Hier is hoe Michael Fassbender 40 lbs liet vallen voor 'honger

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Michael Fassbender 40 lbs liet vallen voor 'honger
Hier is hoe Michael Fassbender 40 lbs liet vallen voor 'honger
Anonim

Michael Fassbender is een van de meest getalenteerde mannen die tegenwoordig in de filmwereld werkt, en tijdens zijn tijd op het grote scherm heeft hij bewezen dat hij elk project waaraan hij deelneemt kan verbeteren. Hij staat bekend om zijn vele rollen, met Magneto in de X-Men-franchise misschien wel zijn grootste tot nu toe.

Terwijl hij zich voorbereidde op het maken van de film Hunger, begon Fassbender aan een reis om gewicht te verliezen, waarbij hij dingen tot een extreme hoogte nam. Hij verloor het gewicht, maar het proces om daar te komen was krankzinnig.

Laten we eens kijken hoe Michael Fassbender 40 lbs liet vallen. voor een film.

Hij had een beperkend dieet

Michael Fassbender Film
Michael Fassbender Film

Een belachelijke hoeveelheid gewicht verliezen voor een rol is een weg die maar weinig artiesten bereidwillig inslaan, en het is belangrijk om professioneel advies in te winnen voordat ze een grote transformatie ondergaan voor een rol. Michael Fassbender koos ervoor om de dingen op zijn manier te doen toen hij afslankte voor de film Hunger. Dit leidde ertoe dat de acteur een restrictief dieet volgde dat op zijn zachtst gezegd ongezond was.

Volgens We Got This Covered gebruikte Fassbender een dieet waardoor hij slechts 900 calorieën per dag kon consumeren, wat een belachelijk laag aantal is. Mensen moeten veel meer calorieën consumeren dan dit als ze hun gewicht willen behouden, en hoewel een calorietekort nuttig kan zijn bij het afvallen, zijn er een aantal problemen die kunnen ontstaan door het aantal zo laag te houden.

De site meldt ook dat het dieet van Fassbender voornamelijk bestond uit een blikje sardines, noten en bessen. Ja, hij hield de dingen hier tot een eng minimum, en het was een geweldige reden waarom hij maar liefst 40 lbs kon laten vallen.voor de rol. Houd er rekening mee dat hij slechts 170 pond woog. voor het afvallen.

Om tot 130 lbs te komen. voor zijn rol in Hunger moest Fassbender meer doen dan elke dag vrijwel niets eten. Hij moest ook actief blijven, en een verhuizing naar een strandstad in Californië hielp hem op weg om in de film te spelen.

Hij woonde in de buurt van het strand en oefende regelmatig

Michael Fassbender Film
Michael Fassbender Film

Het is moeilijk voor te stellen dat Michael Fassbender enige schijn van energie had na het eten van slechts 900 calorieën per dag, maar hij had genoeg om actief te blijven nadat hij naar Venice Beach, Californië was verhuisd. Daar concentreerde de acteur zich op zijn gewichtsverlies en bracht hij tijd door met actief bezig zijn op het strand.

Volgens Fassbender: "Het was de perfecte plek omdat ik gewoon een andere freak op het strand was, power walking."

Terwijl hij aan het afvallen was voor de film, kwam hij een klein probleem tegen. Hij kwam uiteindelijk weer in evenwicht met zijn gewicht en kon niet verder snijden. Dit gebeurde na 5 weken in zijn 10 weken durende gewichtsverlies, en zijn reactie hierop was om zijn calorieën nog verder te beperken. Terwijl hij in tijdnood zat om tot 130 lbs te komen, moet de tol die dit van zijn lichaam eiste, wreed zijn geweest.

Uiteindelijk was Fassbender in staat om 40 pond af te vallen. in een tijdsbestek van 10 weken, wat menselijkerwijs niet eens mogelijk lijkt. Nadat dat was voltooid, moest hij nog steeds op gewicht blijven en een hele film filmen!

Fassbender sprak over de moeilijkheid die gepaard ging met filmen in de kou en zei: Ik herinner me dat toen ik in januari terugkwam in Belfast, denk ik dat het, om dat deel van de film af te maken, koud was. En de kou bovenop honger zijn is behoorlijk zwaar.”

De film was een cruciaal succes

Michael Fassbender Honger
Michael Fassbender Honger

Het filmen werd uiteindelijk afgerond en Fassbender was in staat om in korte tijd weer op gewicht te komen. Nu was het tijd om gewoon af te wachten en te zien of al zijn opoffering en harde werk het waard waren.

Herger, uitgebracht in 2008, was misschien geen enorm financieel succes, maar deze film kreeg lovende recensies en deed wonderen voor zowel Michael Fassbender als regisseur Steve McQueen. Soms kan een kritiek succes net zo lonend zijn als een financieel succes, en het werk dat is gedaan om Hunger tot leven te brengen, heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen in de vorm van lovende kritieken.

Momenteel heeft de film 90% meer dan op Rotten Tomatoes, wat maar weer laat zien hoe goed het werd ontvangen bij de release. Veel critici beschouwden het als een van de beste films van het hele jaar en de film won zelfs de Camera d'Or op het filmfestival van Cannes, die wordt uitgereikt voor beste eerste speelfilm.

Michael Fassbender nam het extreem op voor Hunger, maar de lovende kritieken van de film maakten het sap het persen waard.

Aanbevolen: