkort dit jaar seizoen twaalf op Bravo bekijken.

Aanbevolen: