Demi Lovato liet deze hint vallen over hun aankomende album

Inhoudsopgave:

Demi Lovato liet deze hint vallen over hun aankomende album
Demi Lovato liet deze hint vallen over hun aankomende album
Anonim

Demi Lovato staat al lang bekend als popster en heeft talloze popalbums gemaakt. Hun eerste twee albums raakten meer aan hun "rock"-kant en fans wilden dat Demi daar weer in zou gaan, vooral omdat de ster wemelt van de creativiteit terwijl ze geniet van het single zijn.

Demi heeft bevestigd dat hun achtste album binnenkort uitkomt, dus wat kunnen fans ervan verwachten?

Demi's muziekreis

Demi was in 2008 de eerste Disney-ster die muziek maakte die minder pop-achtig was. Hun debuutalbum, Don't Forget, bevatte zware gitaar en veel sterke zang. Dat album werd gevolgd door Here We Go Again, die hetzelfde traject in het genre volgde. Door hun albums onderscheidden ze zich zeker van andere Disney-sterren, en fans werden verliefd op de "rock"-popkant van muziek.

Demi nam een pauze na deze twee albums en bracht nog vijf albums uit die veel meer pop waren. Na hun tijd in afkickkliniek in 2010-2011, brachten ze hun derde album uit, Unbroken. Dit album was hun comeback en fans werden verliefd op popster Demi.

Ze weten zeker hoe ze muziek moeten maken die hun kracht weerspiegelt; de hit Skyscraper van Unbroken was meteen een favoriet bij de fans. Het demonstreerde Demi's geweldige zang en kwetsbaarheid door middel van deze teksten. Demi heeft een lange reis achter de rug met hun geestelijke gezondheid, en ze zijn er altijd open over geweest. Dit wordt zeker weerspiegeld in hun muziek voor al hun albums.

De albums die volgden waren Demi, Confident, Tell Me You Love Me, en meest recentelijk Dancing With The Devil … The Art of Starting Over, allemaal pop. Hun laatste album was hun meest kwetsbare tot nu toe. Nadat Demi een bijna fatale overdosis had gehad, bleven ze uit de schijnwerpers om volledig te herstellen.

Dancing With The Devil…The Art of Starting Over album was het eerste album dat ze uitbrachten na een contract bij Scooter Braun. Het album is rauw en kwetsbaar en beschrijft de ervaringen die ze hebben meegemaakt. Hun volgende album raakt misschien nog steeds hun worstelingen, maar gewoon niet op een pop-manier. Sindsdien heeft Demi hun roots gevonden en wat hints gegeven over wat ze van hun nieuwe album kunnen verwachten.

Demi gaat vol rock met het volgende album

Demi beloofde fans dat ze weer terugkeren naar emo-rockmuziek. Ze onthulden: "er is een beetje … en als ik zwaarte zeg, bedoel ik niet tekstueel, maar zwaarte zoals in een deel van het geluid dat ik nog niet eerder heb gedaan, wat opwindend is. Het is een nieuw tijdperk dat doet denken aan mijn eerste tijdperk". Ze deelden een throwback-foto op Instagram die zich in 2009 in hun rocktijdperk liet zien.

De bevestiging van een rockalbum kwam nadat hun nummer met Winnetka Bowling League getiteld fck it, i miss you werd uitgebracht, en dat nummer bracht dat punkgeluid terug voor Demi. Demi heeft zelfs fragmenten van nieuwe nummers op hun Instagram-verhaal gedeeld, zodat fans ervan kunnen genieten.

Hoe Demi zich voorbereidt op de terugkeer van hun "Rock"-tijdperk

Demi heeft fans zeker via Instagram hun reis naar een volledig emo-rocktijdperk laten zien. In een Instagram-bericht plaatste Demi een foto van hen in de studio met hun opnameteam. Demi zit in het midden met beide middelvingers omhoog met het bijschrift: "een begrafenis voor mijn popmuziek."

Ze bereiden zich ook voor op de vibes van het nieuwe album door hun uiterlijk te veranderen. Demi heeft onlangs een grote zwarte spin-tatoeage op de zijkant van hun geschoren hoofd laten zetten. Ze hebben ook donkere oogmake-up en lippenstift gedragen, wat zeker hun nieuwe tijdperk weerspiegelt.

Hun haar is een ander aspect van hun uiterlijk, ze zijn in de loop der jaren drastisch veranderd. Eerst knippen ze al hun haar af nadat ze altijd lang haar hebben gehad. Toen kregen ze een mul en hadden zelfs mul-extensies waar fans niet echt van hielden. Uiteindelijk schoren ze hun hoofd volledig kaal. Ze noemden dit een nieuwe start omdat ze altijd het gevoel hadden dat ze zich achter hun lange haar verstopten.

Sinds Demi een contract heeft getekend met Scooter Braun om muziek te maken, is het duidelijk dat ze het volledige bereik hebben om te doen wat ze maar willen. Fans kunnen niet wachten om het achtste album van Demi Lovato te horen. Ze plaagden zelfs dat het ergens in 2022 zal uitkomen. Terwijl fans wachten, kunnen ze Demi's meer "rock"-albums Don't Forget en Here We Go Again opnieuw bezoeken om zich voor te bereiden op dit nieuwe tijdperk. Fans moeten ook Demi's Instagram in de gaten houden voor fragmenten van nieuwe nummers.

Aanbevolen: