Walking Dead Seizoen 10B Spoilers hint naar twee grote sterfgevallen in première halverwege het seizoen

Inhoudsopgave:

Walking Dead Seizoen 10B Spoilers hint naar twee grote sterfgevallen in première halverwege het seizoen
Walking Dead Seizoen 10B Spoilers hint naar twee grote sterfgevallen in première halverwege het seizoen
Anonim

De première van Walking Dead seizoen 10B nadert snel en de fans willen graag weten welke personages in de grot omkomen.

Om snel samen te vatten: de eerste helft van seizoen 10 van The Walking Dead werd afgesloten met Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride) en verschillende andere overlevenden die vastzaten in een grot met Alpha's horde wandelaars. Alpha (Samantha Morton) lokte hen in de valkuil door Carol weg te lokken. Daryl achtervolgde haar en de rest van hun groep volgde haar voorbeeld.

Wat fans willen weten, is of de benarde situatie zal eindigen met meerdere slachtoffers. De trailers voor seizoen 10B hebben een aantal van de gevangen personages getoond, waaronder Daryl en Aaron (Ross Marquand), in een nachtelijke confrontatie met de Whisperers. Zo bevestigen ze hun voortbestaan. Niet iedereen heeft echter evenveel geluk.

Twee van de meest opvallende afwezigen in de trailer zijn Magna (Nadia Hilker) en Connie (Lauren Ridloff). Een snelle blik op de groep toont hen in de grot, maar noch Connie noch Magna is bovengronds te zien.

The Cave Trap moest eindigen met enkele slachtoffers

De levende doden
De levende doden

Hoewel het mogelijk is dat het marketingteam Ridloff en Hilker met opzet uit de trailers heeft verwijderd om hun betrokkenheid te verbergen, suggereren recente geruchten dat ze vroegtijdig zullen overlijden.

Potentiële spoilers in het verschiet

Volgens online geruchten die de ronde doen, zal Carol overgebleven dynamiet gebruiken dat in de mijnen is gevonden om zich een weg uit de grot te blazen. Helaas zal de ontploffing Magna en Connie in de val laten wanneer het gebied instort. Daryl wordt verondersteld achter te blijven en te zoeken, maar gezien hun situatie zou een van beiden kunnen sterven.

Totdat deze karaktersterfgevallen zijn bevestigd, moeten fans nog geen afscheid nemen. Connie heeft het gevoel dat ze een integraal onderdeel is van Kelly's rol in de show. Ze steunen elkaar en Connie lijkt Kelly te helpen met haar gehoorverlies, waardoor het noodzakelijk is om haar in de buurt te houden. Magna daarentegen is niet zo gelukkig.

Zullen Magna en Connie sterven tijdens de première van het middenseizoen?

Magna's aankomst op The Walking Dead
Magna's aankomst op The Walking Dead

Magna heeft het onlangs uitgemaakt met Yumiko (Eleanor Matsuura) nadat ze de vertrouwensproblemen die onder de oppervlakte borrelden niet konden overwinnen. Yumiko wilde er doorheen werken, maar Magna's waandenkwijze verhinderde haar om iets productiefs te doen. Dat gezegd hebbende, is Magna misschien op weg naar buiten nu niemand haar aan de grond houdt.

Het is vermeldenswaard dat actrice Lauren Ridloff toch zou kunnen vertrekken. Vanwege haar verplichting jegens Marvel, zal ze dit jaar in de Eternals-film verschijnen, die al dan niet een vervolg bevat. En in de eerder genoemde film zou Ridloffs personage Makkari kunnen terugkeren.

Als dat het geval is, kan Ridloff haar werk met Marvel voortzetten, onvermijdelijk leiden tot haar afscheid van The Walking Dead, ervan uitgaande dat ze dat nog niet heeft gedaan.

Ongeacht of Connie en Magna sterven of niet, de première van het middenseizoen kan mogelijk meer slachtoffers opleveren dan verwacht.

AMC heeft onlangs de clip "A Look At The Final Episodes" uitgebracht die eindigde met het schreeuwen van Carol. De reden waarom ze zo'n uitbarsting heeft gekregen, is onduidelijk, maar misschien is ze ernstig gewond geraakt. En als ze in de grot is zoals we verwachten, is er misschien geen ontsnapping mogelijk.

Carol doden zou een verrassende richting zijn om te nemen, maar iedereen sterft op The Walking Dead. De afgelopen tien seizoenen hebben bewezen dat elk personage vervangbaar is, en Carol is daarop geen uitzondering.

Aanbevolen: