Waar heeft 'Glee'-ster Dianna Agron de laatste tijd aan gewerkt?

Inhoudsopgave:

Waar heeft 'Glee'-ster Dianna Agron de laatste tijd aan gewerkt?
Waar heeft 'Glee'-ster Dianna Agron de laatste tijd aan gewerkt?
Anonim

Glee-ster Dianna Agron is misschien een beetje van je radar verdwenen in de jaren sinds de hitshow op onze schermen te zien was. Het blijkt dat ze het net zo druk heeft als altijd - de laatste tijd speelde ze in een aantal grote films en kleinere projecten. Agron's indrukwekkende zangcapaciteiten zijn aan het werk gezet toen ze zich ging toeleggen op livemuziek. En ze is ook druk bezig geweest om haar tijd te besteden aan verschillende grote filmprojecten die haar na aan het hart liggen, terwijl ze voortdurend bezig was met het gezinsleven. Dianna verscheen voor het eerst in de bekroonde en geliefde televisieshow Glee, waarin ze Quinn Fabray speelde, wat haar een begrip maakte.

Dianna houdt zich over het algemeen onopvallend en geeft niet veel interviews, en daarom moeten fans een beetje graven om erachter te komen wat ze tegenwoordig van plan is! Dus wat heeft de populaire ster de afgelopen maanden uitgespookt? Lees verder om erachter te komen.

6 Dianna Agron werkt aan nieuwe film 'As They Made Us'

Agron heeft hard gewerkt aan een nieuwe film genaamd As They Made Us. Ze schittert samen met Simon Helberg, Oscar-genomineerde Candice Bergen en tweevoudig Oscar-winnaar Dustin Hoffman op de foto, die gepland staat voor een release in bioscopen en op VOD op 8 april.

Fans wachten vol verwachting op het nieuwe drama, dat is geschreven en geregisseerd door de Big Bang Theory-ster Mayim Bialik. Het verhaal volgt een alleenstaande moeder genaamd Abigail (gespeeld door Agron), die worstelt met haar disfunctionele familie en uit zijn voegen barst om alles bij elkaar te houden.

5 Ze promoot ook 'Shiva Baby'

Dianna is ook druk bezig geweest met het promoten van haar film Shiva Baby, die vorig jaar uitkwam. Eerder deze maand bundelde de 35-jarige actrice haar krachten met de cast van de film tijdens de 2022 Film Independent Spirit Awards op de Santa Monica Pier op 6 maart in Santa Monica, Californië, verbluffende toeschouwers met haar edgy look.

Shiva Baby heeft geweldige recensies ontvangen. Het complot wordt op Rotten Tomatoes als volgt beschreven: 'Tijdens een joodse uitvaartdienst met haar ouders heeft een studente een ongemakkelijke ontmoeting met haar suikeroom en haar ex-vriendin.'

4 En ze heeft er allerlei prijzen voor gewonnen

Voor haar rol in Shiva Baby heeft Dianna een zeer succesvol prijsseizoen achter de rug. De cast heeft al prijzen gewonnen voor beste Narrative Feature bij The ReFrame Stamp Awards en Best Ensemble Cast bij de Apolo Awards. De cast is ook genomineerd voor Beste Prestaties door een Ensemble Cast bij de Chlotrudis Society for Independent Films en hoopt te winnen.

3 Dianna heeft ook aan haar live muziekshow gewerkt

Je kent misschien Dianna's indrukwekkende stem, die vakkundig werd getoond in Glee, maar je weet misschien niet dat ze haar eigen shows regelmatig uitvoert in populaire clubs. De veelzijdige zangeres, danseres en actrice heeft momenteel haar eigen slot in Café Carlyle in New York. Fans krijgen de kans om Agron persoonlijk te zien optreden in een intieme setting. Dit is niet de eerste keer dat Dianna haar eigen persoonlijke show opvoert - dit is haar tweede verblijf in Café Carlyle, waar ze haar eigen kijk geeft op klassieke nummers uit de jaren '60 en '70.

2 En Dianna Agron is enthousiast over haar nieuwe residentie

Dianna heeft fans enthousiast verteld over haar nieuwe set in New York, en is naar Instagram gegaan om haar vreugde te delen over haar terugkeer naar Cafe Carlyle.

'Nog twee weken te gaan!' zij schreef. 'Ik voel me heel gelukkig om terug te keren naar de Carlyle voor deze nieuwe residentie met deze ongelooflijke muzikanten, 29 maart - 8 april. Veel zingen en waarschijnlijk een beetje meer van dit haar sorteren. Ik kijk ernaar uit om iemand van jullie te zien die het kan halen.'

Dianna deelde ook een sneak preview van de repetities voorafgaand aan de show en schreef 'Eerste repetitie in de ruimte, een week tot onze shows beginnen. Opgewonden!'

'omg. wou dat ik daar kon zijn! veel succes en het sturen van liefde helemaal, ' plaatste een fan.

1 Dianna Agron heeft ook de tijd genomen om haar piano op te poetsen

Dianna, een getalenteerde muzikante, heeft ook de tijd genomen om aan haar pianovaardigheden te werken. Ze deelde haar les op Instagram en schreef bij de lieve post: 'Een primeur. Nooit een lied kunnen spelen om voor te zingen op de piano. Dank aan Kyle voor het verzoek en aan Sarah voor mijn eerste les terug. Nog ver te gaan, maar blij om hier te zijn.'

Fans waren onder de indruk van haar muzikale vaardigheden, met één schrijven: 'Hoe kan iemand zo getalenteerd, SCHITTEREND, lief en nederig zijn om het af te maken!?? Hoe? De mensen die haar hebben opgevoed hebben geweldig werk geleverd, dat is zeker!'

'Je bent super getalenteerd. Ik ben zo trots op je,' schreef een ander.

Aanbevolen: