Maitreyi Ramakrishnan liet een grote hint vallen over 'Never Have I Ever

Inhoudsopgave:

Maitreyi Ramakrishnan liet een grote hint vallen over 'Never Have I Ever
Maitreyi Ramakrishnan liet een grote hint vallen over 'Never Have I Ever
Anonim

De Netflix-show Never Have I Ever is vernieuwd voor zijn vierde seizoen, dat ook het laatste seizoen van de serie zal zijn, dat waarschijnlijk in 2023 zal debuteren. Het eerste seizoen was een hit over de hele wereld, met meer dan 40 miljoen huishoudens afstemmen in de eerste vier weken. En het geven van een grote doorbraak aan de cast, waaronder Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewiston, Darren Barnet, Lee Rodriguez en Ramona Young.

De coming of age-komedie serveert al het emotionele tienerdrama met Kaling's humor met een ongekende vertegenwoordiging in het creatieve team en de sterrencast. Met inclusiviteit op zijn hoogtepunt (en zeldzaam in Hollywood), zijn de meeste castleden Zuid-Aziaten.

De show gaat over belangrijke onderwerpen als racisme, verdriet, opvoedingstechnieken, problemen met het lichaamsbeeld, gesprekken over seksualiteit en jezelf vinden te midden van falende relaties en hernieuwde vriendschappen. Al die onderwerpen die van belang zijn in het gebruikelijke recept voor drama op de middelbare school is een masterplan, en het heeft zeker gewerkt. Maar ster Maitreyi Ramakrishnan heeft zojuist een grote hint gegeven over het komende seizoen.

'Never Have I Ever' krijgt een vierde seizoen

De door Mindy Kailing en Lang Fisher gecreëerde show draait om de eerste generatie Indiaas-Amerikaanse adolescent Devi, gespeeld door Ramakrishnan. Devi heeft veel te verwerken. Met nieuwe vriendschappen, moederproblemen en worsteling met geestelijke gezondheid na het overlijden van haar vader, bevindt ze zich in een liefdesdriehoek met een van de mensen die haar levenslange aartsvijand is. De cast bevat ook Poorna Jagannathan en Richa Moorjani, met tennislegende John McEnroe als verteller.

Na twee hitseizoenen zal de show deze zomer terugkeren met een derde seizoen, waarbij de opnames naar verluidt voltooid zijn.

"Hey Crickets, we hebben een aantal ochtendaankondigingen voor jullie: seizoen 3 van 'Never Have I Ever' komt deze zomer uit! Bovendien zijn we zojuist vernieuwd voor een vierde en laatste seizoen, dat waar we absoluut enthousiast over zijn, "zei Kaling en Fisher in een tweet.

"We kunnen niet wachten om alle stomende romantiek en hilarische avonturen te onthullen die we voor jullie in petto hebben. Bedankt aan al onze fans voor jullie steun - vooral jullie Bevi en Daxton stans. We houden van jullie!"

Nu het derde seizoen nog moet worden uitgebracht, zijn fans enthousiast om te weten hoe het leven van Devi verloopt nu alles aan het einde van het tweede seizoen voor haar geregeld leek te zijn.

Ramakrishnan over het komende seizoen

Terwijl fans opgewonden wachten op het nieuwe seizoen, voegde Ramakrishnan toe aan de verwachting met haar antwoord in gesprek met Pinkvilla toen hem werd gevraagd naar het komende seizoen.

Ze grapte eerst: "Ik bedoel, ik ben een kluis. Ik heb het gevoel dat we dit nu allemaal zouden moeten weten; Ik heb een hekel aan spoilers. Ik ben helemaal voor geen spoilers, kijk het wanneer het uitkomt, ik wil dat alles een verrassing is en we zullen er later over praten. Wacht een week, want dat is het juiste moment om niet over spoilers te praten op Twitter. Na een week is het een gratis spel."

Ramakrishnan is altijd haar charmante, geestige zelf geweest, en in interviews koos ze nooit partij in de liefdesdriehoek terwijl ze seizoen twee promootte om geen enkele hint te geven. We zijn het er dus over eens dat ze inderdaad een kluis is als het op spoilers aankomt.

Terwijl ze het komende seizoen echter een beetje plaagde, voegde ze eraan toe: "Maar alles wat ik kan zeggen is, verwacht veel verandering. En ik weet zeker dat dat heel mysterieus is en zeker een open einde en ik doe dat met opzet."

Die opmerking is op zich al voldoende om de nieuwsgierigheid en opwinding van fans op een ander niveau te brengen alsof het al niet hoog genoeg is.

Wat heeft Ramakrishnan nog meer gedaan?

Kailing stuurde berucht auditie-oproepen op haar Twitter voor de casting van de show, en de 17-jarige Maitreyi nam de kans om vanuit haar geboorteplaats Mississauga, Canada, naar LA te vliegen voor auditie. De rest is geschiedenis.

Als eerste project van Ramakrishnan als nieuwkomer, lanceerde de show haar carrière naar grotere hoogten. Ze heeft haar acceptatie aan de York University, Toronto, al uitgesteld om de back-to-back seizoenen van haar show op te nemen.

Dat op zich zegt boekdelen over hoe druk ze het heeft gehad. Het fotograferen van Never Have I Ever was echter niet het enige dat haar agenda bezig hield. Dit succes van haar als Devi leidde niet verrassend tot andere betere dingen.

Ze speelde vervolgens in Netflix's rom-com The Netherfield Girls, stemde Priya in de nieuwe animatie van Pixar, Turning Red, en speelde Zipp Storm in verschillende My Little Pony-animatieshows. Alle drie kregen ze schitterende recensies van critici.

Ramakrishnan is ongetwijfeld een ster om op te letten. Ze won meerdere prijzen, stond in toonaangevende tijdschriften zoals TIME en kreeg lof voor haar uitstekende acteervaardigheden. Ze helpt ook belangrijke gesprekken met haar projectkeuzes op slechts 19-jarige leeftijd.

Aanbevolen: